Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין וטוב עד 80K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לכבוד השחרור משירות חובה אני מעוניין להחליף את הגולף 2002 הבעייתי שלי ברכב קצת יותר מודרני :)

חשוב לי מאוד שהרכב יהיה אמין - אין לי הרבה זמן פנוי, ואת הזמן שיש לי אני מעדיף לא לבזבז במוסכים..

אני רוצה רכב מהנה לנהיגה, עם תא נוסעים שלא נראה זול מידי (ראיתי מאזדה 2 2013 של חבר ותא הנוסעים נראה על הפנים, גם יחסית לגולף שלי).

יש לי העדפה ברורה לגיר ידני, למרות שכל מה שנותן לי שליטה על העברת ההילוכים בא בחשבון.

רוב הנסיעות שלי הן לבד, לכן אני מעדיף רכב קטן (למרות שזה כבר פחות קריטי).

מצריכת דלק פחות אכפת לי.

גג התקציב הוא 80 אלף ש"ח (שזה אומר שהתכנון המקורי הוא 70 - אבל אם יש רכב שבאמת שווה את זה אני מוכן לשלם גם 80).

לאור המצב חשבתי על כמה אופציות:

סיאט איביזה חדשה, 1.0 TSI ידני - אוטו קטן עם גיר ידני, לפי המפרט נשמע זריז (110 כ"ס, 0-100 ב-9.2 שניות), ואני לא צריך להתעסק עם מוכרים פרטיים שזה דבר שדי מפחיד אותי. מצד שני מנוע TSI עם 3 צילינדרים לא נשמע מבטיח מבחינת אמינות. חוץ מזה, אני יודע שיש אנשים שאוהבים את העניין, אבל אני ממש לא מתלהב מלשלם סכום כסף לא קטן על שקית ניילון מעל המושבים.

הונדה סיוויק האצ'בק ~2011 - קיבלתי רושם שזה רכב שלא רואה מוסך. על פניו עונה על כל הדרישות שלי חוץ מהגיר (למה, לעזאזל, אין לו גרסה ידנית).

מכונית מנהלים כלשהי ~2010 - נשמע קצת מוזר, אבל המחשבה היא שאלה רכבים מתוחזקים, איכותיים וחזקים שהיד הראשונה שלהם לא קרעה אותם (סביר להניח שבן אדם שהגיע לגיל ולמעמד שהוא יכול לקנות לעצמו פאסאט חדשה לא ינהג איתה כמו ערס על יונדאי קופה).

הונדה CR-Z מאיזור 2011 - טוב, זה כבר ילדותי. ראיתי את האוטו הזה כמה פעמים על הכביש וקצת נמסתי מבפנים. לא מזמן ראיתי אותו ביד 2 וגיליתי מה הוא באמת. אני מודע לזה שאומרים שהוא חלש, יש לו טורבו לאג בלי טורבו, ההגה לא מתקשר (ועוד מילים שאני לא באמת מבין את המשמעות שלהן בפועל). אבל אם לא נתייחס אליו כאל רכב שמתיימר להיות ספורטיבי, הטענות האלה עדיין מחזיקות? ובנוגע לאמינות, לפי הסטיגמה הונדה זה רכב אמין. אבל עם המנוע החשמלי אני די בספק שזה נכון.

פורסם

סיוויק 5 דלתות ידנית נמכרה פה מאז 2006 ועד השנה, תבדוק את הלוחות מדי פעם.

עוד משפחתית שתוכל לשקול- פורד פוקוס ידנית.

פורסם

כמה אנשים שבדקו את האיביזה הידנית ציינו שה-1 ליטר החדש מופיע במחירון אבל לא ממש נמכר אלא רק ה-1.2 הידנית.

אתה יכול לנסות גם פיקנטו 3 דלתות ידנית, מגיעה דיי מאובזרת ונראית לא רע.

גם הקליאו החדשה בדגמים הידניים מאובזרת לא רע ונמכרת במחיר שמתאים לתקציב שלך.

פורסם

זה דווקא פחות הכיוון, גם הפיאסטה וגם (במיוחד) הפיקנטו חלשות במידה ניכרת מהגולף הנוכחית שלי. אני רוצה להנות מהנהיגה, כיוונתי לכרכרה שמניעים אותה קצת יותר סוסים..

פורסם

כמה אופציות:

רנו קליאו 0.9TCE - חדשה נמצאת בתקציב שלך (עולה 75 אלף ש"ח), מאובזרת, בטיחותית, ביצועים נחמדים, צריכת דלק טובה, אמינות טובה.

פיאט 500 1.4/0.9T - משומשת בתקציב שלך. מאובזרת יחסית, בטיחותית עד כמה שישמע תמוה, הביצועים במנועים האלו עדיפים על ה1.2, צריכת הדלק תלויה בנהיגה שלך כמובן. מנועים אמינים. גיר ידני 6 הילוכים שתורם לחסכון בדלק.

אלפא רומיאו מיטו - יש בתקציב שלך רובוטיות מ2011-2012 במצב טוב, חפש באוטודיל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...