Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי ,

שוב אני מתלבט עם עצמי איזה רכב אני רוצה להביא בתקציב, לא מצליח להגיע להחלטה.

אני רוצה לקבל רעיונות לגבי אירופאית 5 דלתות אוטומטית, כשבגדול הדרישות הם:

- אמינות מוחלטת עד כמה שאפשר

- אוטומטית פלנטרית רגילה.

- שתראה טוב

- כוח תמיד נחמד

- עדיף שלא תעבור את ה-50K שקל, אבל אפשר לציין מכוניות במחיר קרוב (נחכה לעוד משכורת או שתיים)

- שתיהיה אירופאיתוזה סעיף חובה

- שתיהיה 5 דלתות Hatchback

הבעיה שהדרישות שלי שללו כל רכב אפשרי:

- פוקוס 5 דלתות: דור ראשון ושני לא נראות טוב לדעתי, הדור השלישי מהמם ב-5 דלתות , אבל גיר רובוטי

- פולו, איביזה: דורות קודמים לא לטעמי, הדור הנוכחי מצויד רק ב-TSI + DSG בגרסאות האוטומטיות (אם יש פלנטרי + 1.4, אני אשמח לדעת)

- פיאסטה, דור נוכחי: שוב בעיית הגיר הרובוטי. האם מגיע עם גיר פלנטרי?

- פאביה דור שני: אני יודע שנמכר פלנטרי עם TSI. האם נמכר עם מנוע רגיל?

- רנו, סיטרואן, פג'ו, פיאט: לא רלוונטי. בבקשה לא להזכיר.

אין רישיון על ידני בשלב זה אז לא רלוונטי, אלה אם יש משהו מעניין באמת, תציינו, אני גם ככה שוקל תקופה להשלים לידני.

האם הגיעו פוקוס דור 3 עם אוטומט פלאנטרי?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

אתה רוצה אך ורק אירופיות, איך פורד נכנסת לתמונה?. פורד זה יצרן אמריקאי.

בכל אופן אתה מדבר גם על קטגוריות שונות, סופר מיני מול משפחתית קומפקטית. תיסגר על קטגוריה של רכב קודם.

פאביה TSI כמדומני היתה רק בשילוב עם גיר DSG. הגיר הפלאנטרי שולב עם מנוע 1.6 הוותיק.

בתקציב של עד 50 אלף הפיאסטה היחידה שתכנס בתקציב אלו הפיאסטות משנת 2009-2010. בשנים האלו הרכב הגיע עם מנוע 1.4 וגיר אוטומט פלנטרי 4 הילוכים. רכב מעולה לעצמו אך יחידת הכח עצלה למדי.

פוקוס דור 3 לא הגיעו עם גיר פלנטרי.

לדרישות שלך אתה יכול לנסות אולי גולף או סיאט לאון. בשילוב עם מנוע FSI וגיר פלנטרי 6 הילוכים.

פורסם

היחידה שיכולה להתאים לך לאחר כל המגבלות שהעלת היא אופל אסטרה גרמנית מודל 2011-2012. יש ממנה גם בתצורת האצ'בק והיא מגיעה בשתי גרסאות: 1600 רגילה 115 כ"ס ו1400 טורבו חזקה עם 140 כ"ס. יש להן גיר פלנטרי אוטומט רגיל 6 מהירויות והן בהחלט אמינות.

פורסם

5 דלתות נוצ'באק ( כ 25 ס"מ יותר ארוכה מההאצ'באק הממוצעת) אוקטביה 1.6MPI גיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים מעולה שנת 2010. מכונית מרווחת, נהדרת וסופר אמינה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אתה רוצה אך ורק אירופיות, איך פורד נכנסת לתמונה?. פורד זה יצרן אמריקאי.

הקשר בין פורד לאמריקה זה רק במיקום של משרדים ראשיים. הפועל פורד מייצרת ברוסיה/ספרד/תאילנד/אוסטרליה/יפן/דרום אפריקה/טורקיה/גרמניה/בלגיה/ברזיל/הודו/סין/אנגליה/מקסיקו/קנדה/כמובן ארה"ב/טאיוואן ואיפה לא.

למשל פורד פוקוס שנמכרת בישראל, מורכבת בוולנסיה, ספרד, מחלקים שבאים מכל העולם בערך.

