Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ללפטופ למבוגר עד 2500 ש'ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

סבא שלי מחפש מחשב נייד (נייד ראשון), משהו בסיסי לגלישה באינטרנט שיחות וידאו בסקייפ ואופיס.

הדרישה היחידה זה מסך גדול- 15" ומעלה ברזולוציה נמוכה לכתב גדול.

עדיפות למעבד i3.

חנות - רק מ KSP כיוון זה קרוב לו לבית אם יצטרך עזרה/תיקון,

תקציב: ~2500 ש"ח.

חשבתי על הדל שבקישור הבא ב2100,

מה דעתכם?

Dell Inspiron 5558 IN-RD09-8861

תודה!

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני משתמש במחשב בן שנתיים מאותה סדרה (אינספירון 15) - עם מעבד i3-3217U ו-8 ג"ב RAM (הרחבה מ-4 ג"ב המקוריים). בהחלט עושה את העבודה כ-desktop replacement. לאמא שלי קניתי מחשב בעל מפרט דומה לשלי (אך ללא הרחבת זכרון) מתוצרת ASUS, בגלל היתרון של שירות\איסוף והחזרה מהבית. שים לב שהדגם שהצגת קצת מיושן - מעבד i3 מדור 4 כאשר כבר יש בשוק דור 6.

לחנות אין כל משמעות כיון שהשירות ניתן על ידי מעבדות היבואן, מרגע שהמחשב יצא מפתח החנות הוא מאבד כל קשר אתה.

אם אתה מאזור חיפה (אני מסיק מהקישור שנתת) מציע לך לפנות לחבר הפורום המחזיק בחנות למחשבים. השירות שהוא נותן מצדיק את המאמץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק כשבאתי להסתכל - יש בעיות באתר של KSP. לא מצליח להכנס.

תבדוק גם מחשבי לנובו וטושיבה- רק תוודא כי יש מערכת הפעלה (בחלק מהגרסאות אין מערכת הפעלה).

דבר נוסף - KSP לא מטפלים במחשבים באחריות.

DELL וגם לנובו נותנים אחריות משלהם -> צריך לבדוק מול החנות האם האחריות על המחשב שאתה מעוניין בו היא אחריות שדורשת הגעה לנקודת איסוף או אחריות טכנאי עד הבית.

אני חושב שזה נכון גם לגבי טושיבה, אך אינני בטוח.

כרגע הצלחתי להכנס לאתר KSP - מחשבי טושיבה יש אחריות עד בית הלקוח.

אם יש אפשרות לבצע הרחבת אחריות ל-3 או 5 שנים (תלוי בדגם) -> לדעתי זה כדאי.

אם אתה רוצה מסך 17" - ראיתי שזה רק מחשבי לנובו.

אני חושב שמחשבים ניידים באים עם אופיס, אך אינני רואה שום איזכור לכך במפרט.

לגבי הדל בקישור - עושה רושם בסדר. אולי כדאי להוסיף לו זכרון RAM (לשיקולך)

פורסם

שני מחשבים שקניתי לבנים שלי בשנתיים האחרונות (HP ולנובו) הגיעו בלי אופיס (אבל יש להם במסגרת רישוי סטודנטים). מחשב שלישי - בעצם טאבלט עם מקלדת\תחנת עגינה - הגיע עם רשיון לאופיס 365 לשנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מעדיף את דל על לנובו, לדעתי אמינים יותר, אחריות ארוכה יותר ואיכות חומרים עדיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אפשר להרחיב אחריות על לנובו ל 3 שנים.

גם דל וגם לנובו אוספים מהבית לצורך תיקון באחריות.

אני ממליץ בחום לפנות לחבר פורום ארז TheWolf .

לא משנה איפה גרים, המחשב שמוזמן דרכו מגיע עד הבית עם השליח למחרת ההזמנה ( את זה אני כותב מניסיון רכישה של 4 מחשבים דרך החנות שלו "פיסיהוליק " ).

