Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הגעתו של מנוע שלושת הצילינדרים מוגדש הטורבו להיצע של אודי A1

ולדברי היבואנית לאור התחרות הגוברת בשוק היוקרה והרצון למשוך קהלים חדשים, היא מבשרת על מחירים חדשים לסופר מיני A1.

ההנחה נוגעת למכונית עם מנוע שלושת הצילינדרים (95 כ"ס, 16.3 קג"מ) והם יעמדו על החל מ-128 אלף שקלים לתצורת 3 הדלתות ו-132 אלף שקלים לתצורת 5 דלתות.

עוד פרטים כאן

OPEN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

למי שרוצה את המנוע הזה עם הספק גבוה יותר יכול לקבל את האיביזה ולהשאיר בכיס קרוב ל-50K ש"ח...

במקרה הזה המיתוג של אודי לא שווה את הכסף.

פורסם

קשה לי לראות שנמכרות כמויות של גיר ידני (ו-3 דלתות), אני מניח שהמחיר לרובוטי (ובפרט אם מדובר בDSG6) יטפס, על זה נאמר "נו טוף" והגם שעל איכות המותג אין כנראה ויכוח, עדיין מדובר באחת העסקאות שהתמורה לכסף נמוכה .

אני עוד יכול להבין רכישה של A1 בגרסאות הקצה החזקות אבל אבל את הפק פק הזה עם פחות כ"ס מהאיביזה קצת יותר קשה לי.

רלבנטי לילדי (או נכון יותר לילדות) העשירון העליון.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האם יש הבדל בגיר הרובוטי של אודי מול הגיר של פורד פוקוס, או שהתחושה והתקלות והרעידות כמו בפוקוס, ומה עם הגיר של האיביזה הרובוטית?

פורסם
מיתוג אף פעם לא שווה כסף.

+1

ובמיוחד במקרה של אאודי שחולקים את רוב מכלולי הרכב על רכבים לא ממותגים שזולים בהרבה מהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

צר לי להשבית שמחת מי שחשב (בתמימות לא מועטה...) שבדגם הבסיס של A1 יקבל DSG6 נחשקת (טוב, נו, יחסית ל-DSG7...).

אמנם קארזפורום פרסם נתונים אלו :

ההנחה נוגעת לגרסת המנוע החדשה בנפח 1.0 ליטר עם שלושה צילינדרים ומגדש טורבו. המנוע מפיק 95 כ"ס ב-5,000 סל"ד ו-16.3 קג"מ ב-1,500 סל"ד. הדגם יוצע עם תיבות הילוכים ידניות או רובוטית עם שישה הילוכים.

אולם דומני שקינן טעה/הוטעה/הטעה.

באתר הרשמי של אודי מצויין שדגם זה יבוא בתצורה של רובוטית 7 מהירויות - DSG7 - ללא אופצייה ידנית.

ראו מפרט רשמי:

http://audi.co.il/wp-content/uploads/2015/10/BTL_50102_mifrat_b.compressed_A1.TECHNI.pdf

פורסם

אכן נראה לי תמוה ואף הזוי שהפקפק יקבל תיבת 6 הילוכים אבל לקחתי את מה שכתוב בפרסום כנכון...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גם לי היה מוזר העניין עם תיבת ההילוכים, על כן שאלה נשלחה ליח"צ בנושא,

העניין תוקן

מכל מקום זה הציטוט מההודעה:

cats.jpg

cats.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

המחיר סביר לחלוטין לדעתי. מחיר של סגמנט C "מן היישוב" לסגמנט B פרימיום (מבחינת מיתוג, על תמורה אפשר להתווכח עד ביאת המשיח) זה ממש לא מופרך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דגמי הבסיס של יצרניות הפרמיום (מרצדס/אוודי/ב.מ.וו) מצדיקים את ההשקעה בהם אך ורק בגירסאות הבכירות.

ביתר הגירסאות מדובר במוצר אובר פרייסד שבא לשרת אהבלים שחשוב להם להראות שהם נוהגים ברכב פרמיום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הכוונה שלך ברורה, אבל גם בגרסאות הבכירות, מה שקורה לא פעם זה שבמחיר שלהן יש חולשות שנובעות מאיכות שאינה תואמת את המחיר. הA45 לא מרגישה מספיק מרצדס, ה S1 לא מרגישה מספיק אאודי. יחסית למחיר.

דווקא רוב הנהגים שאינם זקוקים ליכולות דינמיות קיצוניות, מקבלים תמורה גבוהה יותר בגרסאות הבסיס. תמורה שכמובן לנו מקבלת משקל נמוך. אבל אנשים שונים אחד מהשני. אי אפשר להתווכח עם העובדה שיש ביקוש למכוניות האלו.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...