Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PROJECT AUDI S1 @ PIT STOP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים. שיפור של כ60%!

וכל זה ללא יניקה, פליטה שיכולים לעגל את המספר ל400 :wink:. מצד שני זה שקט תעשייתי מצד הבוחנים ומכוני הטסטים.

M-TECH E46

פורסם
עדיף שלא יתקדמו

כמו בסיפורי הילדים - Be careful what you wish for.

חברות בני האדם המתקדמות בעולם מרחיבות באופן קבוע את המותר והאסור על חשבון הלא כלכך ברור.

האם לא עדיף מצב שלכל אחד מותר לשפר את האוטו איך שהוא רוצה - ולבטח את האוטו בהתאם?

תחום כלכלי אדיר למשק, אפיק מיסוי נוסף לממשלה, נוף מוטרי שיתחיל להיות דומה למדינות שמהן ישראלים חוזרים ומספרים איזה מכוניות הם ראו -

יש דברים יותר מסובכים שממשלת ישראל כבר פתרה בעבר.

פורסם (נערך)

57mmStroke

הלוואי וזה היה קורה כמו שאתה מתאר,במדינה שלנו לא כך דברים מתנהלים אף-אחד לא יבוא לקראת משפרי רכבים ,ויחוקק חוקים מתאימים ובטיחותיים,בקושי מרוצי דראג או דריפטים עם 20 משתתפים ו 30 צופים יוצאים לפועל לאחר מאבק בירוקרטי,אז במצב הנוכחי של עדיף שלא יתקדמו.

בעולם אחר כן.

*עריכה

כל מה שהוא לטובת (להנאתו) האזרח ראה דוגמת שיפורי רכב/ליגלזיציה ועוד תחומים..המדינה לא נותנת יד להנאת האזרח,רק חוקים ומחויביות!

עריכה אחרונה על ידי seat ibiza TDI

TDI POWER

פורסם

איך מתמודדים מכלולי ההנעה עם תוספת כזאת?

גיר ,ציריות, דרייבשאפט? תוספת של כמעט 70 אחוז בהספק זה לא משהו שהיצרן מתכנן עליו במכלולים מסביב

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם
57mmStroke

הלוואי וזה היה קורה כמו שאתה מתאר,במדינה שלנו לא כך דברים מתנהלים אף-אחד לא יבוא לקראת משפרי רכבים ,ויחוקק חוקים מתאימים ובטיחותיים,בקושי מרוצי דראג או דריפטים עם 20 משתתפים ו 30 צופים יוצאים לפועל לאחר מאבק בירוקרטי,אז במצב הנוכחי של עדיף שלא יתקדמו.

בעולם אחר כן.

*עריכה

כל מה שהוא לטובת (להנאתו) האזרח ראה דוגמת שיפורי רכב/ליגלזיציה ועוד תחומים..המדינה לא נותנת יד להנאת האזרח,רק חוקים ומחויביות!

אין שום סיבה שזה יהיה כך.

מה קשור שיבואו לקראת? פעם אחרונה שבדקתי ישראל מדינה דמוקרטית, ולא חצר עותומאנית.

בחצר אתה צריך את השליט שיבוא לקראתך.

בישראל הדמוקרטית לשמחתנו יש נבחרים שהציבור בחר - שיבצעו את מלאכתם עבור הציבור. לא מבצעים? צריך לבחור אחרים.

בלי טובות ובלי בטיח.

אני יודע שזה אולי טיפה אופטימי, אבל תמיד עדיף לפעול מתוך המקום אליו אנו שואפים להגיע, ולא מתוך המקום שאנו חוששים ממנו.

חוקים ומחויבויות כן - אבל ישראל אינה סעודיה, שבה אי אפשר להחליף את משפחת סעוד. כל נבחר ציבור ניתן להחליף.

וחזרה לנושא השרשור - אחלה A1, צריך לעשות איתה סיבוב על ה-RING לראות אותה חולפת ע''פ מכונות אקזוטיות בהרבה!

פורסם (נערך)

ההפרש בין משקל של S1 ל-S3 הוא כולה 75 ק"ג, פחות ממשקל של אדם בוגר 1.

בכל מקרה S1 עם 400 כ"ס נשמע סקסי בטירוף! :oops:

אבל..... ה-R8 שאתם בונים, השם יקום דמה :vamp:

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני יודע שזה אולי טיפה אופטימי, אבל תמיד עדיף לפעול מתוך המקום אליו אנו שואפים להגיע, ולא מתוך המקום שאנו חוששים ממנו.

חוקים ומחויבויות כן - אבל ישראל אינה סעודיה, שבה אי אפשר להחליף את משפחת סעוד. כל נבחר ציבור ניתן להחליף.

אמת ויציב, ונכון וקיים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...