Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות שלט(עם מפתח) לרכב מאיביי ולשכפל ולקודד אותו בארץ,רציתי לדעת האם אפשר לדעת, ואיך כמה MHZ אני צריך,

יש לי אופציה של 315MHZ ואופציה של 433MHZ.

אשמח לשמוע מבעלי ידע וניסיון.

(אני גר במרכז הארץ).

פורסם

טויטה קאמרי 2007

לא מצאתי שרשום

אשמח אם תדע לכוון אותי איפה בדיוק זה אמור להופיע.

כזה מפתח:

$_1.jpg

איזה רכב?

בדרך כלל רשום על השלט הישן את התדר

פורסם

על המעגל עצמו יש צ'יפ שכתוב עליו מה התדר. יכול גם להיות שהשלט עם "קוד מתגלגל" ואז לא תוכל לשכפל אותו בקלות.

פה למשל בצ'יפ שנמצא בפינה השמאלית התחתונה תוכל לראות שכתוב 433

HTB1bt19IpXXXXXTXpXXq6xXFXXXd.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

על המעגל עצמו יש צ'יפ שכתוב עליו מה התדר.

בדקתי ולא מופיע עליו רישום מה התדר.

כול גם להיות שהשלט עם "קוד מתגלגל" ואז לא תוכל לשכפל אותו בקלות

בכל מקרה אני מתכנן לשכפל במוסך טויוטה מורשה, רק הפער בין קניית מפתח בארץ לקניה בחו"ל זה כ-600 ש"ח (לא כולל השכפול עצמו).

אשמח לשמוע עוד רעיונות ממישהו שניסה.

פורסם

כשביררתי במוסך המורשה טויוטה השכפול עלה 380₪ כולל הכל, השלט נראה זהה לשלך

אשמח אם תוכל לכוון אותי באיזה מוסך אמרו לך 380 ש"ח.

פורסם

לעיתים בתחום הזה חבל על הכסף.

תחפור באינטרנט, אם למכשיר בככב יש אפשרות ללמוד שלטים. מה שנשאר זה למצוא מוכר אמין מחו"ל שימכור בזול את המוצר הנדרש.

גם קוד מתגלגל זה לא סיפור גדול, צריך פשוט משהו שתואם לבקר שיש לך ובכמה שניות הוספת שלט.

לדעתי בכל מערכת ישנה אפשרות ללמד שלט חדש, תבדוק איזה מערכת קיימת אצלך.

אם הכל הולך טוב, אתה יכול לחסוך מעל 200 שח..

פורסם
מתם מוטורס חיפה

שוחחתי איתם ונאמר לי שהעלות היא 1035 ש"ח כולל מע"מ.

אשמח לשמוע אם מישהו יודע איך אפשר לדעת.

פורסם (נערך)

התדר והרולינג קוד לא רלוונטי (כן, זה רולינג קוד, אגב) מאחר ואנחנו לא מלמדים את השלט להכיר את הרכב, אלא מלמדים את הרכב להכיר בשלט החדש כלגיטימי.

בקצרה - הקידוד מבוצע על-ידי התחברות למחשב הרכב והוספת השלט החדש כולל צ'יפ האימובילייזר שלו לרשימת המפתחות המורשים להניע את הרכב.

את זה עושים רק במורשה טויוטה (שלא יקודדו לך מפתח משומש אם תקנה כזה באיביי, ראה הוזהרת!) או אצל מנעולן רציני (כזה שיש לו את הציוד להתחבר) כמו "פאר" שכבר המליצו לך כאן עליו.

אתה יכול להתעקש ולחפש לך בין המכירות האלו מישהו שישלח לך לארץ מפתח (רצוי חדש) במחיר משתלם (אתה יכול לבחור גם בגרסה המתקפלת אם הדגם שלך מופיע שם. רק שים לב, יש שם גם מכירות למפתח וקייס בלבד (בלי PCB וצ'יפ. תזהה אותן לפי זה שהן זולות מאד).

או שתבזבז שיחה לשוקי מפאר ותשאל אותו כמה יעלה לך לסגור אצלו את הסיפור תוך חצי שעה (כי ממילא תצטרך אותו או מישהו שכמותו שיקודד ויחתוך לך את המפתח, והם לא עושים זאת בחינם).

אתה עשוי לגלות שההפרש במחיר לא גדול כמו שאתה חושב.

עריכה: אני כמעט בטוח שהתדר המתאים לקאמרי שבארץ הוא 314.4, ולא כפי שנרשם.

אבל כדאי לוודא עם מנעולן שמכיר את הדגם.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...