Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

#מגש הכסף

Yony_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה חושב שבוזי ופיצי ליבני היו עושים דברים אחרת אתה טועה, ביבי אינה טלית שכולה תכלת, אבל במצב הנתון הוא היה האדם היחיד שהיה ראוי לכסא רהמ.

אינני רוצה להכנס לויכוחים פוליטיים כי זה ויכוחים עקרים מטבעם ולא אני אצליח לשכנע אותך ואתה לא אותי, אבל אני מבטיח לך שלו בוזי היה נמצא בשלב הרכבת הממשלה תהיה בטוח שבשביל הכיסא החרדים היו מקבלים את אותו הדבר.

ראוי לכסא רה"מ? הבנאדם חירבן על המדינה במשך שנים והעם בחר בו שוב כדי להמשיך ולחרבן. אפילו אם בוז'י וציפי היו רה"מים עלובים, הסיכוי שהם היו יותר גרועים מזה הוא אפסי. מדובר בבנאדם שפעם אחר פעם מוכיח שיש לו טינה אדירה כלפי העם שלו, ממש כאילו הוא אומר לעצמו "וואלה, החארות השמאלנים לא רוצים אותי? העליבו את שרה? עכשיו אני אדפוק את כולם ואראה להם. אני אפילו יכול לעשות את זה בלי לאבד תמיכה מהליכודניקים כי הם בכלל לא טורחים להתאמץ להבין איזה נזק אני עושה".

יודע מה, אולי בוז'י היה עושה מיליון טעויות אבל לפחות נתן לו ליהנות מהספק שהוא לא מושחת כמו ביבי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, אני מבין ורואה את השנאה שלך לביבי ולהגיד לך את האמת, גם אני לא הצבעתי לו, אבל ההנחה הזאת שלך ושל חלק מהאנשים שאפשר להגיע לעמדות בכירות בפוליטיקה (ובוז'י, הפלא ופלא, הגיע לעמדה בכירה מאד) בלי להיות מושחת במידה זו או אחרת מפליאה אותי בנאיביות וב-wishful thinking שאין לו על מה להתבסס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
האידאולוגיה שהביאה לקיום איגודי עובדים היא טובה במקור וחשובה, היא נועדה לאזן את הכח של המעסיק למול של העובדים שלו, ולאפשר לחברה להשיג את היעדים שלה בצורה שלא תקפח אף אחד ותהיה טובה לכולם.

יש הבדל ענק בין איגוד עובדים בגוף שהוא מונופול ממשלתי/ציבורי שנהנה מהגב של ההסתדרות, לבין איגוד עובדים בחברה פרטית שפועלת בשוק תחרותי, בחברה פרטית אירגון עובדים לא יכול להשתולל כמו שקורה בחברות הממשלתיות שהרי אז הוא כורת את הענף שהוא יושב עליו, עלול להביא לסגירת החברה ולשלוח את כולם הבייתה. ארגוני עובדים מסוג זה מגלים אחריות הרבה יותר גדולה.

הרעיון נכון והגיוני אבל במדינת היהודים הכח של הוועד נוצל תמיד לרעה, גם בחברות פרטיות הוועד הגיע למצב של תמות נפשי עם פלישתים, והיו לא מקרה אחד ולא שניים שבגלל הוועד שלא נתן אור ירוק להתייעלות המקום התאדה מהמפה וכולם נותרו מחוסרי עבודה, הידד העיקר שהם שמרו אחד על השני.

ראוי לכסא רה"מ? הבנאדם חירבן על המדינה במשך שנים והעם בחר בו שוב כדי להמשיך ולחרבן. אפילו אם בוז'י וציפי היו רה"מים עלובים, הסיכוי שהם היו יותר גרועים מזה הוא אפסי. מדובר בבנאדם שפעם אחר פעם מוכיח שיש לו טינה אדירה כלפי העם שלו, ממש כאילו הוא אומר לעצמו "וואלה, החארות השמאלנים לא רוצים אותי? העליבו את שרה? עכשיו אני אדפוק את כולם ואראה להם. אני אפילו יכול לעשות את זה בלי לאבד תמיכה מהליכודניקים כי הם בכלל לא טורחים להתאמץ להבין איזה נזק אני עושה".