אם כבר אסטרה, אז יש לה תאומה קוריאנית כמעט זהה וזולה יותר - שברולט קרוז, רק שים לב שזה שנת ייצור 2011 ומעלה, עם מנוע 1.6 124 כ"ס או 1.4T עם 140 כ"ס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכל מקרה בשנים שנכנסות בתקציב לו נכנס הדור השני של הפוקוס, ובעוד אנחנו קיבלנו את הגירסא האירופאית לאמריקאים הייתה את הגרסה שלהם שפותחה לטעמם , שלטעמי נראית הרבה פחות טוב מהגרסה האירופאית. אם תמצא את הגרסת 2.0 גם לא תסבול מהעצלנות של ה1.6.

פורסם
הקשר בין פורד לאמריקה זה רק במיקום של משרדים ראשיים. הפועל פורד מייצרת ברוסיה/ספרד/תאילנד/אוסטרליה/יפן/דרום אפריקה/טורקיה/גרמניה/בלגיה/ברזיל/הודו/סין/אנגליה/מקסיקו/קנדה/כמובן ארה"ב/טאיוואן ואיפה לא.

למשל פורד פוקוס שנמכרת בישראל, מורכבת בוולנסיה, ספרד, מחלקים שבאים מכל העולם בערך.

אם כבר אסטרה, אז יש לה תאומה קוריאנית כמעט זהה וזולה יותר - שברולט קרוז, רק שים לב שזה שנת ייצור 2011 ומעלה, עם מנוע 1.6 124 כ"ס או 1.4T עם 140 כ"ס.

נכון וזה לא שונה מאף יצרן גדול אחר, יש גלובליזציה ענקית בעולם הרכב. גם יונדאי מייצרים רכבים באירופה אך הם עדיין נחשבים כיצרן קוריאני ולא אירופאי. VW מייצרים רכבים גם במקסיקו אז הם יצרן מקסיקני? . הבנת את הנקודה. הבחור ביקש יצרנים אירופאים, פורד היא לא יצרן אירופאי היא יצרן אמריקאי וזה לא משנה את העובדה שיש לה מפעלים בכל מיני חורים בעולם.

בכל מיקרה לשפוט רכב רק על פי ארץ היצור שלו זה איך לומר בעדינות... לא חכם במיוחד :roll:.

פורסם

לפורד יש דגמים ייחודיים לשוק אירופאי (לפחות עד עכשיו היו), ויש הפרדה ברורה בין פורד אירופה לפורד אמריקה

כמו עם שברולט ארה"ב ושברולט דרום קוריאה. יש גם שברולט אירופה, קוראים לזה אופל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

להגיד לכם את האמת, הפוקוס דור 3 הצב'ק זה הרכב שהכי מושך אותי by far במיוחד בגרסת ה-2 ליטר טיטניום, ואם היה גרסא עם גיר אוטומט פלנטרי השרשור הזה לא היה נפתח בכלל .

לא מצליח להיות שלם עם שום רכב אחר מלבד הפוקוס המדוברת, ולכן אני מתקשה לראות את עצמי שם סכום גדול יחסית על משהו שאני לא הכי מתחבר אליו ב-100%.

עד כמה גרוע הגיר של הפוקוס? יצא לי לנסוע בפוקוס ליסינג פעם, ודווקא לא הרגשתי שום בעיה עם הגיר (דווקא באוקטביה קצת פחות התחברתי ל-DSG)

מה אתם חושבים?

פורסם

צודק .. כנראה שאני אדחה את ההנאה לעוד כמה שנים שיהיה לי כסף לקנות אחת חדשה מהחברה.

שום אוטו אחר חוץ מהפוקוס המדוברת לא מרגיש לי ששווה להוציא עליו, וכל כך הרבה.

אבל עדיין פתוח לשמוע הצעות.

פורסם

תגיד - למה בדיוק אתה פוסל גיר רובוטי על הסף?

מתוך נסיון? מתוך סטיגמות? מתוך פחד מתקלות? מתוך פחד מרובוטים שישתלטו על העולם סטייל טרמינטור?

ישנם גירים נוחים, וישנם מזעזעים. ישנם אמינים יותר וישנם אמינים פחות. בחלק מהמקרים ישנה הורדה משמעותית במחיר 'תודות' לגיר הרובוטי מה שמפצה מקרה של תקלה (סתם דוגמא להמחשה: אם רכשת רכב ב10K פחות ממחיר השוק, ויש הסתברות של 20% לתקלה של 15K, אתה יוצא מורווח). לפסול את כל הרכבים הרובוטים, בדומה לפסילת כל הרכובים הלא-אירופאיים, זו פסילה.... 'תמוהה' נקרא לכך. לפחות בעיני.

לפוקוס המדוברת יש מוניטין מפוקפק מאוד בעניין הגיר, לא חקרתי בעצמי אך חבר שרכש אחת (ידנית) סיפר לי על כך אחרי הרבה חפירות שלו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...