Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לחכות, כשהאוטו יהיה בן 10 ושווה 25 אלף שקל, למי יהיה אכפת העוד 300 שקל שיתנו לך על מודל 2016 במקום 2015? :lol:

ה3000 שקל עכשיו זה הסכום הכי גדול שאתה יכול להוציא מהעניין, אחרכך הערך יורד.

בקשר להתקנות - לטעמי אל תתקין כלום. גם לא קודן. אתה קונה אוטו יקר וטוב, חבל להרוס אותו עם זבל בהתקנה מקומית שאולי יעשה בעיות קלות שתתקע איתם וישגעו אותך. אני מניח שאם איזה פלסטיק בדשבורד ישב עקום או אם יהיה קרקוש אתה תשנא את זה מאוד. בכלל תשתדל שחוץ מהחלפות שמן ודברים שהם חובה כדי שהאוטו לא ייעצר, שאף גאון לא יגע לך באוטו, זה הדרך לאמינות.

עם הביטוח אתה תוכל להתמודד, בביטוח שלי ב500 כתוב למשל שצריך קודן או אימובילייזר מקורי, שמן הסתם יש לכל אוטו שעושה מקיף אז למה ההטעייה הזאת? אבל אני קניתי משומש זה כבר הגיע ככה, אתה עוד יכול לברוח מזה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לגבי זמני העלייה ירידה אני לא נכנס - זה השיקולים של הבחור.

לגבי התקנת איתורן ושאר מרעין בישין ברכב.

אני לא מבין את הפחד הכללי בנושא - בכל הרכבים שלנו מותקנים אביזרי בטיחות וכייף - ללא בעיות.

מה הטעם ברכב שלא מסדרים אותו בכייף לפי רצונך..

מעולם לא היו לנו בעיות בהתקנות ואחרייהן, לא שברו אין רעשים ולא היו קצרים וכו'.

ומדובר באיתורן ובעלוקות מצלמות חיישנים דיבוריות ומערכות סטריאו.

את הג'ולייטה מיתקנו ביד-אליהו מתקינים העובדים עם היבואן (לא זוכר את השם, צמוד להיכל הספורט)

ועשו עבודה יפה .

פשוט מצאו מתקינים טובים עם ניסיון, בצעו סקר התייעצו עם חברים ובחברה.

( אפשר לבצע את ההתקנות אחרי קבלת הרכב )

יש מתקינים טובים ולדעתי - אתם מפסידים שאתם ישר שוללים הכל.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה לגבי מס' רישוי, כדאי לארגן מס' יפה או לנקוט בגישת ה"מה יהיה יהיה"?

לאיפה מגיעות המכוניות שמיוצרות בספרד, או במילים אחרות: האם אני יכול לראות את הרכב טרם עלייתו לכביש במידה ואחפוץ בכך? יכול להיות שהרכב במגדל צ'מפיון? הבנתי שעומדות שם מכוניות טרם מסירה. תודה.

עדיף שתארגן לך מס' רישוי יפה, שלא ידפקו אותך כמו עם הפאביה (סיומת 61) ואז תתבאס על זה בפורום.

אם תעדכן אותי מתי בערך הפרשס שלך צפויה להגיע לנמל אז אולי אוכל להציץ לאוטו שלך (אל תדאג, לא אגע בו) אחרי שהוא יירד מהאניה (את שם האניה שהוא יגיע עליה אני כבר יודע) ולבדוק אם לא קיבלת אותו בטעות עם DSG/מערכת מולטימדיה עם מסך קטן/ צבע ורוד פוקסיה/ריפוד משולשים במקום משבצות וכו' ;-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
מה ציפית? הוא מחכה לרכב כבר חצי שנה ומדבר עליו כבר שנה. במקומו הייתי ישן בסוכנות ליד הרכב עד ינואר.

חלאס גיא, אם תמשיך הוא יתחייב להפסיק לעדכן אותנו על הפולו מחומשת הדלתות עם ג'נטים מגנזיום ובקרת אקלים, וישלח אותנו להסתכל על החתימה שלו בשביל להבין האם הרכב נחת בארץ ועל מס' ההודעות הנוכחי בחזקת 8 בשביל לעשות אקסטרפולציה לטובת פענוח מס' רישוי הרכב, וזה נהיה מסובך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
האיתוראן מוזיל את הביטוח ב800 ש"ח בשנה אבל עולה 50 ש"ח בחודש

אתה רק מחזק את דעתי - לא יהיה איתוראן ברכב. תודה.

מספר קליט זה נחמד לטלפון של אינסטלטור, אבל לא כאשר שוטר קולט אותך. אני מעדיף אקראי.

גם מחזק את דעתי - אגיד להם שיתנו מס' רישוי אקראי. תודה.

למה אתה מעכב את המסירה עד ינואר ? מה זה נותן לך ?

אם אני אמכור את הרכב אח"כ לא יתנו לי תוספת על מועד העליה לכביש ולכן מעדיף להמתין עד 2016.

למה לחכות, כשהאוטו יהיה בן 10 ושווה 25 אלף שקל, למי יהיה אכפת העוד 300 שקל שיתנו לך על מודל 2016 במקום 2015? :lol:

ה3000 שקל עכשיו זה הסכום הכי גדול שאתה יכול להוציא מהעניין, אחרכך הערך יורד.

בקשר להתקנות - לטעמי אל תתקין כלום. גם לא קודן. אתה קונה אוטו יקר וטוב, חבל להרוס אותו עם זבל בהתקנה מקומית שאולי יעשה בעיות קלות שתתקע איתם וישגעו אותך. אני מניח שאם איזה פלסטיק בדשבורד ישב עקום או אם יהיה קרקוש אתה תשנא את זה מאוד. בכלל תשתדל שחוץ מהחלפות שמן ודברים שהם חובה כדי שהאוטו לא ייעצר, שאף גאון לא יגע לך באוטו, זה הדרך לאמינות.

