Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שהנושא דובר רבות בפורום , וכמובן שאני אחרי חיפוש מעמיק בנושא. אבל כמו שאתם יודעים כל מקרה לגופו ולכן החלטתי כן לפתוח נושא בעניין.

נתחיל מזה שרכישה באתרים בחו"ל כמו איביי היא כן אפשרות עבורי, כמובן שהמטרה להשיג את המחיר הזול ביותר.

אני יעשה השוואה לאתר הטוב והמוכר בפורום אוטוסטור בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מוצרים זהים/דומים במחירים טובים יותר.

#פוליש נוזל לפלסטיק Meguiar's PlastX-פתחתי נושא לגבי חידוש לוח השעונים והמליצו לי על המוצר הזה.

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-Meguiar-s-PlastX.html

#מכשיר לניקוי והברקה לגאנטים - הבנתי שהרבה ממליצים עליו

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-SONAX.html

#מטלית מיקופייבר- אז ככה אני מבולבל קצת בנושא הזה , מה שלא הבנתי זה האם יש צורך ב2 מטליות שונות? אחת לייבוש (לאחר שטיפה) ואחת לשימוש לצורך פוליש/וואקס?

במידה וזה המצב אשמח להמלצה שלכם - ראיתי שהרבה המליצו על הuber

זה המוצרים שאני צריך כרגע...

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

בכל זאת? אני כנראה ירכוש את שני המוצרים האחרים מאוטוסטור אבל לגבי המטליות מיקרופייבר- אני מעוניין לרכוש מגבת איכותית לייבוש הרכב ואם צריך מגבות נוספות ליישום של פוליש/וואקס ישמח לקבל ממכם המלצה גם לאחד כזה- מהאיביי (או כל אחתר אחר) זה יהיה מעולה.

פורסם

מגבת איכותית לייבוש זה דיי יקר, מה התקציב?

אני קניתי לאחרונה את המגבת הזאת

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-Chemical-Guys-Wooly.html

מאוד מרוצה אך היא יקרה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

כן קראתי עליה ועל הuber רבות בפורום והם אכן יקרות מאוד, ולדעתי גדולות ומסיביות מדי.

ראיתי המלצות נוספות בפורום וחשבתי להתמקד בשני אלה:

[h=1]2pcs Microfiber waffle weave big drying towel Atop Korea[/h][h=1]TWIN PACK Car Drying Towel Cloth Microfibre Extra Large 60 x 90cm Trade Quality[/h]והאם המגבת השנייה היא זהה לזו

ושאלה אחרונה- עם מגבות מהסוג הנ"ל באיזו שיטה יש לנגב את הרכב? להניח את המגבת להדק בעדינות ולעבור למשטח הבא , או שלקפל אותה ל4 ולנגב בעדינות תוך כדי תנועה על כל חלקי הרכב?

פורסם
כן קראתי עליה ועל הuber רבות בפורום והם אכן יקרות מאוד, ולדעתי גדולות ומסיביות מדי.

2pcs Microfiber waffle weave big drying towel Atop Korea

TWIN PACK Car Drying Towel Cloth Microfibre Extra Large 60 x 90cm Trade Quality

והאם המגבת השנייה היא זהה לזו

ושאלה אחרונה- עם מגבות מהסוג הנ"ל באיזו שיטה יש לנגב את הרכב? להניח את המגבת להדק בעדינות ולעבור למשטח הבא , או שלקפל אותה ל4 ולנגב בעדינות תוך כדי תנועה על כל חלקי הרכב?

הזוג מגבות הראשונות נראלי עדיפות.

אתה פשוט פורס את המגבת על רכב, משטח ומושך.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם (נערך)

2pcs Microfiber waffle weave big drying towel Atop Korea

TWIN PACK Car Drying Towel Cloth Microfibre Extra Large 60 x 90cm Trade Quality

בקישור הראשון מדובר במגבת הוואפל שדובר עליה הרבה. הרוב לא אהבו. אני השתמשתי במגבת דומה כחצי שנה, היה סביר אבל אין מה להשוות עם מגבת בעלת סיבים ארוכים איכותית.

הלינק השני זה - 460gsm towel על פניו לא נראת כמגבת ייבוש שסופגת טוב

את מגבות הייבוש לא מקפלים בדרך כלל. מניחים , נותנים כמה טפיחות מלמעלה ואז מנגבים ממש בעדינות.

אגב אם אתה לא רוצה להשקיע יותר מדי אתה יכול להשיג כמה דברים במכה אחת. מזמין את הרביעיה 1100 מהקוריאני ב 130 ש"ח ואז 2 ישמשו ליבוש, 1 להורדת ווקס/אוטם ו 1 אם תרצה לבאפינג בין היישומים עם BSD נניח.

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם

אז אפשר לדעת מה כן מומלץ בטווח מחירים האלו?

ממה שראיתי הרבה כן המליצו על המוצרים של הקוריאני אז ככה שאתה מחדש לי.

פורסם

על הקוריאני כן המליצו אבל לא על הוואפל.

