Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הם לא רוצים למכור, כי אולי הרווח ביחס להשקעת אנרגיה פשוט לא שווה, כלומר כמה כבר ימכרו, בוא נהיה ראלים רגע, בקושי נמכרים רכבים ידניים בארץ, כולם צועקים שרוצים ידני, בפועל לפי נתוני המסירה משרשור אחר, לדוגמא: מתוך כל ה 135, 235, היתה סדרה 1 ידנית, סדרה 2 ידנית (אחת מכל אחד) כל השאר אוטומט.

אז נניח ימכרו 5 בשנה? אולי 10 בשנה הראשונה, אני לא יודע להגיד מה משתלם ומה לא (בואו לא נחזור לשרשור של המיאטה והוויכוח על כמה מרוויחים), השאלה אם בשביל כמות רכבים כזאת שווה לעשות מאמץ, להחזיק מלאי חלפים וכל מה שכרוך בזה.

קשה להשוות נתונים של רכבים ידניים בלבד לכאלו שבאים באוטומטי או ידני - כנראה שאם ה135 הייתה באה רק עם גיר ידני, היא הייתה מוכרת הרבה יותר מיחידה בודדת (אבל כמובן שלא את המספר אותו מכרה בשתי הגרסאות יחדיו).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

58842161.jpg

שיואווו איזה מכשיר, אין מילים פשוט!!!

רועי תכין מקדמה, אולי יעשו לנו מחיר על קניה קבוצתית :beerchug:

אני לא מאמין שאני אומר את זה על רכב ידני.. אבל כשאין ברירה אז אין ברירה :inlove:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מבקש לנעול את השרשור, אחרת יש פה סיכון שכמה ילדים ישארו רעבים ואבא יגור באוטו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא רואה איך שאר ההוט האצים יכולים להתחרות בכלי המטורף הזה. מעניין אותי מאוד מה הולך להיות התמחור שלה, ועוד יותר לראות כאלו על הכביש.

מה שבטוח הוא שבמחיר הנכון יש לנו פה שוברת שוק רצינית.

פורסם

תגידו - מה נסגר איתכם?

אתם חיים באותה מדינה...?

אם פוקוס ST תומחרה פעם ב250K, אז איך בדיוק אתם מצפים שRS תתומחר כך...? באמת נראה לכם שהיבואן יגיד 'וואו, איך בא לי הפעם לתת תמחור קוהרנטי למחיר השוק בעולם'?

אם מסכימים על הנקודה הזו (איך לא, איך?) מה קשור שוברת שוק והשוואה להוטהאצ' סטנדרטיות, במידה והיא תגיע היא כנראה תתומחר כמו GOLF R ואסתי, ואז היא לא שוברת שוק אלא אלטרנטיבה מצויינת לרכבים חזקים אחרים. מי שתכנן לרכוש GTI/תלתן/VRS/ST וכו' כנראה ייאלץ 'להסתפק' באותם רכבים (אלא אם הוא מחליק לקפוץ סגמנט תקציבי).

לשים אותה ראש בראש מול GTI ולומר שהיא אוכלת אותה בלי מלח, כאשר לוקחים בחשבון תמחור ישראלי הגיוני לפי התנהגות יבואנים בעבר ובהווה, זה נראה לא רלוונטי...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה איילון מה?

חוץ מרעש הם לא עשו יותר מידי עד היום.

להזכירכם הם לא מביאים נסיעות מבחן, ובמקרה הטוב המחיר שלהם יהיה זהה לדלק מוטורס פחות שנת אחריות.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
תזכרו מה שרועי אומר לכם - אם היא תגיע (ויש סיכוי לא רע שהיא תשווק, על הנייר, בגלל מדיניות פורד הגלובלית) ישימו לה תג מחיר של 300K, יביאו 10 לבנים של מקורבים (המקורבים עכשיו נוסעים בטח בב.מ.וו), ימכרו להם ב260K וזה יהיה הסוף המר שלה בישראל.

זכור לך במקרה ייבוא של פוקוס קבריולה?

בהסתמך עליו, אני מהמר על מחיר משמעותית גבוהה מ 300 וכמות מכוניות נמוכה משמעותית מ 10.

דלק מוטורס (בהתעלם מחטיבת ב.מ.וו) הוא אולי היבואן הכי אנטי ספורטיבי בשוק הישראלי מאז ומעולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אם המחיר יהיה מעל 250K אז אני מזמין פריוס דור 4, No hard feelings...

עוד קצת פרטים על הרכב:

http://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/פורד-פוקוס-rs-החדשה-2016-–-ליסינג-עצבני-מאוד

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כרגע איילון לוקחים על הST סטיישן 210K. אין להם עדיין תשובה לגבי הRS, ידעו בסוף נובמבר.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ST סטיישן ב210K נשמעת כמו עסקה מוצלחת למדי... משרשורים קודמים בנושא הST הייתי בטוח שהתמחור הרבה יותר גבוה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בשרשור הזה נכתב 199K. זו כבר ממש עסקה מוצלחת.

זה שם את הRS בטח סביב ה260K. השאלה הרלוונטית היא לא אם הם רוצים להביא אותה - הם בטוח רוצים - אלא אם הם יצליחו להשיג מכוניות. בדרך כלל עבור דגמים כאלו עומדים בתור, ובעוד שהיבואן הרשמי מקבל הקצאה שווה מהיצרן (למשל פרארי - אני חושב שבישראל יש זמני אספקה קצרצרים לעומת יתר העולם), איילון קונים מדילר ואלו עשויים להיות sold out.

פורסם

מספר אנשים אמרו לי לא לקנות בשום פנים ואופן מאיילון.

בגלל שהטיפול בפועל הוא עדיין במוסכי פורד של דלק מוטורס, הפחידו אותי שהיחס יהיה חרא, מזלזל, לא בטוח יהיו חלפים במלאי.

מישהו יכול להרחיב על זה?

• תוכן חדש...