Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ברשותי יונדאי אקסנט 2003אוט' עם כ250000.

האוטו שורף שמן מאז שקניתי את האוטו מלפני כשנתיים.

בהתחלה היה שורף ליטר ל1500 ק.מ, נכון לעכשיו הוא שורף ליטר לכ700 ק.מ.

יש לציין שאין נזילה מתחת לרכב, רכב לא מתחמם, אין "טחינה" כמו שאומרים.

בנוסף האוטו לא נוסע הרבה, כ7000 ק.מ בשנה בלבד לכן לא היה לי קריטי.

מטופל כל שנה, כולל פילטרים ושמן AGIP חצי סינטטי.

אני לא הולך להחליף מנוע או לעשות אוברול, מבחינתי שימות כשיגיע הזמן, מה האופציות העומדות בפניי והעלויות?

בנוסף, יש לי נסיעה בחודש הבא לאילת, ברצוני לקחת את האוטו. מה אתם הייתם עושים במקומי?

אם יש המלצות למוסך אמין אני אשמח.

סליחה על החפירה ותודה מראש

גלעד

פורסם

האם אתה רואה שהרכב מעשן בשלב כלשהו? בלחיצה על הגז? בעזיבה של הגז? בטורים גבוהים? צריך לבחון את האופציה של נזילה מאטם מיכסה שסתומים וגומיות שסתומים גמורות שזה המחלות של הרכב הזה.

פורסם

במקרה שלך כנראה מדובר ב"חצי אוברול", או שהחלפת גומיות השסטומים כנראה תפתור את הבעיה.

אבל אם אתה לא מוכן לעשות כלום בעניין, ומחכה שהרכב "ימות", מה הטעם שנמליץ לך על מוסך?

בנסיעה לאילת תקפיד על מפלס שמן תקין, ובכלל תקפיד על צמיגים תקינים, מפלסי יתר הנוזלים וכו...

פורסם

תודה על התגובות.

התכוונתי שאני לא הולך לעשות אובורול או החלפת מנוע.

חשבתי שאולי יש משהו לעשות חוץ מזה בעלות לא יותר מדי גבוהה(נגיד עד 1000 שקלים) ובמידה ולא, לבדוק האם כדאי באמת להחליף לשמן 20W50.

בגלל זה רציתי מוסך אמין שיתן חוות דעת לכאן או לכאן, אני כבר אחליט.

אני לא יודע אם מספיק מה שאני כותב כאן כדי לתת תשובה חד משמעית או שאני חייב בדיקה פיזית במוסך.

פורסם

כל מוסך אמין ימליץ לך לעשות תיקון נידרש ולא חצאי דברים. הרכב עבר כפי שציינת 250K ק"מ זה לא מעט. כנראה יש בלאי בגומיות השסתומים והייתי מהמר גם על רינגים. תישאר באותה הצמיגות. דאג שיהיה לך שמן ונוזל קירור אתך לדרך.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תמיד טוב לבצע בדיקה פיזית עם בעל מקצוע או מישהו שמבין בזה. שוב, אם אין נזילה נראית לעיין ולא באיזור מיכסה השסתומים והרכב לא מעשן יש סיכוי שמדובר בגומיות שסתומים גמורות. במוסך עלול להגיע לעלות של קרוב לאלפייה. מחיר הגומיות עצמם מקוריות כ 100 שח.

פורסם

תנקה טוב את מיכסה השסתומים ותעקוב לראות אם הרטיבות הזו שלייד המיכסה מילוי שמן מיתחדשת. אם כן המיכסה לא אוטם כראוי. לגבי אטם מיכסה שסתומים בתמונה קצת קשה לזהות אם קיימת הזעה משם אבל האופציות הם לסמוך עליך שלא קיימת או לגשת למישהו שמבין שייסתכל אם כן יש הזעה ולטפל בהתאם.

• תוכן חדש...