Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"The Flying Kilo"

Udi82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה אני צופה המון בסרטונים של ISLE OF MAN TT, שזה דבר אדיר וכל פעם מחדש יש לי צמרמורת בגוף שאני רואה את המהירויות המטורפות שהם נוסעים שם.

מידי פעם אני שומע שהם משתמשים במשפט "the flying kilo"

רציתי לדעת האם מישהו פה יודע מה הכוונה\פרוש.

תודה מראש,

כל מי שאוהב מהירויות חייב לצפות בזה.

סרטון לדוגמא:

פורסם
התאבדות מודרנית

זה מה שגם אני אמרתי.

אבל שאתה חושב על זה, הכל הרגל.

נקח לדוגמא שאתה אוהב לנהוג מהר, יש לך את הגבולות שלך.

אבל ככל שתמשיך לנהוג אתה לאט תתרגל למהירות החדשות שתגיע אליהן..

אבל כן, חייבת להיות להם רמה מסויסת של "מטורפות" , חחח

פורסם

בכל נסיעה יש את ההיבטים שקשורים אליך - כשירות, מצב ואיכות הרכב וכו', ויש את מה שקשור לנהגים הסובבים אותך.

לפי החלק שראיתי כולם שם רוכבים כמו מטורפים, כך שגם אם אתה מעולה והגבולות שלך ברורים, יש אחרים שיפתיעו אותך / יפגעו בך.

אבל מה, הטירוף נחמד לצפיה :)

A3

A4

פורסם

לשאלתך - המונח מתאר בדרך כלל מקטע מסויים בתחרויות שמבוססות על מדידת זמנים, בו הזמן נמדד מגלגול (flying). אני מניח שבTT מדובר על חלק ספציפי במסלול.

לנושא עצמו - פשוט מדהים. מדובר באנשים חסרי חוש פחד שעפים ברחובות עירוניים (עם מדרכות, קירות, שיפועים הפוכים וכל מה שלא אמור להיות במסלול מירוצים) במהירויות שמגיעות ל300 קמ"ש, וממשיכים לעשות זאת גם אחרי שראו את חברים שלהם מתרסקים לחתיכות ממש מולם (או אפילו מתרסקים בעצמם). חלקם אפילו לא נהגי מירוץ במקצועם! (מה שמסביר חלק מההתנהגות הלא מקצועית שרואים בסרטונים)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני מראה את הסרטונים האלו לכל החברים שלי וכולם נדהמים מחדש!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לשאלתך - המונח מתאר בדרך כלל מקטע מסויים בתחרויות שמבוססות על מדידת זמנים, בו הזמן נמדד מגלגול (flying). אני מניח שבTT מדובר על חלק ספציפי במסלול.

לנושא עצמו - פשוט מדהים. מדובר באנשים חסרי חוש פחד שעפים ברחובות עירוניים (עם מדרכות, קירות, שיפועים הפוכים וכל מה שלא אמור להיות במסלול מירוצים) במהירויות שמגיעות ל300 קמ"ש, וממשיכים לעשות זאת גם אחרי שראו את חברים שלהם מתרסקים לחתיכות ממש מולם (או אפילו מתרסקים בעצמם). חלקם אפילו לא נהגי מירוץ במקצועם! (מה שמסביר חלק מההתנהגות הלא מקצועית שרואים בסרטונים)

** אתה בעקרון צודק, אני יוסיף ע"פ מה שקראתי

אז לפי מה שהבנתי המושג "flying kilo" אומר מהרגע שהרכב מאיץ מעצירה מוחלטת, לפני שהוא מגיע לזמן הקפה.

פורסם

לחברים שלי נמאס כבר לבוא אלי ולראות את הסרטונים האלו, חח..

אני יכול לצפות בזה בלי הפסקה...

לידיעתכם, יש סרט דוקומנטרי על ה TT שנקרא tt closer to the edge

מומלץ בחום.

** גיא מרטין מדבר שם הרבה אז חייבים תרגום לפחות באנגלית, חחחח

• תוכן חדש...