יודע מה, אולי בוז'י היה עושה מיליון טעויות אבל לפחות נתן לו ליהנות מהספק שהוא לא מושחת כמו ביבי.

על החלק הראשון לא אענה כי אינני רוצה להיכנס לוויכוחים פוליטיים אבל לגבי החלק השני

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-320110,00.html

אני יתן לך אמ;לק לסיפור

מזכיר הממשלה, עו"ד יצחק הרצוג, נחקר אמש (יום ד') תחת אזהרה, במטה הארצי של המשטרה על ידי חוקרי היחידה הארצית לחקירות הונאה, במסגרת פרשת העמותות. הרצוג נחקר בחשד לעבירות על חוק מימון המפלגות ובחשד שגייס מיליוני שקלים למפלגת ישראל אחת באמצעות עמותות.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=20463

מזכיר הממשלה, יצחק הרצוג, נחקר היום (שישי) בפעם השניה במשרדי היחידה הארצית לחקירות הונאה של

משטרת ישראל

בפרשת העמותות שפעלו לבחירתו של אהוד ברק לראשות הממשלה בשנת 1999. הרצוג שמר גם הפעם על זכות השתיקה.

.....

הרצוג חשוד במעורבות בהפעלת עמותות פיקטוויות, ששימשו, כביכול, צינור להעברת כספים למימון מערכת הבחירות של אהוד ברק לראשות הממשלה.

עריכה אחרונה על ידי Yony_S

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כאן מאד חשוב להזכיר שבוז'י שתק בחקירה וגם כשדיבר הרבה על כך שזה לא בסדר שאנשי ציבור שותקים בחקירות עדיין סירב להתייחס, בחלוף השנים, למה ששתק עליו אז. אכן מופת לשקיפות ונקיון כפיים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הבעיה, כרגיל אגב, היא שהמחנות בארץ מתחלקים בגדול לפי פתרון מדיני, ואז אוהבים להצדיק את הדברים שנקשרים למחנה שלהם (או לתקוף את מי שנגד המחנה הזה) בלי שיש קשר בהכרח לתוכן. הנה יש כאן את הבחור שמדבר על סדרה ניאו-קומוניסטית, כי מדברים בה בעיקר [פרקים 1-2] על הבעיה בריכוזיות במשק(?)

בגדול אני מאמין שברגע שהסדרה התחילה לקבל צבע שמאלני ברחוב, למרות שהיא לא בהכרח כזו, היא איבדה קהל יעד ענק.

אני מאמין שהסדרה הזו היתה יכולה לצאת בקלות כאשר השלטון היה שמאל כבר עשור, ואז אני בטוח שהרבה ימנים היו יותר זורמים איתה - והרבה שמאלנים היו מבקרים אותה. זה פשוט מגוחך.

ומי שעוקב אחרי גיא רולניק, אגב, יודע שהבחור ממש לא פוליטי וכמעט תמיד מקדם שיח נייטרלי (או יותר נכון - תוקף את השיטה כולה, ולא צד מסויים). בנוסף יש טראק רקורד עם לא מעט פרגון לביבי, אבל זה לא משנה - מי שמבקר את הממשלה הוא שמאלני קומוניסט חובב קיבוצים וחבר בהסתדרות וכו' ;)

אני אגב, אמנם נוטה שמאלה בדעותי המדיניות, אבל נמצא חזק מאוד בימין מבחינה כלכלית (יותר נכון לומר: חזק מאוד בפן הקפיטליסטי-ליברלי, משום מה זה מיוחס לימין בארץ אבל בתכלס זה כבר בולשיט ממזמן ואין אף ייצוג אמיתי לדעות האלו, אולי פייגלין אבל הוא לא רלוונטי). ולמרות שאני 'ימני' אני חושב שהסדרה הזו חשובה בטירוף ובגדר חובת צפיה לכולם, ממש כמו שיטת השקשוקה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני קורא אדוק של רולניק ומסכים עם רוב מה שהוא אומר. אחרי הפרק השלישי ההזוי עם דני גוטווין - שמבחינת יוצרי הסידרה עומד כנראה בשורה אחת עם זליכה ורולניק - ואחרי הראיון שקראתי בדה-מרקר עם יוצר הסידרה אין לי כל ספק שמדובר בפרופגנדה ניאו קומוניסטית במסווה של שיעור בכלכלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תקן אותי אם לא הבנתי נכון - האם לא אמרת שראית רק את הפרק השלישי?