הבחור נותן אחלה ייעוץ לגבי הדגם המתאים ומחיר לא פחות טוב מאשר חנויות אינטרנט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיין, מהניסיון שלי בתור טכנאי לשעבר במעבדת לפטופים, התקלות של דל לרוב מסתכמות בתקלות של בלאי (הרדיסק, מקלדת, שקע טעינה שאנשים קלקלו), בלנובו חוץ מבלאי היו גם תקלות של לוחות אם ולא מעט. אני מדבר על הדגמים הזולים ולא על הסדרה העסקית ט'ינקפאד, שהיא סדרה ברמה גבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אין לי התנגדות למחשבי דל, אחד מהלפטופים בבית הוא של דל - מחשב מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם טושיבה לא רעים ויש להם אחריות No Matter What. במקום אחריות של שנתיים, מקבלים על המחשב אחריות לשלוש שנים, כאשר בשנה הראשונה לא משנה מה קורה למחשב (נגנב, נשבר, נשפכים עליו מים) - מקבלים אחד חדש.

פורסם

+1 ל DORSHT

מוסיף עוד נק' קטנה ולא ידועה על ניידי לנובו מבחינת האחריות, אשר גם לא זמינה לרכישה מראש אצל כל המשווקים.

ניתן כיום גם בדגמים מסדרת ה IDEAPAD לרכוש אחריות באתר לקוח (טכנאי שמגיע הביתה) ולא רק איסוף והחזרה.

אמנם לא אחריות NBD כמו בDELL אך עדיין חלופה טובה ויחסית לא יקרה אם לוקחים בחשבון את מחירם הנמוך יחסית מראש של ניידי LENOVO.

סדרת IDEAPAD 300 החדשה עם מעבדי SKYLAKE בהחלטה אחלה בחירה בתור מחשב ראשון במחיר סביר. או אפילו דגמי G50-80 עם מעבדי BROADWELL דור חמישי.

אם תרצה ייעוץ אתה מוזמן לפנות אלי,

ארז

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם (נערך)

אם אתם הולכים על DELL, תיקח אחריות עד הבית, זה עולה קצת יותר אבל במקרה של תקלה יבואו אליו עד הבית לקחת את המחשב במקום שתיאלצו לנסוע להרצליה למעבדה שלהם.

והייתי משתדל לא לקחת מחשב עם חלונות 8, המבוגרים תמיד מסתבכים איתו (והאמת גם צעירים יותר כמוני) המערכת הזו זכתה להיכלל בתור אחת ממערכות ההפעלה הגרועות ביותר בהסטוריה במספר סקירות, ורק בגלל הממשק המתוסבך שלה. חלונות 7 עדיף או אפילו יובונטו.

לאבא שלי החלפתי את חלונות 8 ביובונטו והוא מסתדר איתה מצויין .

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

מרטינס - חולק עליך לגבי חלונות 8. אמא שלי (בת 86) מסתדרת מצויים עם המערכת. אצלי בבית רוב המחשבים שבשימוש שוטף התקדמו לחלונות 10, וחוץ מצורך בטיפול בהגדרות הפרטיות אין שום בעיה - להפך, מרוצים.

פורסם

+1 על לנובו

קנינו לאמא לפני כמה שנים טובות והוא עד היום שורד, מימשנו אחריות פעמיים והגיעו עד הבית. המחשב חזר אחרי 4 ימי עבודה

ממליץ בחום על הדגם הזה, במסגרת התקציב שלכם

http://ksp.co.il/?select=.268..271..413..2179.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

מעבד I3 ומסך 17, אותו המחשב בדיוק הומלץ לחבר שיקנה לאחותו במסגרת הלימודים

אם תצליחו לרכוש מסניף אילת - הרווחתם.

וגם אם לא, בקניית המחשב מוסיפים 140 שקל ומקבלים עכבר, תיק למחשב ואוזניות עם מקרופון לסקייפ וכאלה. יצא לכם בול 2500

• תוכן חדש...