Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בשוק מתחרות דומות, או לפחות מעט קרובות, עם מנועים ללא טורבו?

מה יש אטמוספרי וספורטיבי בגזרת ה-250-350K

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש בשוק מתחרות דומות, או לפחות מעט קרובות, עם מנועים ללא טורבו?

מה יש אטמוספרי וספורטיבי בגזרת ה-250-350K

בין 250 ל350? בטח מיאטה NE

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עכשיו עם הקונפיגורטור והברושור הרישמי יש עוד נתונים מעניינים.

350כ"ס זה יופי. אבל 45 קג"מ ו 48 קג"מ באוברבוסט נשמע מרשים מאוד. רמה של ה A45.

דיסקים קדמיים 350 מ"מ. צמיגים סטנדארטיים 235/35/19 - מפחיד קצת מבחינת נוחות. צמיגי מישלין פיילוט ספורט.

רועי - בשביל מה אתה מכין את הרשימה? יש פה איזה יבואן רציני לדעתך?

http://www.ford.co.uk/Hidden/BrochuresandPricelists

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש את איילון שמייבאים פורד, אז למה לא. ואפשר לשאול גם בדלק, למרות שמה הסיכוי שזה יקרה כבר (בפחות מ320-350).

אם אפשר לקבל אותה ב260K, ואם זה קורה בחודשים הקרובים, ואם האוטו לא נפילה (וזה פורד, לפחות בדורות הקודמים אפילו המיניוואנים שלהם התנהגו יותר טוב מהוט האצ'ים של ואג), ואם יתארגנו חמישה-עשרה אנשים, אז זה יהיה מעניין ממש.

מבחינתי זה אייקון מוטורי והזדמנות לקבל משהו שהוא על גבול האקזוטיקה ומציע מימד שונה מכל דבר סביר אחר על הכביש. אז היא אמנם ידנית, אבל זה אוטו שהייתי שומר מתחת לכיסוי בחניה וקונה i10 לסוע בפקק, ומחזיק אותו כמה שנים טובות (אלוהים יודע שאני מסוגל לזה).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

תודה רועי.

הייתי מצפה שלפחות לאחת מהגרמניות תהיה גרסה אטמוספרית עתירת נפח כלשהיא באזור התקציב. איזו A קלאס, או סדרה 1 עם מנוע עתיר נפח ואטמוספרי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נגמרו האטמוספריות. לא קיים. that said, ה135 היא עדיין שלושה ליטר ואתה מרגיש את זה.

פורסם

מישהו פעם אמר לי "מה שלא גודש, לא נוסע".

פעם עוד היה את הטורבו לאג, היום גם זה כמעט ולא קיים ברוב הרכבים. כבר לא מעניין אטמוספרי, במיוחד אם מתכננים לשפר, כמה וואגיות לא שופרו למספרים גבוהים מאוד?

לבמוו יש ייתרון נפח, רק עם צ'יפ היא נושקת ל 400 כ"ס, אז כנראה שבשיפורים אפשר להגיע איתה רחוק יותר מהפורד.

מבחינת קבוצת רכישה בשביל להפעיל לחץ, אם באמת יהיו סביב 10 אנשים, אולי באמת יכול להיות מעניין.

מצד שני, לא באמת ראיתי קבוצות רכישה של רכבים אז אני סקפטי.

פורסם

ל RS יש בקרת שיגור לזינוק מהמקום. אמנם הם לא הראשונים לעשות זאת למכונית ידנית אבל זה די נדיר.

הנימוק הוא שבזמנים כה מהירים, תפקוד הנהג גורם לבזבוז זמן יקר.

במצב הזה, כל מה שצריך הנהג לעשות זה ללחוץ על דוושת הגז עד הסוף ולהניח את הקלאצ'. המכונית בוחרת את הסל"ד הנכון בו לא מתבזבז זמן על החלקות גלגלים מיותרות.

אגב למה 260 אם היא עולה כמו קופרה או GTI בחו"ל.

פורסם

סתם זרקתי מחיר שנשמע הגיוני - אני לא מצפה מהם להגיע למחיר של GTI (מכונית שמוכרת בארץ 250 יח' לשנה לפי הטבלה האחרונה שראיתי). אם מישהו יכול לתת מחיר שפוי לRS, אני מאמין שימצאו בין שורות הפורום הזה חמישה-עשרה אנשים שישימו הזמנה. אני אחד (ידנית והכל).

פורסם

תספור אותי בשביל הספורט.

"אוטו ספורט", לא?

פורסם

אגב למה 260 אם היא עולה כמו קופרה או GTI בחו"ל.

מאותה סיבה שמיאטה בחול עולה כמו מאזדה 6, ובארץ עולה 60-70 אלף יותר (ראה שרשור מיאטה)

הלוואי והיא תהיה בארץ גם כמו הקופרה.

פורסם

אני בפנים! אגב, אם מתארגנים מספיק אנשים, אפשר לייבא לבד. לא צריך טובות של אף אחד ובמספרים גדולים של 10-20 אפשר גם להשיג מחיר טוב לבד מדילרים באירופה או בארה"ב.

If you wanna turn, turn, don't brake

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מתחילות לצוץ ביקורות ראשוניות:

http://www.autoexpress.co.uk/ford/focus/93280/new-ford-focus-rs-ride-review

אבל זה עדיין לא מספיק כדי להתרשם לעומק.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

ישנן סקירות דומות בכל האתרים הבריטיים.

השקת המכונית לנסיעות מבחן לעיתונות תהיה בינואר הקרוב, לכל המאוחר.

חייב לציין שהיא מדליקה בטירוף.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...