Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתפלא שאף אחד לא פתח על זה שרשור. אם פספסתי נא למחוק.

הסרטון משעשע בעיקר מכיוון שהאדם האלים מתנהג בצורה ליצנית וכי אף אחד לא נפגע באופן משמעותי ולבסוף ההגיע צדק.

מסרטונים דומים שיש מארץ האפשרויות, הסיפור שם ככל הנראה היה נגמר אחרת.

מסקנה 1: רוב האנשים הם "גברים" ו"עברייני מקלדת" שזה בתיאוריה. בפועל רוב האנשים פחדנים (הערת אגב, אני מעריך שגם אני הייתי מגיב כמו רוב האנשים בסרטון)

מסקנה 2: בכל נסיעה, אפיו קצרה, לנעול את דלתות הרכב מבפנים.

תיהנו...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4698910,00.html

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתוב בכתבה שהוא נעצר והוא מוכר למשטרה בעקבות מקרים דומים.

כנראה בריאות נפשו אינה נחה עליו

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בכול עיר תמיד יש את המשוגעים התורנים שמסתובבים ברחובות ובדרך כלל חוץ מלהיות קריפיים לא עושים כלום.

אבל תמיד תהיתי למה לא מאשפזים אותם במחלקה סגורה, מה יקרה אם אחד מהם יקבל איזה סיבוב ויתחיל לתקוף אנשים ברחוב?

והרי לנו דוגמאה חיה

פורסם

גם אני כשראיתי לראשונה את הסרטון לא הבנתי את כולם עומדים מהצד ואף אחד לא עושה משהו. אם הייתי רואה מישהו מנסה לפתוח לי או למישהו אחר את דלת הרכב הייתי רץ אליו בלי לחשוב פעמיים.

פורסם
בושה כמה זמן לוקח למוקד/משטרה להגיע למקום. אם היה מדובר במחבל כנראה שזה היה נגמר הרבה יותר גרוע.

הם הגיעו תוך דקות בודדות,מה ציפית שבכל צומת יהיה שוטר?

פורסם
אם הייתי רואה מישהו מנסה לפתוח לי או למישהו אחר את דלת הרכב הייתי רץ אליו בלי לחשוב פעמיים.

תשמע, תראה

הכל תלוי במי אתה ומה אתה, גם בצילום הלא-ממש-איכותי הזה לא קשה לראות שהתוקף הוא לא בדיוק תפוד ספות, תתחיל עכשיו ריב עם פסיכופט שאתה לא יודע איך זה ייגמר?

עם יונדאי גטס היית מנסה לעקוף פסיכי שטס עם עונדה סיביק משוברת?

עזוב שטויות, לרוב האנשים יש דברים יותר מעניינים לעשות בחיים.

(אני אישית עד אותו רגע שהוא פתח את הדלת של המאזדה לא הייתי מתערב בכלל, ממתין לשוטרים עם הטייזרים והפלפל. ברגע שהוא תקף את הנהג/ת אני מאמין שהייתי יוצא לעזור)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
גם אני כשראיתי לראשונה את הסרטון לא הבנתי את כולם עומדים מהצד ואף אחד לא עושה משהו. אם הייתי רואה מישהו מנסה לפתוח לי או למישהו אחר את דלת הרכב הייתי רץ אליו בלי לחשוב פעמיים.

רץ אליו ומה?

למדתי שברגע שאתה רואה אירוע כזה, תתרחק ותתקשר למשטרה.

רוב הסיכויים שאתה תהפוך לקורבן/ תוקף ותמצא את עצמך בבית חולים/ קברות או תחנת משטרה/ בית משפט

פורסם

בדיוק עכב מקרים כאלו יש לי ברכב 2 אמצעי הגנה בהישג יד.

וכן, 99% מהישראלים פחדנים.

אני מבטיח לכם שאם מקרה כזה קורה בלא מעט מדינות אחרות, זה היה מסתיים אחרת לגמרי.

פורסם

זוכרים שפעם היו מוכרים לנו לוקשים של 'בישראל בניגוד לשאר העולם - אם תהיה בצרה ברחוב כולם ישר ירוצו לעזור'...? אהא...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...