Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

#מגש הכסף

Yony_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כאן עניין של קומוניזם בכלל.. אנחנו לא בשנות ה-50 באמריקה, ורוני, אור ואני לא מרגלים מברהמ :)

המדינה כבר התקפלה מול תשובה בכמה נקודות - מתן זכיון לקדוח ביותר שטח ממה שחוק מתיר, תספורת ועוד. תוסיף לזה גם את מה שכתב יוני, ותראה שאף אחד לא מבקש כאן להפוך את כולם לשווים ולדפוק את העשירים. זה גם לא עניין של "רגשות נקם". אנחנו די באמצע תהליך מתמשך שבו תשובה בונה את הונו בזכות זה שהמדינה מאפשרת לו לעשות כל מה שעולה על רוחו. כל מה שמבקשים לעשות, זה לעצור את זה. וכן, לאסור על "תספורות" זה צעד אחד, ולשנות חקיקה לא רלוונטית (או לאכוף קיימת) זה צעד אחר.

מה בכלל ההבדל בין הכעס שלך על התספורת, לבין הכעס שלי על זה שהוא קיבל יותר שטח לקדוח בו ממה שמתיר החוק?

ובוא נהייה קצת הגונים: אם מחר אני אפסיק לשלם על האבארט שלי, אתה חושב שמישהו יתחשב בי כמו שמתחשבים בתשובה? אתה באמת חושב שיש לו את הכח מול המדינה שלי או לך יש? בוא נתחיל בדברים הבסיסיים: לי אין כסף לעו"ד מובחרים, או ללוביסטים שיכתבו מאמרים בשמי בעיתוני ישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק תראו איך אנשי "הצדק החברתי" דואגים לכם צרכנים היקרים:

http://www.themarker.com/news/1.2771643

אבל כאן זה לא אדם יחיד כמו תשובה, אלא קרטל של הקיבוצים והמגדלים החזקים,

שגנבו(כן! גנבו!) מכם כל שנה כמה מאות מליונים, וימשיכו לגנוב, ומי שדואג להם זה

ממש לא ביבי, אלא חבריכם היקרים ממפלגת העבודה בעיניים.

אין למפלגות הגדולות בישראל יכולת ו/או רצון להתעמת עם קבוצות הכוח בישראל,

ולכן זה לא משנה, ביבי, ציפי, בוז'י, זה יישאר ככה, כי הם מפחדים מקרטל הפטם,

ממגדלי הפירות והירקות, מהנמלים, מח"ח, מקורות, הבנקים, רשות שדות התעופה,

ועוד כל מיני גופים בעלי כוח ושררה, שיקבעו מי יעלה ויבוא בפריימריז הבא ומי לא.

השינוי יבוא אם לפיד, כחלון, בנט ודומיהם יקבלו פתאום יחד 70-80 מנדטים, ויעיפו

לכל הרוחות את הפוליטיקה הישנה. אבל בינינו, אתם רואים את זה קורה? גם אם

זה לא האנשים הספציפיים האלה, אלא תחליפו באיזה שם מפוצץ שאתם רוצים,

אין סיכוי שזה יקרה.

פורסם
לא. אני מציע לז**ן את כל מי שקיבל תספורת - במקום לתת לו את התספורת. לא להפר הסכמים בדיעבד כדי להפיס רגשות נקם. זה שתספורת זה לא בסדר (ולדעתי זה באמת לא בסדר, ואני עדין) לא אומר שבשם כך המדינה רשאית לעשות עוד מעשה שהוא לא בסדר.

אין פה עניין של רגשות נקם. יש פה מלחמה לטובת האזרחים מול מונופול דורסני, וכמו שיבגני כתב - שני הדברים לא קשורים אחד לשני וצריכים להיות מטופלים בנפרד.

