Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה טכניון SAE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד "הספורט המוטורי הישראלי" הוא מגרש מסדרים באתר הנצחה הזרוע קונוסים ובנוסף מספר אירועי ראלי ספורדיים לאורך השנה, בארבע אוניברסיטות בישראל בונים מכוניות מירוץ ומריצים קבוצה בסטנדרטים בינלאומיים ומתחרים איתן מול קבוצות מקבילות בחו"ל.

חברי הפורום shellcase ו-redlabel מספרים לנו על קבוצת הפורמולה בה הוא משתתפים - של הטכניון.

כתבה ראשונה בסדרה שתלווה את הקבוצה מכירה לנו את התחרות, הרעיון מאחוריה על קבוצות העבודה בפרויקט ומה תפקידן בבניית המכונית והרצת הקבוצה.

הכתבה המלאה כאן

12038345_821366247961530_1165676135303742374_n.jpgOPEN.jpgחשיפת הרכב.jpgצוות 2015.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שלום חברים,

נשמח לענות על כל שאלה, ונשמח לקבל כל עזרה ממכם :)

אנו רוצים לנצל במה זו ולהגיד תודה ענקית לקארס-פורום ולשאר הספונסרים שלנו, ולעדכן שבעוד שרכב 2016 עדיין בשלב התכנון, רכב 2015 קיבל מנוע חדש, ובקרוב יחזור לנסוע כך שהנהגים יוכלו להתאמן!

כמובן שנמשיך לשתף ולעדכן

ובינתיים אתם מוזמנים לעקוב אחרינו גם בדף הפייסבוק

נ.ב.:-D

בשורותינו שני חברי פורום ותיקים:

redlabel הוא חלק מצוות המתלים וההיגוי וshellcase חלק מצוות המנוע.

עריכה אחרונה על ידי Formula Technion

עקבו אחרי הפרוייקט המדהים שלנו בדף הפייסבוק

https://www.facebook.com/TechnionFSAE/:arrow:

פורסם

מדליק. מרתק. בהצלחה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מגניב ברמות, וגם הרבה מחיאות כפיים לחברות המסחריות שנרתמות לסייע. באמת כל הכבוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשמעו, בא בנאדם, חושב שהוא מבין במכוניות... ואז הוא נכנס לקבוצת מירוץ כזאת, הופתעתי ממש!

רמת ההבנה של כל אחד מחברי הקבוצה בתחומו ורמת ההנדסה של הקבוצה כולה לא תבייש גם קבוצות מקצועיות ובינינו אני חושב שההבדל היחיד הוא זמן ומשאבים.

לבנות מכונית מירוץ כמעט מאפס בחצי שנה תוך כדי לימודים לתואר(והמבחנים בטכניון זה לא טיול בפארק), זה הישג מטורף שמראה לדעתי לאן ניתן היה להגיע לו הייתה פה תעשיית רכב.

תבואו לבקר אותנו בטכניון, הקפה עלינו ;)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חבל שבמקום מנוע של סוזוקי לא לקחתם מנוע של פיאט בראבו.

במחשבה שנייה, במקום לתכנן רכב מאפס יכולתם פשוט לקחת פיאט בראבו קומפלט. יותר יעיל ויותר זול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קשה לשפר דברים מושלמים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

we are not worthy אלעד, בכל זאת, כולה טכניון... לא mit.

אגב, ברוח הפורום - יש לנו שני סטיוסנסורים במנוע שמשדרים למחשב הניהול, אחד למים ואחד לשמן.

אגב2, כשמתחילים להתעסק בחיישנים רציניים, מבינים כמה עולים חלקים איכותיים (בוש, דלפי, acdelco, aem, וכו...) חיישן לחץ השמן לבדו עולה 150 דולר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בהצלחה!

אל תתביש במוסד בו אתה לומד. יש לו מסורת יפה, גם בתחום תחרויות הנדסה בין לאומיות.

ד"א - האם עלתה אפשרות שת"פ בין האוניברסיטאות השונות כדי לנצל יותר יטוב את המשאבים המוגבלים, או שזה אסור בתקנון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני שמח מאוד שקארספרום החליטו לתת במה לקבוצה שלנו!

אני חושב שעבור חובב רכב, להשתתף בקבוצה שמתכננת ובונה רכב מאפס זו לא פחות מהתגשמות חלום. אני שמח מאוד לקחת חלק בפרויקט פעם נוספת ומקווה להמשיך להשתתף בו בעתיד. בכל יום שאני בפרויקט הזה אני לומד דברים חדשים, לווא דווקא בתחומים שאני מתעסק בהם. בקיצור- שווה.

ד"א - האם עלתה אפשרות שת"פ בין האוניברסיטאות השונות כדי לנצל יותר יטוב את המשאבים המוגבלים, או שזה אסור בתקנון?

זה מותר, והקבוצה המובילה בעולם (Global Formula Racing) היא כזו- שת"פ בין אוניברסיטת אורגון בארה"ב לאוניברסיטה בגרמניה עם שם מסובך. אנחנו בהחלט מנסים לעזור אחד לשני וללמוד אחד מהשני, אבל לכל מוסד יש שם משלו לשמור עליו, וגם לכל קבוצה יש רעיונות שונים לגבי הדרך הנכונה לעשות דברים, ולכן בינתיים זה לא על הפרק. אנחנו גם משתפים פעולה עם אוניברסיטה אחרת מגרמניה (למעשה, בדיוק חזרתי ממשלחת לשם)- אבל עדיין בונים מכוניות נפרדות. יכול להיות ששיתוף הפעולה הזה יוזכר בכתבה עתידית.

נ.ב. תיקון קטן, השנה אני בצוות שלדה וסביבת נהג. אני עוזר לצוות מתלים בנושאים שקשורים לג'אנטים כי זה מה שעשיתי בשנה שעברה :smile:

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

נ.ב. תיקון קטן, השנה אני בצוות שלדה וסביבת נהג. אני עוזר לצוות מתלים בנושאים שקשורים לג'אנטים כי זה מה שעשיתי בשנה שעברה :smile:

המלצה שלי :wink::lol:

• תוכן חדש...