Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדגדג באצבעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנתיים עברו מאז סיום הפרוייקט ההוא של האלאזורה. שלא תבינו לא נכון, אני אוהב את האופנוע ומרוצה ממנו מאוד. מה גם שהוא משמש אותי ביום יום בכל עונות השנה.

אבל חסרה העבודה הזו על פרוייקט חדש. חסרים לי הערבים הסופ"שים וכל זמן פנוי אפשרי שבו ניתן לעבוד ולחדש גרוטאה ישנה ולהשיב לה את נעוריה. לכן רבותי החלטתי אני מתחיל פרוייקט חדש

ושילך לעזאזל הפקיד בבנק, אז אם מישהו מכיר היכן ניתן למצוא דוקאטי פאנטה שיודיע לי בבקשה.

פורסם

ואל תשכח את מי אתה צריך לערב ברגע שתתחיל בעבודה... :wink:

ופרוייקט האלאזורה של רענן, למי שרוצה להרחיב אופקים בנושא:

http://www.fullgaz.co.il/focus/allazura.html

ועוד פרוייקטים:

http://www.fullgaz.co.il/focus/focus-archive.php?id=PROJECTS

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
כבר שנתיים עברו מאז סיום הפרוייקט ההוא של האלאזורה. שלא תבינו לא נכון, אני אוהב את האופנוע ומרוצה ממנו מאוד. מה גם שהוא משמש אותי ביום יום בכל עונות השנה.

אבל חסרה העבודה הזו על פרוייקט חדש. חסרים לי הערבים הסופ"שים וכל זמן פנוי אפשרי שבו ניתן לעבוד ולחדש גרוטאה ישנה ולהשיב לה את נעוריה. לכן רבותי החלטתי אני מתחיל פרוייקט חדש

ושילך לעזאזל הפקיד בבנק, אז אם מישהו מכיר היכן ניתן למצוא דוקאטי פאנטה שיודיע לי בבקשה.

:type::type::type::mm_yeah:

פורסם

ואם אתה צריך צביעה...אל תשכח אותי..:lol: :lol: :lol:

אני אשלח אליך קטלוג של צבעי טמבור.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

כל הכבוד!

שותף להרגשה, במשך 9 חודשים שיפצתי את ה ZZR600 שלי לאחרהחלקה. ותהיתי לא מעת על עניין החוויה שבשיפוץ ובחידוש נראה שנהנית לא פחות מאשרלרכב.

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

פורסם

היי

יוזמה מבורכת!

הייתה לפני מספר חודשים מודעת מכירה של דוקאטי 900 + המון חלקים באתר הנ"ל

http://www.classiccar.co.il/ads/

שווה לחפש וליצור קשר עם הבחור.

בנוסף עמד במשך שנים דוקאטי 600 83 באילת בשכונת שחמון.

כנראה שאני יכול לארגן מוטו-גוצי לאריו.

אם יש לך עניין במשהו מהם,צור איתי קשר בפרטי ואשתדל לעזור...

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...