Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

#מגש הכסף

Yony_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתאר לעצמי שגם כשהיה חשב כללי, ידע בדיוק איפה הוא נמצא ובכל זאת בחר להשאר.

זה שהוא מייעץ ליור ההסתדרות לא מעיד על הרבה, בעייני.

בכל מקרה, גם אם מחר הוא יתמה ליועץ של תשובה, זה לא אומר שום דבר על נכונות הטענות שהוא מעלה במגש הכסף. רק אומר שהוא מוכן למכור את עצמו עבור מספיק כסף.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, לא אני התחלתי לדבר על ביבי.

ביבי... הו היידה ביבי, אני פשוט לא מצליח להבין אנשים שמצביעים למישהו שכל מה שמעניין אותו זה להישאר בכסא.

הופך החלטות שהוחלטו בקדנציה קודמת, לא משנה במה הוא מאמין או במה הוא לא, העיקר שישאר בכסא המלכות (טוב נו, בכל זאת אשתו מתנהגת כמו מלכה אמיתית, יש לו צרכים לספק).

ואלו לא אנשים אדיוטים, אלו אנשים בכל מקום, בעבודה שלי, חברים שלי (לא הרבה, אבל יש :)).

יש להם כל מני נימוקים משונים - "הוא מייצג אותנו בכבוד" למשל, "אין מישהו אחר" גם פופולרית.

כמו שאמרתי בהודעתי הקודמת, אין תקווה למדינה הזו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

די, זה הם מימנו את זה?

טוב אז כנראה אין ריכוזיות במשק, false alarm you guys :|

(לא מבין את הקטע הזה של לבקר תוכן רק מתוך פריזמה של מחנה פוליטי, בלי לדבר על כך שמי לעזאזל היה אמור לממן סרט שאף גוף ציבורי/עסקי לא רוצה לשדר...? הרי שר התקשורת לא בדיוק בעד הפקות עצמאיות מהזן המדובר :))

בכ"א ההיקש הפוליטי המרכזי מהסדרה הזו, מבחינתי לפחות, הוא ששני המחנות המרכזיים שלנו מחורבנים: אחד מוכר אותנו לטייקונים והשני לועדים. the game is rigged.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מתברר שהסדרה "מגש הכסף" מומנה על ידי הקרן לישראל חדשה (לינק).

שכל אחד יעשה את החשבונות שלו.

.

פששש, הם מימנו את הסדרה למרות שהיא יוצאת נגד הוועדים החזקים וההסתדרות ? רק אומר משהו טוב על הקרן הזו, שחופש הביטוי זה לא דבר שמפחיד אותם

פורסם

איזה חשבון בדיוק? שאם אתה נגד הקרן לישראל חדשה, אז אסור לך להאמין למה שאומרים במגש הכסף? כל מה שנאמר שם שקרים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שני המחנות המרכזיים שלנו מחורבנים: אחד מוכר אותנו לטייקונים והשני לועדים. the game is rigged.

רק תיקון קטן ברשותך, המחנה שבשלטון מוכר אותנו לכל מה שזז, כל עוד זה משרת את האידיאולוגיה היחידה בה הוא מאמין של "להישאר בכסא בכל מצב".

גם לאיראנים הוא היה בכיף מוכר אותנו אם זה רק היה משאיר אותו על הכסא.

פורסם

לצערי, אני מאמין שגם המחנה השני היה עושה את אותו הדבר. כל עוד יש את החלוקה הזו למחנות מדיניים בלבד, זה ימשיך לקרות. הפתרון יכול להיות אם שני ה"מחנות" ירדו מהעץ ויאחדו כוחות (או לחלופין, אם אחד מהם יאחד כוחות עם המרכז, כמו בממשלה הקודמת), אבל למה שזה יקרה? עמישראל מצביע לפי פלסטינים, לא לפי עם ישראל... אם אתה מסתכל על שתי הממשלות האחרונות, מי מהם היה יותר קרוב לימנים החילוניים (וגם דתיים בתכלס) מבחינה כלכלית/חברתית: הממשלה עם לפיד וליברמן, או עם החרדים (כחלון לא באמת שחקן, למי שלא שם לב)?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

למה אתה כ"כ מתעקש לחפש מפלצות וחציי קונספירציות?

