Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נתחיל בלהגיד שזה הזוי. כל מי שהראתי לו את התקלה אמר "זה הזוי. אין לי מושג איך לפתור את זה". והלך. והשאיר אותי להתמודד לבד.

וכרגיל, אם בקארזפורום לא יצליחו לפתור את זה, כנראה אפשר לזרוק את המחשב לפח.

אז ככה.

היום בצהריים, אחרי שלא עשיתי שום שינוי בהגדרות של שום דבר, פתחתי את יוטיוב וקיבלתי את זה:

Capture.jpg

(מה שמושחר זה פרטים אישיים)

אז ניסיתי להיכנס לפייסבוק, ושם קרה בערך אותו דבר.

עכשיו, יוטיוב תמיד מציג את האתר ככה, אתרים אחרים לפעמים עוברים ל:

Capture.JPG

בקיצור, זה משהו שנראה אקסקלוסיבי לאתרי HTTPS. בערך. למה בערך? כי חיפוש בגוגל עובד וגם הוא HTTPS. אתרי HTTP רגילים (כמו כאן ובעוד כל מיני מקומות) עובדים בלי שום בעיה.

חיפשתי קצת תשובות בכל מיני מקומות, חלקם הציעו לאפס קאש, לרסט את המחשב, למחוק היסטוריה, קוקיז וכו'. את כל אלה עשיתי בלי שום תועלת. נשללה גם מהירות איטית או בעיה ברשת הספציפית (הבעיה התחילה בעבודה, ניסיתי להתחבר ל-Hotspot בטלפון וכרגע בבית). אפילו מחקתי איזה קובץ של הכרום שמישהו איפשהו הציע למחוק. לא עזר. שיחזרתי.

אה כן, בפיירפוקס זה עובד, אבל נורא נורא לאט.

כרגע עובד ברקע אנטיוירוס, אולי יעלה על משהו, למרות שהוא עובד כל הזמן ולא התריע על כלום. מעבר לזה גם לא התקנתי שום דבר בסמיכות להופעת התקלה.

אתם התקווה האחרונה שלי לפני מחיקה של כל המחשב, מעבר למערה וקניה של מגאסון.

תבורכו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא יודע בוודאות ואני לא מומחה. אבל אנסה:

נראה כאילו חסר תוסף פתאום.(האם ירד עדכון של פלאש או הסרת משהו לפני ?) או לחלופין משהו חוסם לך שגורם לחוסר תצוגה. הייתי מהמר על אנטי וירוס או הגדרת באבטחת הפרטיות של הדפדפן.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כניחושים כלליים קצת: הייתי מנסה דווקא כן לעצור את האנטיוירוס והפיירוול, אם אתה משתמש באחד, וכן גם מנסה לבדוק אם יש עדכונים ל-driverים של כרטיס הרשת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תבדוק אם מסומן בדפדפן תמיכה ב SSL2 וגם3. אם כן, תסיר.

אם לא עוזר, תעשה איפוס לברירת מחדל בדפדפן וגם שחזור הגדרות מתקדמות.

(זה בהנחה שאתה עם אקספלורר 11)

פורסם (נערך)

לא היו עדכונים לכלום, לפחות לא משהו שרץ באופן גלוי.

ניסיתי לבטל את ההגנה של האנטיווירוס, לא עזר.

מחשב נייד, אבל לא חדש, של אסוס (N76).

אני עם כרום. ניסיתי לבדוק את ה-SSLים אבל לא מצאתי איפה. יש אתר שבודק את זה אבל למרבה האירוניה הוא HTTPS...

שכחתי לכתוב בהודעה המקורית, אבל גם חלק מהפרסומות לא מוצגות ורואים את התיבה עם האייקון של "אין תמונה" באחת הפינות.

דרייברים של כ. רשת לא ניסיתי לעדכן, אבל נראה לי מוזר. הרי בבוקר הדרייבר עבד, אז למה שהוא יפסיק פתאום?

עוד רעיונות לפני שאני מתחיל לזרוק דברים לפח?

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם

קודם כול תרגיע... :| גם אנוכי סבלתי בעבר פעמיים מהבעיה בכרום למשך מספר ימים והבעיה הסתדרה לבד מכיוון שברוב המקרים הבעיה היא אצל ספק האינטרנט/תשתית לכן אל תפרמט או תתקין מחדש את WIN.

באחד המקרים הבעיה נפתרה בעזרת הפיתרון בקישור המצורף.

http://superuser.com/questions/712855/err-name-not-resolved-in-chrome-on-a-single-site

תנסה לבדוק האם הבעיה מופיעה כאשר אתה מחבר את הטלפון החכם בתור נקודת גישה לאינטרנט (HOT SPOT) דרך כבל USB.

איזה כייף לי :)

פורסם
תוריד פיירפוקס. עובד? מזל טוב. תישאר איתו.

כרום יותר גרוע מאקספלורר..

אין שום קשר לסוג הדפדפן מכיוון שמנסיוני הבעיה לצערי בדרך כלל אצל הספקים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הוא לא מנוי לאחד משירותי ה SAFE דרך הספק אין שום קשר לספק

וגם אם הוא כן מנוי אז כבר היו עולים על זה מזמן כי זה היה משפיע על המון לקוחות

קיצור כמו שהציעו, תוודא שלא התקנת שום תוסף, תבדוק דפדפן אחר, תוודא שלא השארת fiddler רץ במחשב

פורסם

1. כאשר אתה ניגש לקובץ HOSTS הנמצא במיקום C:\Windows\System32\drivers\etc ופותח אותו לקריאה עם NOTEPAD - האם יש שם שורה שאינה מתחילה בסימן # ? אם כן - מה רשום בשורה זאת ?

2. תבדוק בפיירוול ובראוטר אם יש חסימה על פורטים כלשהם ? וספציפית, האם יש חסימה לפורט 443 (TCP ו/או UDP) ?

3. במידה ועד כאן אין בעיה נראית לעין, תעקוב אחר הפתרון בקישור הבא (ביצוע רישום מחדש לקבצי DLL) :

http://www.techsupportall.com/solved-cannot-access-secure-sites-https-websites-not-opening-view/

4. במידה וגם זה לא עזר - אולי המידע בקישור הבא יעזור (מדובר על בעיית גישה ל-HTTPS בכרום עקב שימוש בדגל SSL False Start flag) :

https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/wualkKTMJYs

פורסם

אני מציע לנסות חיבור בהוטספוט לסמרטפון, אם הבעיה נעלמת - הבעיה קשורה לרשת הביתית או לספק אינטרנט שלך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

תנסה ללחוץ CTRL+Shift+R בזמן שאתה ביוטיוב.

לפי התמונה הראשונה הבעייה שלך שהדפדפן לא מעלה CSS ספציפית על גבי HTTPS.

בגרסאות ישנות של כרום זה היה קורא מלא אם התאריך במחשב לא היה מכוון.

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

פורסם

לגבי ספק/רשת - הבעיה לא שם. היא קרתה גם בעבודה וגם בבית, וגם בחיבור לטלפון כנקודת גישה אלחוטית. לחבר ב-USB לא ניסיתי.

ברגע שאגיע הביתה אבדוק את שאר הפתרונות שעלו כאן ואחזור לדווח.

תודה על העזרה עד עכשיו.

פורסם

קרה לי הרבה בתקופה האחרונה עם הכרום

מה שעזר לי בנתיים: הגדרות --> הגדרות מתקדמות --> ניקוי כל העוגיות

(לסמן כל זמן, לא רק שעה אחרונה)

לכידה6.JPG

• תוכן חדש...