Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

עומד בפני קניית רכב חדש ומתלבט קשות בין 3008 וcx5 שהגיעו לקו הגמר. היום היתי בלובינסקי וקיבלתי הצעה במסגרת ימי מכירה מיוחדים לשתי מכוניות אחד מהדור הקודם יורו 5 ו 156 כ"ס והשני מהדור החדש תקן יורו 6 (מערכת עצירה ברמזורים) 165 כ"ס. ההבדל במחיר 10000 שקל. שתי ההצעות בגימור PK. הנסועה שלי היא כ 10 אלף ק"מ בשנה ואני מחזיק מכוניות הרבה שנים (מזדה 626 שנת 2000 מעולה עם 167 אלף ק"מ.. שממנה אני אפרד בצער רב...יש מתעניניים?)

שאלתי היא האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים מלבד ההבדלים "על הנייר" (שפחות מטרידים אותי)? אם הצלחתי להבין זה אותו מנוע רק בניהול תוכנה אחר ש"משחרר" עוד כמה כוחות סוס. עוד הבנתי שמחלות המנוע שאפיינו את הדגם בשנת 2011-2012 תוקנו.

האם אני יכול לחסוך 10000 שקט ולקנות את הדגם המיושן יותר ולישון בשקט (מה שכנראה לא יקרה לגמרי עם פ'יגו וצרפתיות בכלל...לקח לי הרבה זמן להשתחרר מהתדמית...)

אשמח לקבל את דעתכם המלומדת.

פורסם

המנוע החדש חסכוני יותר, עם יותר כח (וככל הנראה) בלי המחלות של המנוע יורו 5 שהיו טורבו וטיימינג שמתפחלצים בטרם עת. גם כמשומש הדגם עם המנוע החדש ימכר טוב יותר. אני הייתי מוציא עוד 10000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הייתי פותש כנראה שהיית ישן בשקט , על אף שאני משוחד ונוסע בצרפתיות. אבל פה מדובר ברכב חדש עם אחריות ל 3 שנים מטמבון לטמבון ועוד שנתיים על מנוע וגיר ואולי עוד כמה מכלולים כבדים. זה לא ואג שמוציאים חלק מהרכבים עם שנתיים אחריות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הייתי קונה את החדיש יותר, בשביל העניין. בכל מקרה אל תצפה לסחירות כלשהי, ואל תחשוב שציבור הקונים מתעניין בדקויות של סוג המנוע. מבחינת הקונה הממוצע עצם זה שיש שפע 3008 משומשות בטריידאין לובינסקי, זו כבר סיבה לא לקנות ממך בעתיד.

וזו גם טעות נפוצה להניח שהחדש יהיה אמין יותר. לפעמים אתה מתגעגע בסוף לצרות שאתה כבר מכיר.

בקיצור, לך עם הרגש...

פורסם

תתמקח ותוציא את ה CX5 במחיר הכי טוב שתצליח ואז תישן בשקט.

בשביל מה לך הרפתקאות מיותרות?

ה CX5 רכב מצויין, גם בהשוואה ל 3008.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

מקריאה ברשת, המנוע החדש לא רק שונה במספר הסוסים אלא בעוד מספר דברים ככה שהוא אמור להיות אמין יותר ומוצלח יותר באופן כללי.

הייתי בודק גם את המאזדה, מברר לגבי אבזור מיוחד ולגבי הנחות. לא בטוח שיש אבל מדובר ברכב מוצלח בסך הכל.

לגבי צי 3008, אל תשכח שיש צי כזה גם בצד של המאזדה, למעשה אפילו יותר מאזדות.

אתה יכול להרחיב בבקשה לגבי האבזור בפיג'ו? יש דברים מיוחדים? משהו מעניין?

תודה

פורסם
המנוע החדש חסכוני יותר, עם יותר כח (וככל הנראה) בלי המחלות של המנוע יורו 5 שהיו טורבו וטיימינג שמתפחלצים בטרם עת. גם כמשומש הדגם עם המנוע החדש ימכר טוב יותר. אני הייתי מוציא עוד 10000 ש"ח.

מעבר לזה, הרבה לא מבינים איך היורו 5 בכלל הגיע לשוק עם כל התקלות שצצות בו אחרי פרק זמן לא כזה ארוך.

פורסם

לך על היורו 6.

ועוד דבר -

תרגיש בנוח להתמקח איתם גם לגביו.

אפשרי בהחלט שתוכל לגרד כמה אלפים שיקרבו אותך למחיר של הדגם יורו 5.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...