פעם זה "נאו קומוניסטים", מה שזה לא אומר, פעם זה האיום הגדול על ישראל מאז 1973 - הקרן.

כמו שכבר כתבו לך, גם אם המופתי של ירושלים קם מהקבר ומימן את הסדרה - זה לא אומר שמה שנטען שם לא נכון.

פורסם

צודק, עדיף לטמון את הראש בחול ולהתעלם מכך ששליש מהסדרה עוסק בהחזרת שלטון האימים של ההסתדרות והועדים החזקים ושהסדרה מומנה על ידי גוף ששם לו למטרה לפרק את הסדר הנוכחי של החברה הישראלית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
צודק, עדיף לטמון את הראש בחול ולהתעלם מכך ששליש מהסדרה עוסק בהחזרת שלטון האימים של ההסתדרות והועדים החזקים ושהסדרה מומנה על ידי גוף ששם לו למטרה לפרק את הסדר הנוכחי של החברה הישראלית.

אני מתרשם שהסדרה יצרה אצלך אנטי קיצוני ולא מוסבר, ממה אתה כל כך מפחד ?

ראיתי את הפרק האחרון אליו אתה מרמז, ובשום מקום לא ראיתי שמכוונים שם להשבת שילטון מפא"י, ההסתדרות והוועדים וכו. להיפך, בפירוש נאמר בפרק הזה שההסתדרות כיום עברה למקום לא טוב בהגנה על הוועדים החזקים של המונופולים הממשלתיים, שממילא לא צריכים הגנה.

ואני לא חושב ששילטון מפלגת הליכוד שמעדיף להרוס את המשק והכלכלה בישראל רק כדי לפגוע בתשתית של מפלגת מפא"י יותר טוב מהשלטון של מפא"י שיצר את התשתית הזו שתאפשר לו לשרוד בשילטון שנים ארוכות.

פורסם

אתה לא צריך לטמון את הראש בחול, כן כדאי לא לחלק כל הזמן את העולם לטובים ורעים, ולפשט את הכל לשחור ולבן.

בסדרה יש אמירות מכל מיני כיוונים. אפשר לא להתייחס בכלל לפרק השלישי, או להתעצבן ממנו. אפשר לברור ממנו כל מיני דברים, כמו את זה שגם אם מתעלמים מההתייחסות של גוטווין למה שהיה כאן לפני 1977 כאוטופיה, עדיין, היום, אם אתה לא גר בהתנחלות, אתה אזרח פחות שווה מבחינת המדינה.

פורסם
לצערי, אני מאמין שגם המחנה השני היה עושה את אותו הדבר. כל עוד יש את החלוקה הזו למחנות מדיניים בלבד, זה ימשיך לקרות. הפתרון יכול להיות אם שני ה"מחנות" ירדו מהעץ ויאחדו כוחות (או לחלופין, אם אחד מהם יאחד כוחות עם המרכז, כמו בממשלה הקודמת), אבל למה שזה יקרה? עמישראל מצביע לפי פלסטינים, לא לפי עם ישראל... אם אתה מסתכל על שתי הממשלות האחרונות, מי מהם היה יותר קרוב לימנים החילוניים (וגם דתיים בתכלס) מבחינה כלכלית/חברתית: הממשלה עם לפיד וליברמן, או עם החרדים (כחלון לא באמת שחקן, למי שלא שם לב)?

אפילו יותר גרוע, עמישראל מצביע לפי ברווזים גרעיניים. עד שזה לא ישתנה, באמת שאין סיכוי.

• תוכן חדש...