Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat IBIZA 2011 sport 1.2 TSI מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Seat IBIZA 2011 sport 1.2 TSI

עשה 54,000 קילומטר, ללא תאונות, מבקשים עליו 64,000.

כמובן שאני גם אקח אותו לבדיקה.

אגב, בשנתון הזה לא היה עוד דגם FR, אבל יש לרכב את כל התוספות(חשוקי מגנזים, גג פנורמה, מערכת שמע ומולטימדיה, פנסי ערפל וכו')

פורסם

אם זה מה שאתה מחפש - אין מניעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

נסעתי בדגם כזה בדיוק כשנתיים (5.2011-7.2013), קיבלתי בליסינג מהעבודה.

הרכב מדליק, זריז ויושב טוב על הכביש וממש נהנתי מהנסיעה.

הוא לא חזק במיוחד אבל זריז מאוד וחסכוני יחסית.

לי היו רעידות בגלל ה-DSG.. אבל זה לא צריך להטריד אותך, כי אתה מתכנן לרכוש גיר ידני.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

קח בחשבון שהמחירון של האיביזה נפגע בגלל שכל יומיים יש מבצע אחר.

בנוסף הבטיחות שלה נחותה מהמתחרות בקטגוריה.

יש גם לקחת בחשבון את עלויות האחזקה ואת העובדה שמנוע הTSI הזה בשנתונים שלך לא הציג אמינות גבוהה במיוחד.

אם להגיד את דעתי, תמורת תוספת קטנה תקבל סופר מיני חדשה, שתהיה עדיפה על האיביזה בכל אספקט למעט הביצועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני נוהג כבר שנתיים על הרכב הזה בדיוק

רכב זריז, נראה טוב ונותן תמורה טובה למחיר

שווה לבדוק אם הוחלפה רצועת תזמון במנוע, זאת בעייה ידועה בTSI וזה טיפול שעלותו בסביבות 2500 ש"ח

חוץ מזה אין בעיות מיוחדות

כמה שידוע לי זה הטווח מחירים שלו.. אולי אפשר לרדת טיפה

בכל אופן נותן לטעמי תמורה פי כמה וכמה מרכב סופר מיני חדש

פורסם (נערך)

תמורת תוספת קטנה תקבל סופר מיני חדשה, שתהיה עדיפה על האיביזה בכל אספקט למעט הביצועים.

למה אתה מתכוון ״למעט הביצועים״? ריאו/קלאו/סוויפט מגיעות עם

חשוקי מגנזים, גג פנורמה, מערכת שמע ומולטימדיה, פנסי ערפל וכו'? במה כל אחת תהיה טובה יותר מהסיאט המשומשת חוץ מיתרון האמינות/אחריות של רכב חדש?

באמת, אני אשמח שתחכים אותי. כי נראה לי שיש בארץ טרנד של התאהבות לא הגיונית ברעיון של קניית רכב חדש, ולא משנה כמה עגלתיים ומבאסים הם יהיו אחרי שירד מהם הריח

אגב, לא מכיר את הסיאט אבל מכיר טוב את המנוע המדובר, ועם גיר ידני (שמן הסתם אתה בטוח שזה מתאים לך) נראה לי שאתה עושה בחירה מעולה. אז באופן אישי אני לא יכול להמליץ אבל מאמין שאתה בכיוון הנכון

עריכה אחרונה על ידי elad_sht
  • תוכן חדש...