Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי היחס, זה תלוי באיזה יום תיפול על הנציג שירות.

לגבי חלפים, לא בטוח בכלל שיהיה, ראה ערך הבחור עם הפיאסטה ST שמביא איתו ברקסים במזוודה.

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא מביא איתו ברקסים כי המחיר בארץ יקר מדיי או שלא מוכנים להזמין לו ברקסים?

שקונים רכב ספורטיבי מיוחד, אני יכול להבין להזמין ברקסים אולי אפילו משהו טוב יותר מהמקורי, מחורר מחורץ מחו"ל, תקבל משהו טוב יותר באותו / פחות כסף ככל הנראה.

השאלה מה המצב פה, לא הסכימו להביא לו?

פורסם

אני לא יודע אם קיימות הנחיות לטפל אחרת ברוכשים של איילון.

האחריות שם קצרה יותר - שנתיים במקום 3 + אפשרות לרכישת שנה נוספת בתשלום נמוך.

מכיוון שפוקוס ST יובאה סדיר ע"י דלק, מדוע שיהיה חוסר בחלפים?

כמו כן, נמסר לי ע"י אחד העובדים כי הוא מתקין קלאצ' קראמי לרוכש פוקוס STשמייבא עצמאית אותו. נשמע כמו גישה חיובית בהחלט...

לגבי ה RS - פה יש חשש שמכונית שלא תיובא סדיר ע"י דלק תסבול מחוסר חלקי בחלקים. אם כי במשלוחים היום אפשר להתארגן מהר מאוד על מה שחסר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הוא מביא איתו ברקסים כי המחיר בארץ יקר מדיי או שלא מוכנים להזמין לו ברקסים?

שקונים רכב ספורטיבי מיוחד, אני יכול להבין להזמין ברקסים אולי אפילו משהו טוב יותר מהמקורי, מחורר מחורץ מחו"ל, תקבל משהו טוב יותר באותו / פחות כסף ככל הנראה.

השאלה מה המצב פה, לא הסכימו להביא לו?

לא רק שהסכימו להביא, הם אלה שהציעו את זה, אבל מכיוון שתוכנן לי טיול לגרמניה, פשוט הבאתי בעצמי.

המחיר דרך המוסך כנראה היה גבוה יותר ממחיר של חלק סטנדרטי שיש במלאי, אבל לא ביררתי כמה זה היה עולה (בגלל אותו טיול לגרמניה).

היחס במוסך היה מעולה, וממש התלהבו מהרכב.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

תודה gal_shirin

בכל מקרה, צלצלתי לאיילון לאולם של הרצליה, הנציג אמר שיגיע, שאלתי הערכת מחיר גסה, זרק סביב 300+, אמרתי לו שנשמע לי יקר בהתחשב בתחמור הטוב בחול, אז הוא שאל בכמה היית קונה, אמרתי 250-260.

מרגיש כאילו הוא "מגשש" בכמה אפשר למכור...

פורסם

אז מה, חברים, מי באמת היה קונה ב260K? תרימו ידיים. יש פה 5?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קודם כל כרגע הכל רק "על הנייר", צריך לחכות לראות מה הכתבים יגידו (לנסיעת מבחן אני בספק שאזכה).

אם הוא באמת כמו שאני מצפה שיהיה אז ב-250 באמת הייתי קונה, 260 כבר תלוי לכמה ירדו עם M135, נניח לא ירדו הרבה נגיד סתם מנחש מספר של סביב 290, אז זה כבר תלוי בכתבות שיצאו עד אז.

ב-135 אכזב אותי לקרוא שההגה לא עם תחושה טובה, אנשים שנהגו אמרו שהברקסים טעוני שיפור, לכן אם הפוקוס תהיה זולה יותר והכתבות באמת יהיו טובות אלך עליה (אני באמת מתכנן להחליף רכב סביב אפריל).

פורסם

הבימר תהיה יקרה משמעותית לתחזוקה. הפוקוס חזקה ומהירה יותר. מאמין שבסעיף ההתנהגות לא תיפול מהבימר. מה הסיבה להוסיף 40K?(במקרה של 250 מול 290).

במחיר של 250 בהחלט הפוקוס מהווה אופציה ראויה. ואני בהחלט הייתי מוסיף אותה לשיקול שלי. (אם כי מבאס לגמרי שזה פורד ולא מותג "פרימיום")

פורסם

הבימר ממש לא יקרה לתחזוקה כמו שחושבים, אפילו החלפים והAFTERMARKET די זול

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא חושב שהבימר מתנהגת בצורה טובה יוצאת דופן. הבימר כן מרגישה מאוד מיוחדת וזה היתרון שלה - סובייקטיבי לגמרי. אה כן, והיא גם חזקה מאוד (לא שאני מרגיש שזה כבר משנה משהו עם מנועי טורבו, כמה שינויים קטנים ואתה מקבל כמה כוח שתרצה). נראה שהRS תציע, בתיאוריה, מישור אחר לחלוטין של הנאה, בסגנון האיבו\אימפרזה של פעם. וזה המון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

או לחילופין, בסגנון של...אסקורט/ סיירה קוזוורט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...