Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

#מגש הכסף

Yony_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה עם זה שזליכה בוחר להעמיד את שירותיו לכל המרבה במחיר, פשוט מוזר לי שאנשים מאמינים שהוא שונה מכל פוליטיקאי אחר. עוד מאעכר בשקל ורבע.

ולעניין אחר, אם הממשלה אישרה כבר את מתווה הגז, ובלי לדון כרגע על טיבו, למה צריך גם שוועדת הכלכלה תאשר אותו? האם לאחר מכן נזדקק גם לוועדת הכספים, או לוועדת המשנה לענייני משאבי הטבע? ואולי גם לוועדה לשלום הילד?

למה הממשלה לא יכולה פשוט... למשול?

• תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי אי אפשר לסמוך על הממשלה שלא תחלק טובות למקורבים.

זה הבסיס לכל השחיתויות.

אם לא היה פיקוח אז המתווה היה פשוט מתנה לתשובה וחבריו.

לפחות אם יותר מגוף אחד בוחן את זה אז אפשר לגלות מה האינטרסים השונים ואם יש משהו לא תקין בהתנהלות.

פורסם

זה מה שזכור לי בשיעורי אזרחות שיש 3 רשויות קלאסיות.

הכנסת היא הגוף המחוקק , אבל גם הגוף שמתפקידו לפקח על פעולות הממשלה ובמקרים רבים לאשר אותם באמצעות וועדות הכנסת.

הממשלה היא הגוף הביצועי שתפקידו כאמור למשול, אבל אינו יכול לעשות כל מה שבא לו בראש

הרשות השופטת, שבמקרה שלנו , בית המשפט העליון ביושבו כבג"ץ בודק את חוקיות מעשי הממשלה , ואף מתערב בנושאי החקיקה של הכנסת, אם הם פוגעים בשלטון החוק.

קיימת גם רשות רביעית והיא מבקר המדינה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

כל בנאדם פרטי שיעשה מה שבא לו. אף אחד מאיתנו לא היה מפספס הזדמנות לעוד כמה ג׳ובות בכיס, כל עוד הדבר חוקי - תפאדל.

הבעיה שלנו היא שגם האנשים הלא פרטיים, בכנסת ובממשלה עושים לביתם ורק לביתם (וזה לא שהמדינה לא דואגת להם). תמיד זה היה כך אבל היום זה הפך לדבר היחיד.

ההתנהלות הזו חילחלה לחברה בצורה עמוקה. ההוצאות ההזויות של בית ראש הממשלה, האלימות המילולית של מירי רגב, הכל כבר נסבל ונסלח כי אנחנו עם עייף וטיפש. הנה, גם אלה שמתיימרים להיות "צדיקים" ועושים תוכניות על כמה המדינה חרא הולכים ומייעצים בסופו של דבר לאותם חארות.

בקיצור, חוזר שוב להודעתי הראשונה, כולם חארות ואני יודע שאני פראייר שאני פה.

היה אחלה פרק ב Walking Dead, היום יוצא פרק 7 :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

יש הבדל בין 'כל אדם פרטי שיעשה מה שבא לו' (סבבה), לבין 'כל אחד שיוצא ממשרד ממשלתי שיצטרף למשרד אותו הוא ביקר עד לפני שבועיים' - שזה מקרה בעייתי בהרבה.

בכ"א, קראתי היום מאמר סופר מעניין על זליכה, מבית המדרש של אורי כץ ('דעת מיעוט') - מוקדש לשוגי (אם כבר הופיע בשרשור - מתנצל).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

היה אחלה פרק ב Walking Dead, היום יוצא פרק 7 :)

אני אישית מופתע שאנשים בוחרים להתייחס למגשי כסף למיניהם, שלא מקדמים אותם לשום מקום, וסתם גורמים להם להתעצבן, כאנחנו באמצע עונה שניה ומצויינת של פארגו.

Now that's quality entertainment.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדיוק, כל הערוצים המסחריים מלאים בזה - תוכניות שלמות, תחקירים ומגזינים על שחיתות ומושחתים - לא מפסיקים לבלבל בשכל על זה.

לפחות היו עושים מעקב לאורך זמן, ובאמת מנסים לשפר משהו. אבל כל יום משהו חדש ושוכחים את יום האתמול - סוג של "קוויקי" כזה שמספק את צרכיו של הישראלי הממוצא לראות באיזה חרא הוא חי.

יאללה מספיק, מה אתם מצפים שאני יעשה ? יצא החוצה וישרוף את הבנקים... ינתק את השאלטר לחברת חשמל ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת בסך הכל תכנית טלויזיה, הם לא מצפים שתעשה כלום. גם יוצרי הסמויה לא מצפים שתתחיל לעקוב אחרי דילרים בשכונה שלך.

עזוב את התחושות שזה מעורר באנשים, את העובדות שמציגים שם לא מזיק לדעת. (את הפרק השלישי לא ראיתי)

זה דברים שנפגשים איתם ביום יום, לא שטויות כמו גרעינים אירנים ומפלתה של אירופה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה לעשות שהרוב מעדיף לפחד מדברים מסויימים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זאת בסך הכל תכנית טלויזיה, הם לא מצפים שתעשה כלום. גם יוצרי הסמויה לא מצפים שתתחיל לעקוב אחרי דילרים בשכונה שלך.

עזוב את התחושות שזה מעורר באנשים, את העובדות שמציגים שם לא מזיק לדעת. (את הפרק השלישי לא ראיתי)

זה דברים שנפגשים איתם ביום יום, לא שטויות כמו גרעינים אירנים ומפלתה של אירופה.

לדעתי לא הפסדת יותר מדי, אבל בכל זאת אם אתה לא מנוי של hot VOD , כנראה שלא תוכל לראות, משהו דאג להוריד את הפרקים השני והשלישי מהרשת מצפייה חופשית.

http://www.themarker.com/advertising/1.2782072

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
יש הבדל בין 'כל אדם פרטי שיעשה מה שבא לו' (סבבה), לבין 'כל אחד שיוצא ממשרד ממשלתי שיצטרף למשרד אותו הוא ביקר עד לפני שבועיים' - שזה מקרה בעייתי בהרבה.

בכ"א, קראתי היום מאמר סופר מעניין על זליכה, מבית המדרש של אורי כץ ('דעת מיעוט') - מוקדש לשוגי (אם כבר הופיע בשרשור - מתנצל).

בהחלט מעניין מאוד, תודה על הקישור!

לצערי בעידן האינטרנט מעטים יטרחו לקרוא ומעטים אף יותר יטרחו להבין את דברי הטעם שאורי כץ כותב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...