Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שהמנוע אוכל שמן

הרכב עבר 190K לא נראה חוסר במיי קירור ואין נזילות שנראות לעין

אני רק מנסה להבין אם זה בגלל שהנסיעות שלי השתנו

כול יום 30 קילומטר הלוך בפקקים ו30 קילומטר חזור על 120 קמש +\-

האם זה יכול לגרום לאכילת שמן או שזה רק צירוף מקרים והמנוע בדרך לגן עדן של מנועים :cry:?

חשוב לציין שהרכב מטופל בקנאות עם חלקיים מקוריים.

פורסם

יאפ זה לא היה לפני.. האכילה המוגברת התחילה לפני חצי שנה פחות או יותר

כאשר התחלתי לנסוע בצורה אינטנסיבית

לפני חצי שנה הייתי סטונדט במשך 3 שנים והנסיעות שלי הסתכמו ב 20 קילומטר ליום בכבישיפ בין עירוניים בלי פקקים בדרך כלל

ונסיעות ארוכות בסופשים לסירוגין

לאחר הלימודים התחלתי לעבוד במקום רחוק יותר ואני נוסע 60 קילומטר ביום עם תנאים פחות אידאלים האצות ועצירות (פקקים)

ונסיעה על 120 קמש במשך זמן ממושך

לומר את האמת אף פעם לא אהבתי לנסוע רגוע ותמיד האצתי מהר יחסית אבל בחיים לא עברתי את ה 4000 ס"לד

סורי על החפירה אני פשוט מנסה להבין אם המנוע מתחיל למות או שזאת צריכה נורמלית בהתחשבות בנסיעות שלי ובאופן הנהיגה ?

פורסם

לפני שאתה מחליט שהבעיה קיצונית כמו אכילת שמן מוגברת, מומלת לבדוק אם מדובר בנזילת שמן, אחרי נסיעה תחנה את הרכב ללילה במקום אם שטח נקי יחסית, ותשים לב אם בבוקר יש כתמים של נזילת שמן חדשה שאתה לא ידעת עליה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לפני שאתה מחליט שהבעיה קיצונית כמו אכילת שמן מוגברת, מומלת לבדוק אם מדובר בנזילת שמן, אחרי נסיעה תחנה את הרכב ללילה במקום אם שטח נקי יחסית, ותשים לב אם בבוקר יש כתמים של נזילת שמן חדשה שאתה לא ידעת עליה.

האמת שעשיתי את זה ולא ראיתי שיש נזילה

אני אשים בריסטול לבן מתחת למנוע בלילה כדי לבדוק בוודאות

פורסם

לאחר הבדיקה ובמידה ואין נזילות.

גש למוסך טוב או אדם המבין ברכב ובדוק סימני בוצה במנוע.

באזור מדיד השמן, נשם המנוע, והצצה עם פנס דרך פקק מילוי השמן במנוע.

במידה ויש סימני בוצה - ולאחר איבחון במוסך טוב כי זו לא בוצה כבדה, בצע פלאשינג .

ואח"כ - עבור להשתמש בשמן מנוע איכותי בצמיגות 5/10W-40, ואני מאמין כי בעיית אכילת השמן תרגע.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
האכילה המוגברת התחילה לפני חצי שנה פחות או יותר כאשר התחלתי לנסוע בצורה אינטנסיבית.

גם קודם היתה "אכילה" מסוימת? אם כן, איזו?

מה אתה מגדיר כעת כאכילת שמן, כמה שמן אתה מוסיף כרגע וכל כמה ק"מים?

במשך 3 שנים והנסיעות שלי הסתכמו ב 20 קילומטר ליום בכבישים בין עירוניים בלי פקקים בדרך כלל ונסיעות ארוכות בסופשים לסירוגין. התחלתי לעבוד במקום רחוק יותר ואני נוסע 60 קילומטר ביום עם תנאים פחות אידאלים האצות ועצירות (פקקים).

שילשת את המרחק שאתה עובר כל יום (וזה מתקשר לשאלה לעיל) והתנאים קצת יותר קשים.

לפני שמייצרים תסריטי אימה - בכחול.

פורסם (נערך)
לפני שמייצרים תסריטי אימה - בכחול.

לפני זה לא הייתי שם לב לאכילה כלל.

ושאני מדבר על אכילה ירד משהו כמו 2-3 מילימטר מהמדיד תוך 2000 קילומטר

עריכה אחרונה על ידי b0nzZ
פורסם
לאחר הבדיקה ובמידה ואין נזילות.

גש למוסך טוב או אדם המבין ברכב ובדוק סימני בוצה במנוע.

באזור מדיד השמן, נשם המנוע, והצצה עם פנס דרך פקק מילוי השמן במנוע.

במידה ויש סימני בוצה - ולאחר איבחון במוסך טוב כי זו לא בוצה כבדה, בצע פלאשינג .

ואח"כ - עבור להשתמש בשמן מנוע איכותי בצמיגות 5/10W-40, ואני מאמין כי בעיית אכילת השמן תרגע.

אייל.

עדין לא הספקתי לבצע את הבדיקה אבל בכול מקרה אגש למוסכניק שלי שיעיף מבט

ואני כבר משתמש בשמן איכותי 10/40

פורסם

אגב מאור,

איך אני יכול לבדוק אם הרכב מעשן ?

הרי אם אני נוסע אז אני לא רואה.. צריך שמישהו יסע אחרי ויראה אם יש עשן ?

או שיש שיטה לעשות את זה שאני עומד במקום ?

פורסם

לרוב מי שייסע מאחוריך יוכל לראות עישון מהאגזוז ואני מדבר על עשן סמיך יחסית ולא דליל כמו אדים בהנעה לאחר מנוחה של לילה. נסה בעמידה בסרק להרים סלד ולעזוב ותראה אם אתה מזהה עישון כלשהו מהאגזוז.

• תוכן חדש...