Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי סוזוקי בלנו 2002 אוטומטית מנוע 16 שסתומים, הזרקת דלק רב נקודתית.

הרכב לא מסוגל להתחיל לנסוע, לחיצה על דוושת הגז גורמת למנוע להחנק ורק בעזרת משחק רב ניתן להעלות אותו לטורים גבוהים ולנסוע איתו. (מנוע הרכב עובד יפה וכאשר כבר כן מעלים לו את הטורים למעל 1500 סל"ד, אז ישנה תגובה טובה בלחיצה על דוושת התאוצה והמנוע עולה לטורים גבוהים מיידית).

בינתיים נבדק הנושא של ממיר קטליטי סתום ונמצא שהוא תקין

נבדקה רצועת הטיימינג ונמצאה תקינה

הוחלף חיישן אוויר

הוחלף בית מצערת

ועדיין הרכב לא נוסע? למישהו רעיון??

תודה מראש.

פורסם

בסרק המנוע עובד יפה, קומפרסיה נבדקה ונמצאה תקינה.

לחץ דלק לא נבדק, אבל המנוע מתניע בקלות ובמידה ואני מעלה לו את הטורים מעל ל-1500 סל"ד הוא מגיב היטב.

חשבתי אולי חיישן נקישות, אבל נראה לי שאין חיישן ברככ הזה..

תודה על ההצעה להגיע למסמיה, אבל לנסוע עם הרכב זה משימה מאתגרת, היות והוא אוטומט התחלת הנסיעה היא כמו משימה בלתי אפשרית... (אף על פי שאם כבר עליתי איתו על כביש מהיר אז הרכב נוסע היטב, כל עוד לא נעצור ונתחיל מסל"ד נמוך..)

פורסם

בזמנו פירסמתי סיפור על תופעה דומה מאוד שהייתה לי באופנוע בגלל מרווח אלקטרודה לא מתאים בפלאגים כשעברתי לאירידיום.

אם אין לך איך למדוד מרוןח אלקטרודה ממליץ לשים 60 שקל על סט פלאגים חדש שמתאים למפרט ולבדוק.

בנוסף לתת את הדעת על מראה הפלאגים היוצאים, לשלול פתולוגיה כלשהי במנוע

יום טוב גם לך

פורסם

בדקת אם כל הצינורות וואקום שלמים ללא סדקים וקרעים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם בסרק כאשר אני מעלה את הטורים ישירות על ידי לחיצה על המצערת קשה עד כדי בלתי אפשרי להעלות את המנוע טורים, אבל ברגע שמצליחים לעבור את ה-1500 סל"ד המנוע מתעורר לחיים ומגיב טוב. ממבט כללי נראה כי כל צינורת הוואקום שלמים, אני בכל מקרה אנסה להחליף פלגים על מנת לשלול גם את זה.

• תוכן חדש...