Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לבצע הזמנה מחול ויש לי בערך 10$

שמפו וקס ואוטם יש לי, יש לי גם ONR.

אני מתלבט בין כמה דברים -

-APC , קצת כואב לשלם כלכך הרבה כשיש לי את הזול של שופרסל והוא עושה עבודה סבבה חח.. רק הריח שלו מבאס.

-FABRIC CLEANER , בקבוק מאוד מרוכז שלהם ואומרים שגם הריח שהוא משאיר הוא טוב, אין לי כלכך הרבה שטיחים ברכב אבל מה שיש, כן זקוק לניקיון רציני, שוב קצת 'כואב' לקנות את זה כי יש לי APC ואני דיי בטוח שהוא יוצא את הלכלוך הקיים, רק שאני אצטרך לאוורר את הרכב כי הוא משאיר ריח מסריח.

-איזשהו QD, שוב יש לי את הONR שעושה אחלה עבודה אבל אמרתי אולי אני אזמין אחד שלהם שהוא יכלול על הדרך הגנה, יש את ה SPEED WIPE שמומלץ, אבל יש גם כאלה מיוחדים שנתונים הגנת UV..

בקיצור אם יש למישהו המלצה לאחד המוצרים או איזשהו הסבר על מה לקנות, אני צריך להזמין בקרוב וקשה להחליט :D

פורסם

apc - אין כזה עם ריח טוב.

יש כאלה עם ריח נסבל.

לא מכיר את המוצר של שופרסל, אבל יש את המוצר של מגווריס שנמכר בגלון והוא זול מאוד (סביבות 90 ש"ח לכמעט ארבעה ליטרים) עושה עבודה מעולה ולטעמי הריח שלו בסדר, ויש מוצר של optimum שנקרא powerlclean והוא מעולה, אם יש לך בעיה עם ריחות, אולי כדאי שתלך עליו, מן שטות הדרים כזה, בסדר יחסית.

הוא לא זול (בכלל, ביחס למג'ס), אך ניתן לדילול גבוה מאוד מבלי לאבד מהאפקטיביות שלו (אם לא טועה כרגע יש מחסור בארץ, אבל שווה לבדוק לגביו).

qd - אל תלך יותר רחוק מsonax brillent shine detailer (או בקיצור bsd), בצע חיפוש לגביו, רק מילים טובות, הגנה שמתעלה על מיטב האוטמים והווקסים בשוק, אמנם לזמן קצר, אבל עדיין מרשים למוצר מהסוג הזה.

ניתן להשיג בארץ באוטוסטור, עולה סביבות 50 ש"ח, מיותר להזמין מחו"ל.

"יאללה בירי".

פורסם

מה שהצ'יפופו אמר..

אני מוסיף את ה SPEED WIPE של QD. CG טהור ללא תוספות שעושה רק מה ש QD אמור לעשות, הטוב ביותר שאני ניסיתי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם (נערך)

אני חושב שאלך על P40 Detailer Quick Detailer and UV Protectant כי כמו שציינתי חשובה לי ההגנה, והוא מיועד לזה ומכיל וקס carnauba.

הBSD מאוד מומלץ אבל אני לא מאזור המרכז ומשלוחים של החנויות הגדולות מאוד יקרים... מבאס

עריכה -

עכשיו אני מתלבט בין זה

http://www.amazon.com/gp/product/B008025186/ref=s9_simh_gw_p263_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=177DEY9X4XNYQRFDY6AY&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

לבין זה

http://www.amazon.com/Chemical-Guys-WAC11416-Detailer-Protectant/dp/B001WWPZF0/ref=pd_sim_263_8?ie=UTF8&refRID=0SDVPC5WVS7ZCZ5XGQKK

אני יותר מחפש הגנה מניקיון, כי ONR באמת מנקה כל מה שאני צריך ... לא נתקלתי במשהו שהוא לא הוריד לי בין השטיפות, לכן ההגנה חשובה לי יותר, אני חושב שאני אעבור עם ONR כQD ואז ה INSTAWAX כדי לשמר על הווקס הקיים ( של מנזרנה)

עריכה אחרונה על ידי RG1
פורסם

המשלוח של הQD יקר משום מה, בכל מקרה נסגרתי סופית על 2 המוצרים האלה -

http://www.amazon.com/Chemical-Guys-WAC11116-Extreme-Carnauba/dp/B0042HU3GS/ref=sr_1_93?srs=3020674011&ie=UTF8&qid=1444065611&sr=8-93

או

http://www.amazon.com/gp/product/B004UPZXQM/ref=s9_al_bw_g263_i1

אולי לא הסברתי את עצמי בפתיחת הנושא, יותר חשב שלי שהמוצר ישמור על הצבע בין טיפולים רצינים של פוליש וקס ואוטם.

הV7 מאוד מומלץ אבל החומר השני נשמע מעולה וכולל בתוכו אוטם, השאלה האם זה 'יפריע' לאוטם הקיים? אני משתמש בוקס ואוטם של מנזרנה, את החומר שאני קונה עכשיו אני רוצה ליישם בין טיפולים כמו שציינתי.

פורסם

הBSD מאוד מומלץ אבל אני לא מאזור המרכז ומשלוחים של החנויות הגדולות מאוד יקרים... מבאס

מאיזה אזור אתה? כי יש לי כמה בקבוקים של BSD למכירה. (רכשתי כמות יפה)

ולא, זה לא מפריע לאוטם הקיים,נהפכו.

פורסם
חבר, bsd.

אין qd עם יכולות אטימה כאלה.

++1 תשמע למומחה ;)

ויש כאן מישהו שמוכר במחיר מעולה. אצל היבואן עולה יותר, מניסיון. כדאי לך לא לפספס.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אין מה לעשות, שכנעתם אותי..

בסוף קניתי APC וMAX SUDS II ועוד כמה שטויות..

במקום הQD (אני אקנה BSD מהארץ) קניתי את החומר NU FINISH, זה סוג של פוליש שמורחים כמו WAX, קיבל המלצות טובות, אני אנסה אותו על האוטו של ההורים, ממילא הוא ממש מוזנח, זה רק יכול לעזור חח

• תוכן חדש...