Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש לקנות רכב משפחתי בתקציב של עד 45 אלף.

מה חשוב לי ברכב :

1. נוחות ומרחב (אני עם 3 ילדים קטנים)

2. אמינות

3. עלות אחזקה סבירה / צריכת דלק סבירה

4. נעים לנסיעה מגיב טוב- לא מחפש ביצועים חדים אבל לא רוצה להרגיש שהרכב לא סוחב / חלש מאוד.

הרכב עתיד לעשות סביב 15-25 אלף ק"מ בשנה (תלוי אם בעבודה הבאה אקבל רכב ליסינג ואז יעבור להיות רכב שני)

רכבים שנסעתי עליהם עד היום במסגרת ליסינג - מזדה 3 2011 - אהבתי את הכח אבל הרכב היה מעט צפוף לטעמי במרחב הפנימי, קיה פורטה 2015 - הפתיע אותי לטובה, מאוד נוח ,מרחב פנימי טוב, תא מטען נאה, חלש יותר ממזדה אבל לא רע .

חשבתי על הדגמים הבאים כשההעדפה הברורה שלי הן יפניות, ובאופן כללי אעדיף כמובן רכבים עם 100 אלף ק"מ ודרומה

מיצובישי לנסר מודלים 2010/11 - עושה רושם של שנתון גבוה יחסית למחיר, לפחות לגבי ה-1500. אבל אני מאוד חושש מהביקורות ששמעתי ביחס לזה שהמנוע חלש (האם אכן כל כך אקוטי)

סובארו B4 - שמעתי עליו ביקורות טובות אבל בתקציב שלי כנראה אצטרך לרדת בשנתונים, ומכאן גם ק"מ גבוה מעבר לזה לא מכיר כל כך את הרכב, ולא בטוח שהוא חסכוני ראיתי שהנפחים בשוק הם בעיקר 2000/2500

טויוטה קורולה - כנ"ל, בתקציב שלי אצטרך שנתונים נמוכים יותר - האם מומלצת?

רנו פלואנס - זולה מאוד בשנתונים גבוהים , אין ספק שמרווחת מאוד, אבל שמעתי הרבה דברים רעים על אמינות, תקלות, אחזקה יקרה עקב ריבוי שעות מוסך, ובכלל ההמלצה הרווחת שהגיעה גם אלי להתרחק מצרפתיות (כשמדובר ברכבים, כל השאר סבבה :) )

מה דעתכם המלומדת ? מה ממליצים בתקציב שלי ?

פורסם

אם אהבת את ה-3 ורק היה קצת צפוף תחשוב אולי על מאזדה 6.

צריכת דלק כמו של ה3 אבל מרווחת ונעימה יותר.

הפלואנס למרות הדעה הקדומה נחשבת לטובה אבל אתה תיפגש באותה דעה קדומה כשתרצה למכור..

פורסם

מאמין אם הפלואנס שאתה שוקל היא 1.6 בנזין אז קח בחשבון שהיא איטית יחסית .

בתקציב שלך מבחינת כוח I30/ פורטה דור קודם או קורולה יהיו עדיפות .

B4 זה סגמנט מעל והיא לא ממש חסכונית.

פורסם

אם רנו, אז באופן מובהק לא פלואנס בנזין. היא גדולה מדי על המנוע הזה.

ממליץ לשקול מגאן 2009. מאוד מוצלחת, מרווחת, בטוחה, נוחה, חסכונית... ובכסף שלך תוכל לקנות את הכי טובה שתמצא ותקבל הרבה הרבה עודף.

ממליץ לחפש גם בטרייד אין של קראסו, אבל רק מכוניות "שלהם" - כאלו שטופלו בקראסו כל ימיהם.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כן בהחלט. שניהם מוצלחים מאוד, רק שהפלואנס גדולה וכבדה עליהם. והמגאן מהשנתונים האלה כבר חפה מכל מחלות הילדות של הרכב. רק לקנות רכב מטופל ושמור.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אולי בחריגה קלה ימצא את הפלואנס עם מנוע ה2.0, הוא משודך לגיר רציף, הגיר והמנוע מגיעים מניסאן קשקאי (מהדור הקודם), הם גם אמינים מאוד, הביצועים טובים וגם צריכת הדלק לא שונה במיוחד ממנוע 1.6, בגלל שהגיר רציף ותורם לחסון בדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כן בהחלט. שניהם מוצלחים מאוד, רק שהפלואנס גדולה וכבדה עליהם. והמגאן מהשנתונים האלה כבר חפה מכל מחלות הילדות של הרכב. רק לקנות רכב מטופל ושמור.

לפי מה שהבנתי הגיר שמשודך ל1600 (AL4) הוא לא הכי מוצלח. במגאן מודל 2010-11 זה הגיר הזה?

פורסם

ה- AL4, שמצוי גם בפיג'ו וסיטרואנים, הוא גיר מוצלח מאוד (חסכוני בדלק ובבלמים) ואת מעט הבעיות שלו למדו לפתור שלא ביוקר.

פורסם

במגאן החל מ2008 הגיר הזה מציג אמינות הרבה יותר טובה מבעבר. גם בפלואנס הוא בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...