Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מס' העובדים במערך המסירות וההכנה למסירה של היבואן הוא מוגבל והאינטרס שלו שהתנודתיות במס' המסירות לאורך השנה תהיה מינימלית. יש מקומות כמו בבריטניה בהן החלפת שנת הדגם היא ב1.8, וכמות המסירות בשבועיים הראשונים של אוגוסט הינה כ-25%(!) מכל השנה כולה. אחג הכלים לווסת את מס' המסירות הינה לתת הנחה בתקופות שבהן צפוי שמס' המסירות יהיה נמוך. יתרה מזאת לאנשי המכירות יש גם יעדים חודשיים כך שלעיתים הגמישות לקראת סוף החודש גדולה יותר מאשר בתחילתו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אבל הכרה במכירה יש כבר ב- 2015, גם אם המסירה ב- 2016, לא?

לדעתי כל עוד שולמה מקדמה של 2000 ש"ח וכל הכסף ניתן לפני המסירה , הרי ההכרה בהכנסה תהיה רק במועד של העברת מלוא התשלום, או לאחר השחרור מרשויות המס, ורישום במשרד הרישוי של הבעלים המאושר , או בעת המסירה הפיזית.

לו אני החשב , הולך על האופציה האמצעית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב עשור, הוא יהיה שווה פחות מ50 עד אז, ואז ההפרש של שנה אחת כבר יהיה קטן משמעותית, הייתי מנסה להתמקח איתם על טיפול או שניים חינם במקום האיתוראן, בנוסף להנחה, ומוציא את הרכב עכשיו. אני מסתכל פה על עוד פאקטור, ערך הכסף בשבילך - כלומר, 3000 ש"ח היום, הם לא 3000 ש"ח בעוד 10 שנים (מבחינת היכולת הכלכלית שלך).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני החלטתי בזמנו לפתוח גם הזמנה מיוחדת כי רציתי 2016 וזמן ההמתנה לא הפריע לי.

בכל מקרה הרכב שלי אמור להגיע ב26 לדצמבר.

ד״א - בצ׳מפיון אמרו לי שאם מיוזמתי אחליט לא לשחרר את הרכב מהבונדד ו״לחכות״ ל2016 - אני אשלם מחירון 2016 לכשיתעדכן, לחיוב או לשלילה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

המיסוי לא בשליטת היבואן. אם אתה משחרר את הרכב ב-2016 תשלם מסים לפי הטבלאות של 2016. אם תשלם ב-2015 הרכב יעלה לכביש ב-2015. אולי הדרך היחידה להחליק את העניין היא לשלם ב-31 בדצמבר, כך שהמיסוי והרישוי יגלשו ל-2016, אני לא בטוח מה המצב החוקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כרגע - נראה שלא. אבל תמיד יכולות להיות הפתעות לטובה או לרעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנחנו רק באוקטובר, יש להם עוד זמן להמציא משהו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא רואה איך אני מוכר את הרכב באופק. מאוד יכול להיות שאני אחזיק בו מעל 10 שנים לפחות. הפאביה אצלי כבר 7 שנים ותמשיך איתנו במקביל.

אם אתה הולך להחזיק את הרכב כ"כ הרבה זמן זה לא אמור לשנות לך. נניח וב2026 תרצה למכור את הרכב, המחיר יקבע בעיקר לפי המצב שלו ולא הפרש של שנה בגיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אתה לא לחוץ על האוטו (אמרת שאתה עובד קרוב לבית עכשיו), חכה ל 2016.

בתחילת 2016 תחזור להתייעץ שנית כאן בפורום, יש מצב שיהיה שווה לחכות ל 2017 כי עד שימסרו לך את הרכב יכול להיות שיעברו כמה חודשים - וכל אחד כזה שווה כ 700 שח לפי החישוב של דיסקו. יכול להיות שנמליץ לך לחכות ל 2018 אבל זה תלוי במחירים ובהטבות שיציעו לך בסיבוב הבא.

בהצלחה (ותתחדש) :)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...