Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה רציני נשאר עוד מה לבזבז?

נשמע שאתה מכור לקניות.

טוב נו רק בגלל שביקשת

SSD של OCZ של טושיבה ב 250 שח עד הבית גודל 240GB.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

יש המלצה לאיזה מטען קיר נחמד (אין צורך בכבל) ולא יקר מדי?

צריך שהוא יהיה 2.1 אמפר (אמיתיים) ומשלוח יחסית קצר (אירופה/ארה"ב)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קניתי לאחרונה שלושה מטעני קיר ומטען רכב אחד מתוצרת Aukey ו-Tronsmart. שני מטעני קיר הם מטעני QC2.0, אחד הוא מטען עם יציאת QC2.0 ושתי יציאות רגילות (אאל"ט סה"כ 42 ואט) והמטען לרכב יציאת QC2.0 ושלוש יציאות רגילות. המטענים עלו בין 10-15 דולר ונרכשו מעלי אקסרס וגירבסט, האיכות נראית מצויינת.

לכל המטענים יש גם גרסאות יותר זולות ללא QC2.0.

צריך לשים לב להזמין תקעים אירופיים, כדי להמנע מצורך במתאם מתקע אמריקאי לשקע אירופי\ישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי את המייל היומי מ-geekbuying. יש להם כמה הצעות מעניינות עם משלוח מהמחסן בספרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+4 Tronsmart יש לי את התלת חיבורי ועוד ממטען דו חיבורי לרכב.

עוד חברה ממולצת יצרן OEM שמייצר לאנקר בין היתר blitzwolf.

פורסם

אני עם nillkin jelly, עברתי הרבה מטענים "של תחנות דלק" עד שהחלטתי להזמין איכותי מחו"ל

הוא מחזיק לי מצלמת רכב קבועה בחיבור אחד ובשני מטעין נקסוס 5 אפילו תו"כ ניווט, עם BT, בבהירות מקסימלית (!!!)

ממליץ בחום.

קניתי בזמנו מדפוקטוב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עוד קצת דילים אם איילי לא גמר לכם על חשבון הבנק

micro sd 128gb ב195 שקל כולה משלוחה

עוד SSD של 480GB ב515 שקל

בקצב הזה נוכל לבנות מערך גיבוי שלם רק עם SSD

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אוזניות Overhead אלחוטיות (עם נטייה לבס חזק בסגנון הביטס) בתקציב של 300-500 ש"ח לחייל בסדיר - מה מומלץ ? יש איזה דיל טוב ששווה לנצל ?

...CASKA for life

פורסם

אתה מתכוון לאוזניות over ear כלומר סביב האוזן ,

Overhead זו תקורה בעברית.

ההמלצה שלי

Skullcandy Hesh 2 יש מבחר עיצובים הזול ביותר עולה 410 שח עד הבית.

אם תרצה אוזניות יותר זולות חפש את אלו של Bluedio.

פורסם

מבצע מעולה על אוזניות של parrot רק ב99$ (רק תתארגנו על משלוח לארץ דרך צד ג)

בארץ עולות אלפיה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...