עם הביטוח אתה תוכל להתמודד, בביטוח שלי ב500 כתוב למשל שצריך קודן או אימובילייזר מקורי, שמן הסתם יש לכל אוטו שעושה מקיף אז למה ההטעייה הזאת? אבל אני קניתי משומש זה כבר הגיע ככה, אתה עוד יכול לברוח מזה.

הזמנתי הכל מקורי כדי לא להתעסק עם התקנות מקומיות, ההתקנות המקומיות יהיו אך ורק בקשר לשטויות של הביטוח. ככל הנראה ישנה דרישה לקודן וכספת.

לגבי זמני העלייה ירידה אני לא נכנס - זה השיקולים של הבחור.

לגבי התקנת איתורן ושאר מרעין בישין ברכב.

אני לא מבין את הפחד הכללי בנושא - בכל הרכבים שלנו מותקנים אביזרי בטיחות וכייף - ללא בעיות.

מה הטעם ברכב שלא מסדרים אותו בכייף לפי רצונך..

מעולם לא היו לנו בעיות בהתקנות ואחרייהן, לא שברו אין רעשים ולא היו קצרים וכו'.

ומדובר באיתורן ובעלוקות מצלמות חיישנים דיבוריות ומערכות סטריאו.

את הג'ולייטה מיתקנו ביד-אליהו מתקינים העובדים עם היבואן (לא זוכר את השם, צמוד להיכל הספורט)

ועשו עבודה יפה .

פשוט מצאו מתקינים טובים עם ניסיון, בצעו סקר התייעצו עם חברים ובחברה.

( אפשר לבצע את ההתקנות אחרי קבלת הרכב )

יש מתקינים טובים ולדעתי - אתם מפסידים שאתם ישר שוללים הכל.

אייל.

יש מתקינים מעולים (יוסי אלפיין מאור יהודה למשל), אם להתקין באופן מקומי אז לתת רק לו.

עדיף שתארגן לך מס' רישוי יפה, שלא ידפקו אותך כמו עם הפאביה (סיומת 61) ואז תתבאס על זה בפורום.

אם תעדכן אותי מתי בערך הפרשס שלך צפויה להגיע לנמל אז אולי אוכל להציץ לאוטו שלך (אל תדאג, לא אגע בו) אחרי שהוא יירד מהאניה (את שם האניה שהוא יגיע עליה אני כבר יודע) ולבדוק אם לא קיבלת אותו בטעות עם DSG/מערכת מולטימדיה עם מסך קטן/ צבע ורוד פוקסיה/ריפוד משולשים במקום משבצות וכו' ;-)

הפאביה היתה רכב ראשון חדש שקניתי ומכאן ההתעסקות עם שטויות (הסיומת לוחית). כיום זה לא מעניין אותי - אגיד להם שיתנו מס' אקראי מהמחשב.

הרכב כבר ירד מהאוניה - אם אתן לך מס' שלדה בפרטי זה יעזור?

פורסם

גיא, לגבי המ"ר - שכח מזה. הם ניהיו מאוד קשים בנושא, גם ללקוחות ותיקים עד מאוד... אז ללקוח צעיר יחסית? בספק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא שואל אותם - לו רציתי הייתי מריץ עניינים עם קרובי משפחה במשרד הרישוי לפי מס' שלדה וקובע להם עובדה בשטח.

אממה? צודקים פה החברים שזו יכולה להיות בעיה עם שוטרים, הריי לא קניתי אלטו.

פורסם
גיא, לגבי המ"ר - שכח מזה. הם ניהיו מאוד קשים בנושא, גם ללקוחות ותיקים עד מאוד... אז ללקוח צעיר יחסית? בספק.

אין קשר למידת הוותק של הלקוח אלא לרצון שלהם להמשיך ולראות אותו אצלם גם ברכב הבא שהוא יקנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)
אין קשר למידת הוותק של הלקוח אלא לרצון שלהם להמשיך ולראות אותו אצלם גם ברכב הבא שהוא יקנה.

אלעד, עבדתי תקופה מסויימת בצ'מפיון, אני יודע איך זה עובד בדיוק, כך שאני לא זורק דברים באוויר.

בכדי לקבל מ"ר נאה / מקומבן צריך מנהל אולם תצוגה פלפל עם קשרים במחלקות העוסקות בנושא (מוצר / כספים) - וגם אז זה לאו דווקא בטוח שיקבל את האישור שלהם. לפחות מהסניף בו עבדתי - זה עבד בחלק ניכר מהמקרים, אך לא בכולם באופן גורף.

המקרים היחידים בהם יתקבלו מ"ר נאים גם במקרה של לקוחות חדשים זה כאשר מדובר ברכבי אודי / רכבים חריגים מאוד (כמו הגולף 3 דלת' R שעלתה לכביש לפני כמה ימים). לאודי כמובן נשמרים אוטומטית המ"ר המקומבנים / קלים / מוזהבים / Whatever.

בעבר הם היו ה-ר-ב-ה יותר גמישים בנושא והיו "קלים" יותר על ההדק בכל הקשור למ"ר נאים ומקומבנים.

גיא, מ"ר קל וקליט זה טוב ורע: טוב כי זה נחמד ומגניב. רע כי קל וקליט זה גם פתח ל"צרות".

בכל מקרה, אם זה משנה לך ויש לך את הקומבינות "ברקע", אז לך על זה. תסדר לעצמך מספר נחמד.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...