Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות נת"צ באיילון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברתי באיילון מתחילתו עד וולפסון וראיתי על כל הגשרים את המצלמות.

יש טענה שבנוסף לאכיפה בנת"צ הן משמשות לעכיפת מהירות בשאר הזמן.

אולם לט זה נראה לא הגיוני.

ראשית המצלמות מצלמות נגד כיוון הנסיעה בניגוד למצלמות גטסו מהירות רגילות.

שנית, לא ראיתי את החריצים של פבי הדריכה.

מישהו יודע בוודאות ויכול לשפוך אור על סוגיה?

יש תמונות ברורות של פסי דריכה שמוכיחים שאלה הן מצלמות מהירות בשאר שעות היום?

פורסם

לי לא נראה שזה מצלם. אבל לא בטוח.

אולי בשרשור הייעודי יש מידע על כך

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

במילותיו (בערך) של השוטר שהשבוע נתן דוחות לדו"ג בנת"צ אחרי הכתבה שקראה להם לרכוב שם "משטרת ישראל לא עובדת לפי שמועות באינטרנט"

בקיצור , תניח שזה מצלם מהירות, אם זה אפשרי טכנית הם יעשו את זה , ככה זה במשטרה.

פורסם

אם יופעלו במקטע הנ"ל מצלמות מהירות וסף האכיפה שלהן יהיה כ 10% או אפילו 20% הן יהיו מכרה זהב.

בקטע הנ"ל נוסעים בשעות הבוקר כ 10 קמ"ש, אך כשהכביש פנוי נוסעים 90 קמ"ש ואף יותר, הווה אומר כ 28% מעל המהירות המותרת.

פורסם

במצלמות רמזור יש פסי דריכה. לכן אין מניע לעשות אותה מצלמת מהירות. כאן לא ראיתי פסי דריכה ומצלמה מצלמת הפוך. לכן אני מסיק בצורה מושעלת שזה לא, אלא אם כן מישהו יודע בוודאות.

פורסם
במילותיו (בערך) של השוטר שהשבוע נתן דוחות לדו"ג בנת"צ אחרי הכתבה שקראה להם לרכוב שם "משטרת ישראל לא עובדת לפי שמועות באינטרנט"

בקיצור , תניח שזה מצלם מהירות, אם זה אפשרי טכנית הם יעשו את זה , ככה זה במשטרה.

אף אחד לא אמר שזה חוקי לרכב בנת"צ.

היו כתבות אשר דיברו על כך ששוקלים שלא לאכוף עבירה זאת נגד רוכבי דו גלגלי.

המשטרה רשאית להחליט אם לאכוף או לאכוף, אך עצם אי האכיפה לא הופכת את הרכיבה

בנת"צ לחוקית. מי שבוחר לעבור על החוק בגלל שהוחלט בזמן זה או אחר שלא לאכוף את

אותו חוק, עושה זאת על אחריותו.

פורסם (נערך)

שמועות?

מאגף התנועה נמסרה התגובה הבאה לפניית וואלה! רכב: "למען ביטחונם של רוכבי הדו גלגלי ולאור העובדה שאין מהווים הפרעה לתחבורה הציבורית בשלב זה לא אוכפים נגדם (את הנסיעה בנתיבי התחבורה הציבורית. ק.ל)"

אמנם אף אחד לא אמר שזה חוקי, אבל מישהו (אגף התנועה) מסר שלא יאכפו את איסור הנסיעה ואף המליצו (?) ברמז לדו"ג לנסוע שם והסבירו (?) מדוע היה ראוי להתיר נסיעת דו"ג בנתיב.

אילו הייתי שופט הייתי בועט את התובע המשטרתי בתיק כזה. אחרי שהמשטרה מנתצת את עקרון הפרדת הרשויות, אל לה להתפלא על כך שהציבור מבולבל ואפילו נוטה לקבל את המלצות המשטרה כלשונן.

אה... ואיזה שר אחד גם כן תמך. "ההחלטה לאפשר לרוכבי הדו-גלגלי לנוע בחופשיות בנתיבי התחבורה הציבורית היא נכונה בטיחותית ותחבורתית. אחרי תקופת מבחן קצרה, ואני מקווה מוצלחת, בכוונתי לעגן את החלטה באופן קבוע בתקנות."

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

עכברוני,

לצלם נגד כיוון הנסיעה מותר, זה קורה בכבישים ללא הפרדה שיש בצפון.

למיטב זכרוני יש פסי דריכה - בכל אופן את המידע הכי עדכני בענייני מצלמות תמצא אצל מיצו

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שמועות?

מאגף התנועה נמסרה התגובה הבאה לפניית וואלה! רכב: "למען ביטחונם של רוכבי הדו גלגלי ולאור העובדה שאין מהווים הפרעה לתחבורה הציבורית בשלב זה לא אוכפים נגדם (את הנסיעה בנתיבי התחבורה הציבורית. ק.ל)"

אמנם אף אחד לא אמר שזה חוקי, אבל מישהו (אגף התנועה) מסר שלא יאכפו את איסור הנסיעה ואף המליצו (?) ברמז לדו"ג לנסוע שם והסבירו (?) מדוע היה ראוי להתיר נסיעת דו"ג בנתיב.

אילו הייתי שופט הייתי בועט את התובע המשטרתי בתיק כזה. אחרי שהמשטרה מנתצת את עקרון הפרדת הרשויות, אל לה להתפלא על כך שהציבור מבולבל ואפילו נוטה לקבל את המלצות המשטרה כלשונן.

אה... ואיזה שר אחד גם כן תמך. "ההחלטה לאפשר לרוכבי הדו-גלגלי לנוע בחופשיות בנתיבי התחבורה הציבורית היא נכונה בטיחותית ותחבורתית. אחרי תקופת מבחן קצרה, ואני מקווה מוצלחת, בכוונתי לעגן את החלטה באופן קבוע בתקנות."

איפה ראית שכתבתי שאלו שמועות?

בכל מקרה, כפי שכתבתי - החלטה על אכיפה או אי אכיפה לא מכשירה את הפעולה אלא רק מהווה

נוהל עבודה פנימי שמשתנה מעת לעת במשטרת התנועה.

אגב, לדעתי חלק ניכר מה"סיפור" הזה של אי האכיפה נובע מכך שהאכיפה בנת"צ זה עוברת למצלמות - מצלמות

אלו מצלמות את המספר הקידמי, לכן טכנית יש בעיה לאכוף עבירה זו כלפי רוכבי דו גלגלי.

• תוכן חדש...