Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית האצ'בק חדשה עד 140K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דודה שלי מחפשת האצ'בק בסגנון הגולף.

היום בדקתי איתה את הגולף ורציתי גם את הסיד אך ב 2 אולמות תצוגה של קיה לא היה את הסיד.

יש סיכוי שהיא תוותר על מרווח מאחורה ותקח את הפאביה.

מה שחשוב זה חסכון בדלק ומרווח פנים, אך התנאי זה שהרכב ללא בגאז' משמע האצ' בסגנון הגולף.

אני עברתי על כל האופציות ולא מצאתי מתחרות ראויות, את הקיה אבדוק מחר אם יש בסוכנות אחרת (בדקתי בחולון ובראשל"צ)

מה לגבי מאזדה3 החדשה בגרסת האצ'בק, מתחרה ראויה לגולף?

תודה

Miata ND2

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש סבלנות אז אולי שווה לחכות למגאן החדשה, בחו"ל כבר הציגו את הדור הרביעי והיא נראית מרשימה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

"האצ'בק בסגנון הגולף" = גולף!

אפשרויות נוספות:

טיוטא אוריס / יונדאי I30 / קייה סיד / פיג'ו 308.

כל הרכבים המצויינים לא עולים מעל 135,000 ש"ח.

פורסם

ה-308 מצוינת. מאוד חסכונית, זריזה, ואפילו אין לה DSG, שזה בכלל מעולה. אבל היא לא ממש מרווחת וזה קצת מבאס, אבל אם הדודה מוכנה לרדת לסגמנט של הפאביה לא נראה לי שתהיה לה בעיה.

קיה סיד עברה מתיחת פנים לפני חודשיים, ככה שיש מצב שבדיוק פספסת את הדגם היוצא. קיה בדרך כלל מביאים לישראל את הדגמים החדשים מאוד מהר, כך שיכול מאוד להיות שהחדשה תגיע ממש בקרוב ובגלל זה אין בסוכנויות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם יש סבלנות אז אולי שווה לחכות למגאן החדשה, בחו"ל כבר הציגו את הדור הרביעי והיא נראית מרשימה.

מחזק, לדעתי יכול להתאים לדרישות ומדובר ברכב מדהים.

פורסם

שתבדוק סחירות לפני שהיא נכנסת להרפתקאות בסגנון 308 ומגאן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סיד מוצעת במחירים מעולים בעיסקאות 0 ק"מ כך שדיי חבל לשלם מחיר מלא אצל היבואן. ברוב המגרשים של חברות הליסינג תמצא כאלה חדשות להתרשם מהן.

מעבר למה שכתבו כאן כבר לגבי מתיחת הפנים שלה שבטח נמצאת בדרך, גם ה-I30 עברה אחת וגם היא בטח תגיע בקרוב.

המאזדה בהחלט מתחרה ראויה, הרכב מאובזר היטב כבר בגירסת הבסיס, תא הנוסעים איכותי ונעים ובדגם ה-2 ליטר הביצועים טובים.

למרות שהיא לא משפחתית האצ'בק מסורתית הייתי בודק גם את הפיאט 500X, היא מרווחת, נאה ודיי חסכונית.

פורסם

רועי צודק,יש רצון למכור את הרכב בהמשך והיא לא אחת שיכולה להתעסק יותר מדי בלחכות לקונה.

אני אבדוק את האוריס, רעיון טוב. גם את הסיד 0 ק"מ.

רכב בסגנון הגולף- אציין לרעה את סוכנויות VW בחולון ובפלמחים על יחס על הפנים, כאילו לא רוצים למכור, היא מאוד אוהבת את הגולף אבל זה ממש מוריד את החשק.

לעומת זאת סקודה בפלמחים- תענוג. בגלל זה יש רצון לרכוש את הפאביה.

מחר אחרי שנעשה עוד סבב סוכנויות אתן "סקירה" מפורטת

תודה לכולם.

Miata ND2

פורסם

אני אמנם לא השתגעתי על הספייסבק אבל אם יש דרישה למרווח פנימי היא יותר מתאימה מהפביה.

אסייג ואומר שהפביה מכונית טובה הרבה יותר אבל הספייסבק מרווחת יותר.

יש גם פביה ספייס שמציעה תא מטען גדול יותר.

מה עם סיאט לאון?

פורסם

היא לא אוהבת את הלאון.

הספייסבק גדולה מדי לדבריה, והבנתי שהיא בלי שלדת MQB (?) (לא יודע כמה זה משנה אבל אם כבר אז עדיף את הגולף)

רציתי להציע לה לאון יד שניה (כמו שיש בתמונת פרופיל שלך) אבל אז נזכרתי בגיר הבעייתי ושאם כבר אז רק ה DSG6 שמגיע במנוע 2000 ופה אנחנו גולשים יותר מדי,אני מאוד אוהב .

Miata ND2

פורסם

דוד שלי קיבל לפני חודשיים את הגולף שלו והוא מרוצה כל רגע,אבא שלי קיבל היום את הגולף שלו ואני לא זוכר שראיתי אותו כזה מאושר מרכב כבר הרבה זמן,האבא החורג שלי נוסע על לאון החדשה(אמנם היא 1.2) כבר שנה והוא גם נהנה מכל רגע.....בקיצור הבנת למה אני מתכוון,אם הכיוון הוא האצ'בק אז הכיוון שלך זה המכוניות של צ'מפיון:)

תהנו,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
הספייסבק זאת אחת המכוניות הכי מיותרות שנמכרות במדינה.

גם אני חושב, אבל יש מקרים מאוד ספציפיים עם דרישה לגודל של יותר מפביה ופחות מאוקטביה בתא הנוסעים ואז היא איכשהו מתאימה.

• תוכן חדש...