Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאזדה 3 שנת 2010 מנוע 1.6 .

הכנסתי את הרכב לטיפול בהתחלה נאמר לי 400 שח אך שבאתי לאסוף את הרכב המחיר קפץ ל700 עקב טענה שחייב להחליף את הפילטר דלק.

האם המחיר הוגן או שעקצו אותי !

שמן מנוע 5/30 של חברת ZIC

פילטר שמן לא מקורי

מסנן אוויר לא מקורי

מסנן דלק לא מקורי Bosch

החלפת 4 מצתים

עבודה

סהכ כולל מעמ 700

מחיר סביר ... ?

פורסם

טיפול דומה שעשיתי עלה 687 ש"ח:

שמן 5W30 מוטורקראפט- 165 ש"ח

מסנן שמן מקורי- 53 ש"ח

מסנן אוויר- 48 ש"ח

רביעיית מצתים מקוריים- 65 ש"ח

עבודה- 250 ש"ח

מע"מ

הטיפול שלי דומה לשלך, פרט למסנן הדלק. המחיר הכולל ששילמת נשמע סביר בהחלט, רק חבל שמדובר בחלקים לא מקוריים. עיניך הרואות שאפשר לשים חלקים מקוריים במחירים לא גבוהים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מצד שני, מסנן דלק של חברה כמו בוש, כיצרן OEM לרכבים רבים, הוא בוודאי ברמה של מקורי.

אם גם שאר המסננים הם של חברות דומות, אין שום בעיה עם "חוסר המקוריות".

פורסם (נערך)

מחיר סביר , המסנן דלק איכות, אבל מסנן שמן לא מומלץ לשים חליפי במיוחד שאתה לא יודע מה מאיזה יצרן הוא, מסנן שמן של מאזדה עולה 50-60 למקורי, בעלות הזאת לא כדי לחסוך אפילו אם מדובר במסנן מתוצרת ידועה כי ההדבל ממש זניח! חשוב מאוד להקפיד לגבי המסנן שמן לא פחות מחלקים אחרים, מילא מסנן אוויר ודלק שבהם עוד אפשר להסתפק בחליפיים אבל גם לא לזלזל ולשים חלפים מתוצרת ידועה, במאזדה לדוגמא ההפרש גדול מסנן אוויר חליפי מתחיל מ30 ומקורי מגיע למחיר של בערך 200, מסנן דלק מתחיל מ50 בערך ומגיע ל150-200 למקורי,

אם אתה רוצה להחזיק את הרכב לטווח ארוך ולהנות משקט תבדוק כל דבר לפני ולא אחריי, אל תסמוך על המוסך כי הוא ירכיב לך את החלקים שמשתלמים לו בדרך כלל ולא מה שבאמת טוב לרכב שלך!

עריכה אחרונה על ידי Avi Yaakov

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
שלום,

מאזדה 3 שנת 2010 מנוע 1.6 .

הכנסתי את הרכב לטיפול בהתחלה נאמר לי 400 שח אך שבאתי לאסוף את הרכב המחיר קפץ ל700 עקב טענה שחייב להחליף את הפילטר דלק.

האם המחיר הוגן או שעקצו אותי !

שמן מנוע 5/30 של חברת ZIC

פילטר שמן לא מקורי

מסנן אוויר לא מקורי

מסנן דלק לא מקורי Bosch

החלפת 4 מצתים

עבודה

סהכ כולל מעמ 700

מחיר סביר ... ?

פילטר שמן במינימום חייב מקורי לא ברור לי למה שמו לך חליפי.

שמן מנוע הייתי שם של מוטוקראפט גלון 5 ליטר עולה סביב ה 100 ש"ח.

אני מניח שאם היית דואג לחלפים בעצמך ומוצא מישהו שיעשה לך את העבודה פה מהפורום היית חוסך סביב ה 300 שח.

פורסם

רק שאלה: 4 פלאגים אירידיום לא עולה 65 שקל. זה מחיר של פלאגים ישנים שהיו בדגמים ראשונים של המאזדה 3 (bkr5e-11). מחיר סביר רק חבל שהפילטר שמן לא מקורי. פילטר אויר מקורי עולה פי 3-4 מתחליפי

פורסם
רק שאלה: 4 פלאגים אירידיום לא עולה 65 שקל. זה מחיר של פלאגים ישנים שהיו בדגמים ראשונים של המאזדה 3 (bkr5e-11). מחיר סביר רק חבל שהפילטר שמן לא מקורי. פילטר אויר מקורי עולה פי 3-4 מתחליפי

פלגים אירידיום היו בדור הקודם עד שלדה 500000 אם אני לא טועה שזה עד שנת 2005 בערך, ובמנוע 2.0 פלגים אירידיום היו בכל השנים, בדור של פותח השרשור במנוע 1.6 הפלגים רגילים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...