Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לא מצאתי תשובות לאלה בספר המפעיל:

1. בגלקסי 5 הייתה אפשרות להעביר את האצבע, בריחוף, מעל תוכן של דוא"ל למשל, והתוכן היה קופץ החוצה כמו בזכוכית מגדלת, רק ע"מ שאוכל להבין מה רשום שם. האם קיים גם ב- 6?
  2. אני רוצה שכאשר אני מקיש על היישום של כרום, יפתח לי עמוד "סימניות לנייד". כיצד עושים זאת?

תודה וחג שמח.

פורסם

1. לאופציה הזו קוראים Air View, אבל היא לא קיימת בS6.

2. לא מכיר דרך כזו. בכל מקרה קיים קישור לדף הסימניות בתחתית עמוד הבית (אייקון כוכב).

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תודה רבה.

עוד שאלה אחת שניתקלתי בה: בכל פעם שאני מקבל דוא"ל (מהעבודה או פרטי שלי - gmail), אני מקבל התראה של צלצול, כמו בזמן קבלת sms. אני מעונין להמשיך ולקבל התראת sms או whatsup, אבל לא בכל פעם שנכנס דוא"ל. לא הצלחתי לבטל את ההתראה הזו.

איך עושים זאת?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שוב שלום ושוב שאלה.

כאשר אני נכנס לתיקיית "גלריה" ומסמן את התמונות הרצויות, אני לא מוצא את האפשרות של "למחוק". קיים רק "שתף".

איך מוחקים תמונות...?

אם לא בחרת אף תמונה,אז אתה צריך לבחור לפחות אחת,שיהיה סימון וי ירוק,ואז תהיה לך אופציות למחוק לשתף או עוד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם לא בחרת אף תמונה,אז אתה צריך לבחור לפחות אחת,שיהיה סימון וי ירוק,ואז תהיה לך אופציות למחוק לשתף או עוד.

ובכן ברור שבחרתי תמונות, וכולן מקבלות את ה- v הקטן הירוק, שמאשר שהתמונה אכן נבחרה/סומנה, אבל הדבר היחידי שמופיע למעלה משמאל זה לחצן "שתף". אין שום דבר אחר. לא סובב, לא ערוך וכאמור - גם לא מחק.

אם אני בוחר רק תמונה אחת, אז היא כמובן נפתחת, ושם יש אפשרות לשתף, לערוך או לסמן כ"מועדף". אין אפשרות למחוק.

איך זה יכול להיות?

• תוכן חדש...