הוספתי עריכה לתגובתי הקודמת:

אגב אם אתה לא רוצה להשקיע יותר מדי אתה יכול להשיג כמה דברים במכה אחת. מזמין את הרביעיה 1100 מהקוריאני ב 130 ש"ח ואז 2 ישמשו ליבוש, 1 להורדת ווקס/אוטם ו 1 אם תרצה לבאפינג בין היישומים עם BSD נניח.

פורסם

ככל שאני נכנס לזה יותר אני רק מתבלבל עם עצמי יותתר.

בואו נעשה סדר, הבנתי את החשיבות הרבה של מטלית מיקרופייבר (לעומת הגילדה שהשתמשתי עד כה) בעת ייבוש הרכב לאחר השטיפה, ולכן אני מעוניין במגבת כזו שתהיה איכותית ובעלת יכולת ספיגה גבוה. ושלא תהיה בטווח המחירים של 200 שח לאחת כמו בממוטה והאובר.

האם התכוונת לזה

לגבי המטליות האחרות,אני צריך הסבר לגבי המושגים הסרת וואקס/איטום , ולגבי באפינג. למה שאני ירצה להוריד את הוואקס? זה לא מטלית שאמורים לעבור איתה לאחר ששמנו וואקס/פוליש על הספוג מרחנו על האוטו ממתינים מעט ולאחר מכן עוברים בצורה מעגלית על אותו אזור- עד לפיזור החומר וספיגה שלו? ותמיד טטוב שתהיה מטלית כזו לניקוי החלק הפנימי של הרכב האם זה גם מתאים למטרה זו?

פורסם

טוב, בוא נעשה סדר

אני מעוניין במגבת כזו שתהיה איכותית ובעלת יכולת ספיגה גבוה. ושלא תהיה בטווח המחירים של 200 שח לאחת כמו בממוטה והאובר.

אובר לא עולה 200 אלא 90-100

האם התכוונת לזה

כן

לגבי המטליות האחרות,אני צריך הסבר לגבי המושגים הסרת וואקס/איטום , ולגבי באפינג.

כל ווקס ורוב האוטמים צריך להוריד זמן מסויים אחרי היישום. אחרי שיישמת על הרכב הוא מתחיל להתייבש. אסור להשאיר אותו להתייבש על הפח כי אחרת יהיה קשה מאוד להוריד את השאריות שלו בהמשך. זמן ההמתנה שונה בין חומר לחומר ותלוי בטמפרטורת הסביבה. לדוגמה את הפוסו המפורסם צריך להוריד די מהר (5-10 דקות גג) אחרת זה יהיה סיוט.

את הווקס מורידים עם המטלית באיכות בינונית+, חייבת להיות לחה. לא חייבים מטלית כל כך איכותית כמו 1100 אבל הכוונה שלי הייתה שאם אתה כבר מזמין את הרביעה.....

באפינג עושים אחרי השטיפה אם רוצים להוסיף קצת את הברק ללא יישום חדש של הווקס. שוב המתלית חייבת להיות לחה ע"י השפרצה של QD (כמו BSD). לבאפינג מומלץ לייעד את המטלית הכי איכותית עם GSM הכי גבוה. היא יכולה להיות אותה מטלית של הורדת הווקס אחרי השטיפה במכונה אבל אני אישית מעדיף להפריד.

זה לא מטלית שאמורים לעבור איתה לאחר ששמנו וואקס/פוליש על הספוג מרחנו על האוטו ממתינים מעט ולאחר מכן עוברים בצורה מעגלית על אותו אזור- עד לפיזור החומר וספיגה שלו?

נראה לי שאתה מדבר כאן על הגלייז, חומר המיועד לניקוי ומילוי של סווירלים. אם מצב הצבע ברכב שלך טוב אתה לא צריך גלייז.

ותמיד טטוב שתהיה מטלית כזו לניקוי החלק הפנימי של הרכב האם זה גם מתאים למטרה זו?

לניקוי פנים הרכב אתה צריך מטלית מיקרופייבר פשוטה וזולה, תוכל לקנות בסופר/אוטודיפו או להזמין מ-EBAY בגרושים

פורסם

נומד תודה על התגובה המפורטת.

אז אם ככה היכן ניתן לרכוש את הuber במחיר כזה, אני לא מצאתי? תוכל לפרסם פה את הלינק של האתר שאני יזמין ממנו.

לגבי הרבעייה של הקוריאני אני עדיין לא יודע , אבל עניין אותי אם יש הבדל בין התכלת לאדומה? יש להם שימושים שונים?

פורסם

עד עכשיו היו מזמינים מ-http://www.i4detailing.co.uk

הבעיה שם שהמשלוח עולה יקר. אז מה שעושים, מזמינים 3-4 ומוכרים את המגבות העודפות במחיר העלות לחברי הפורום.

אתה יכול להזמין בעצמך או להמתין עד שמישהו יזמין ויציע למכירה באשכול הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?474000-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91&p=4904319&viewfull=1#post4904319

לגבי הרבעייה של הקוריאני אני עדיין לא יודע , אבל עניין אותי אם יש הבדל בין התכלת לאדומה? יש להם שימושים שונים?

אין הבדל

פורסם

מה לגבי השלישיית מטליות מיקרופיבר של Meguiar's האלה ? הם עדיפים על המטליות של הקוריאני?\

אני ירכוש אחד מהם, מה שתמליצו לי

• תוכן חדש...