רק תראו איך אנשי "הצדק החברתי" דואגים לכם צרכנים היקרים:

http://www.themarker.com/news/1.2771643

אבל כאן זה לא אדם יחיד כמו תשובה, אלא קרטל של הקיבוצים והמגדלים החזקים,

שגנבו(כן! גנבו!) מכם כל שנה כמה מאות מליונים, וימשיכו לגנוב, ומי שדואג להם זה

ממש לא ביבי, אלא חבריכם היקרים ממפלגת העבודה בעיניים.

אין למפלגות הגדולות בישראל יכולת ו/או רצון להתעמת עם קבוצות הכוח בישראל,

ולכן זה לא משנה, ביבי, ציפי, בוז'י, זה יישאר ככה, כי הם מפחדים מקרטל הפטם,

ממגדלי הפירות והירקות, מהנמלים, מח"ח, מקורות, הבנקים, רשות שדות התעופה,

ועוד כל מיני גופים בעלי כוח ושררה, שיקבעו מי יעלה ויבוא בפריימריז הבא ומי לא.

השינוי יבוא אם לפיד, כחלון, בנט ודומיהם יקבלו פתאום יחד 70-80 מנדטים, ויעיפו

לכל הרוחות את הפוליטיקה הישנה. אבל בינינו, אתם רואים את זה קורה? גם אם

זה לא האנשים הספציפיים האלה, אלא תחליפו באיזה שם מפוצץ שאתם רוצים,

אין סיכוי שזה יקרה.

כמו שכבר אמרתי, ברור לי לגמרי שאף אחד איננו טלית שכולה תכלת. תפיל מונופול אחד, יקום אחר. תטפל במפגע אחד, יישארו עוד עשרות.

העניין הוא שהדברים לא קשורים אחד לשני. אי אפשר להגיד "אתם סומכים על העבודה שתטפל במתווה הגז, אבל תראו איך היא מתקפלת מול הקיבוצים". העבודה אומרת שתטפל במתווה הגז? יופי, בוא ניתן לה לעשות את זה. במקביל - נתחיל מחאה כנגד מגדלי העופות. המצב הנוכחי הוא שכל עוד ביבי בשלטון - שום דבר משמעותי לא יטופל לטובת האזרחים. הבנאדם רואה רק את טובתו האישית והפוליטית לנגד עיניו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך "גנבו"? הרי הם מכרו, אתה קנית. האם התרעומת על כך ש"הרוויחו יותר ממה שנראה לי שהם אמורים להרוויח"? כי לא מצאתי שום טיעון אחר בכתבה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
רוני, אם היית עומד לידי הייתי תופס אותך ומטלטל חזק, שתתעורר!

אף אחד מהם לא דואג ולא ידאג לך, בדיוק כמו שביבי לא דואג.

לא הוציאו את שיטת הטלטולים מחוץ לחוק? או שגם זה מותר עכשיו? :wink:

אתה שוב מפספס את הנקודה שלי. ביבי לא דואג ואת זה אנחנו כבר יודעים. צריך להעיף אותו ולו בכדי לנער את השורות. יגיעו אחרים במקומו שלא ידאגו? נעיף גם אותם.

רק שהמצב כרגע הוא שאף אחד לא חושש לכסא שלו, ולכן אנשים עושים מה שבזין שלהם.

וזה ב-ד-י-ו-ק מה שמגש הכסף ניסו להגיד. אם אנחנו לא נקום ונעיף את מי שפוגע בנו, אז שום שינוי לא יהיה פה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קרטל, תיאום מחירים, שליטה בהיצע, מזכיר לך משהו?

אה, סליחה, לא קוראים להם תשובה, אז הם לא גנבים.

רק רציתי לראות מה אתה מגדיר כ"גנבה".

אחרי חיפוש מהיר ושטחי למדי (בעבודה) ראיתי התנגשות בין שני דברים. מצד אחד, מגדלים ("חקלאים") רבים סובלים ממכסות, אגרות והכתבות מחירים מאז 2012 והמחיר עלה בעקבות כך. מצד שני, "החקלאים" התנגדו לביטול הרפורמה והורדת המחירים כעת.

