Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר (22) בתקציב של 20K-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צעיר בן 22 עם עבודה מסודרת והחלטתי לרכוש רכב.

עד היום נסעתי על מזדה 2 2008 והסתדרתי איתה בסדר עד שאחי חזר מתקופה ארוכה בחו"ל

ולכן החזרתי לו את הרכב.

התקציב שלי הוא בין 20-30 אלף, אני יכול להתגמש ולהשקיע עוד 5K במידה וזה יהיה שווה את זה.

אני צריך את האוטו לנסיעות של 8K-10K קילומטר בשנה לכל היותר, עם הרבה נסיע עירונית.

הצרכים שלי:

1. מראה צעיר, החלום זה רכב ספורטיבי אבל בתקציב כזה אני מתפשר בזה שיראה צעיר (לא סיריון).

2. צריכת דלקה סבירה, הסתדרתי סבבה עם הצריכה של המזדה 2.

3. אוטומטית בלבד.

3. רצוי שתהיה מהנה לנהיגה, המזדה 2 הייתה סבבה, אבל נסעתי תקופה על I20 וזה היה משעמם למוות.

4. אמינה, וסבירה לטיפולים, אני מרוויח משכורת טובה לגילי אבל לא בא לי להוציא את כל מה שיש לי על טיפולים של הרכב.

הדברים שעלו לי לראש בנתיים זאת הונדה סיוויק (כן אני יודע שקשה למצוא אחת שמורה), בכל מקרה אני ממש חסר כל כיוון על איזה רכב כדאי לי ללכת ואני זקוק לרכב כבר בשבועות הקרובים ויש לי לכל היותר חודשיים למצוא אחד.

אשמח לשמוע את כל ההמלצות.

האם כדאי לי בכלל לחשוב על צרפתיות?

פורסם

הדרישה לאוטומטית פוגעת באפשרות שלך למצוא רכב מתאים לשאר הקריטריונים בתקציב שלך. קודם כל תיבות אוטומאטיות ישנות ידועות באמינות מפוקפקת ובצריכת דלק גבוהה. בנוסף לזה רוב הרכבים הישנים והמהנים לנהיגה בתקציב שלך יוצרו עם תיבות ידניות כך שתהיה לך בעיה למצוא רכב שיענה על כל הצרכים שלך. אם אתה חייב אוטומאטי כנראה שתקבל פה את ההמלצה הקבועה ליונדאי גטס (בכל רמת גימור מלבד GLF), פיאט פונטו כלשהי ודומיהן.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אם אתה תרצה ידני, פיג׳ו 206 תתן לך אחלה תמורה לתקציב. אני קניתי אחת בחצי מהתקציב המקסימלי שלך ואני מאוד מרוצה ממנה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...