כי אם אכן ראית רק את הפרק השלישי, ואתה משליך ממנו על כל הסדרה כולה, אז.... נו, הביקורת תפלה למדי.

וגם אם הפרק השלישי מאעפן כמו שכולם אומרים (טרם ראיתי אותו, אז i'll take your word for it) - אם אתה מתייחס לשני הפרקים הראשונים באופן בלתי-תלוי, מה בדיוק ניאו קומוניסטי שם? הם אומרים שיש ריכוזיות פסיכוטית במשק, הם צודקים (לא מסכים?), ואתה יכול להחליט אם זה משהו שצריך טיפול או לא. לקרוא לזה קומוניזם זה (לדעתי) זריית חול בעיניים.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה קומוניזם שקורה רק בתוך המטריקס.

פורסם
תקן אותי אם לא הבנתי נכון - האם לא אמרת שראית רק את הפרק השלישי?

כי אם אכן ראית רק את הפרק השלישי, ואתה משליך ממנו על כל הסדרה כולה, אז.... נו, הביקורת תפלה למדי.

בינתיים כבר הספקתי להשלים את הפער.

הסידרה טוענת שקיימת ריכוזיות מטורפת במשק (אני מסכים) וכפתרון מציעה להחזיר את ימי הזוהר של ההסתדרות כדי שנידמה לפינלנד. אין גבול לציניות.

כמו כן אמליץ לך לקרוא בעיון את הראיון עם יוצר הסדרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אוקיי, אני לא הגעתי לקטע שאתה מתאר - האם זה בפרק השלישי, או שלטענתך המסר הזה של 'צריך הסתדרות בכל מקום' הוא בכל הפרקים?

אני מקווה שזה אכן רק בפרק השלישי, ואז אפשר להתייחס אליה בתור סדרה של 2 פרקים ולהצדיק את קיומה, ממש כמו שהמטריקס היה סרט נהדר ומוזר שלא יצאו לו סרטי המשך בכלל... ;)

פורסם

מה..

אחד מהדברים שזליכה מדבר עליהם, וגם יוני התייחס בתגובות כאן, זו פתיחת השוק לייבוא מתחרה. זה קשור להורדת מכסי מגן. וזה ממש לא קשור ל"קומוניזם" או "ימי הזוהר של ההסתדרות".

היחיד מבין השלושה שמדבר על מה שהיה לפני 1977 בגעגוע הוא גוטווין, שכונלו הסכמנו שהוא מציג תמונת מצב ורודה מדי, אבל גם הוא מעלה דברים נכונים, שאין סיבה לפסול אותם, רק בגלל הרומנטיזציה שלו של העבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בינתיים ראיתי את הפרק השלישי, זליכה הוא פשוט גאון, אבל...

לא הסכמתי עם זה שהוא שולל את הטענה שהבעיות בארץ נגרמות בגלל חרדים וערבים מובטלים, הוא הציג נתון הצטרפות מרשים שלהם לשוק העבודה.

הבעיה שלי שהוא הציג מספרים מוחלטים ולא יחסיים לאוכלוסיה, חסרים עוד הרבה נתונים כמו כמות מקבלי קצבאות, אבטחת הכנסה, כמה מהם משלמים מיסים וארנונה ועוד הרבה נתונים.

זה שהרבה הצטרפו לשוק העבודה זה נחמד, אבל עוד הרבה נשארים מובטלים, מקבלים קצבאות, מעלימים הכנסה, לא משלמים מיסים, בטח לכומת שאר המגזרים.

מה שכן, הפסקתי לצפות בסרטי שחיתות אמריקאיים, הם היו מתים להתעלות על המציאות שלנו.:-(

פורסם

הראיון בהארץ מאלף. אני כנראה ימני דביל שלא מצליח להבין איך אפשר לקיים פראבדה בשנת 2015 ולהזדעק על הביביתון וכיו"ב. הרטוריקה מחליאה. בסופו של דבר הפוסל במומו פוסל וכל כלי התקשורת בארץ, כולל הארץ, הם לא יותר משופרות אג'נדה. גועל נפש.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...