אז, מי זה מי, בדיוק? מי מתנגד למה ומדוע?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

החקלאים לא סובלים ממכסות, הם מעונינים בהן כדי לשמור על מחירים גבוהים.

ממליץ שתקרא את המאמר "המייללים הלאומיים - יום הזעם של החקלאים בלתי נסבל! הם מקבלים מקופת המדינה הרבה יותר מכל מגזר אחר".

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אושרי, אתה צודק ברוב דברים, אם כי אני לא חושב שמנהיגים מאוד מגזריים תבוא הישועה.

קראתי הבוקר, גם דרך פרסום פייסבוק של יחימוביץ, שחלק ממארגני ההפגנות במוצש נעצרו וקיבלו צווי הרחקה מהערים שבהן פעלו. אחרים זכו לאיומים מהמשטרה. לא כ"כ היה לי זמן לחפש, אבל ממש מעניין במה הם מואשמים בדיוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
החקלאים לא סובלים ממכסות, הם מעונינים בהן כדי לשמור על מחירים גבוהים.

ממליץ שתקרא את המאמר "המייללים הלאומיים - יום הזעם של החקלאים בלתי נסבל! הם מקבלים מקופת המדינה הרבה יותר מכל מגזר אחר".

סתם חבורה של בכיינים, הם אחראים למכסות החלב שדואגת לשמר באופן מלאכותי מחיר חלב גבוה

הם דואגים שלא יהיה יבוא שחלילה נשלם פחות מ12 שח בממוצע לקג אחד של פרי

הם דואגים שהעופות חלילה לא ירדו במחיר

הם לא פחות גרועים מעשרת החזירים שבראש המשק, יודע מה ? הם אפילו גרועים יותר בעיניי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם (נערך)

הנה לינק לעמוד הפייסבוק של אלון וייסר,

הוא עוכב ע"י המשטרה, וקיבל צו הרחקה מב"ש.

לאחר שהוא פרסם את הסיפור שלו, המשטרה חזרה בה והצו בוטל.

הסיפור שלו נמצא בעמוד שלו, הפוסט השני.

זה מחריד, לא פחות. מה שמשתקף מהמקרה שלו (ועוד אחרים) הוא מטורף לגמרי. מדהים לראות עד כמה השנאה לשמאל מבחינה מדינית מעוורת אנשים לדברים שאמורים להטריד גם אותם... עזבו כן פלסטינים לא פלסטינים, ברגע שהמשטרה מהווה מעין זרוע צבאית של הממשל באופן פוליטי די מובהק, זה סימן רע מאוד לכולנו.

יוני, אני מציע לך לחפור קצת יותר בנושא - אתה אולי תגלה שאלו לא החקלאים, אלא המשווקים שבאמת מפרקים את הצורה הן לנו, והן להם (לחקלאים). מבחינת סתם הגיון בסיסי, תבדוק מי מהם התעשר באופן לא פרופורציונלי, קבוצת החקלאים או קבוצת המשווקים, ותעדכן אותנו מה המסקנות...

(אני מסכים עם הנקודה שלך, פשוט חושב שאתה מתפקס על הקבוצה הלא נכונה)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

המשטרה שלנו, בלי שום קשר לנטיה פוליטית, היא ארגון מזעזע, שסדרי התנהלותו רעים. המקרה הזה הוא פשוט עוד דוגמא. אתה רותח עליו עכשיו כי זה מתאים לאג'נדה הפוליטית שלך ושל השרשור, אבל הבעיות של המשטרה רחוקות ועמוקות הרבה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה אומר את זה רק בגלל שאתה שונא מזרחים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

:lol:

לא ממש. בוא אני אתן לך דוגמא מייצגת למה שמשקף, לדעתי, את מצבה של המשטרה. לפי מה שידוע לי, מאיר קנדרו עדיין שוטר במשטרת ישראל. Nuff said?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...