Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG350 במבצע רק 80,000 ש - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע. גיבוב שטויות.

אין בעיה עם מוצרים סיניים. אבל אולי גם אתה מבין שיש הבדל בין מוצר מדבקה גנרי סיני לבין מותג שמייצר בסין.

לדוגמא: טלויזית דגל של מותג מוכר שמיוצרת בסין לא תהיה שווה באיכותה לאחת גנרית פשוטה, לא ככה?

אתה לא מכיר את הmg וכל כך נואם בעדה, בעוד שזה די חרא של אוטו.

אז נכון, יום אחד אולי תעשיית הרכב הסינית תהיה המובילה בעולם. ביום הזה גם אני אקנה סיני. בינתיים שיתגלחו על חשבונך.

אני בדקתי את הmg הזאת. היא מוצר סיני מובהק - המון תוספות, סלון עור לבן (כנראה לא בגרסת ה80 אלף). והכל עשוי ברמה נמוכה.

אם זאת טלויזיה של 1000₪ אז פחות אכפת לי.

אם זה רכב שאמור לשנע אותי ואת היקרים לי ואני אמור לסמוך עליו שייקח אותנו באמינות, נוחות ובטיחות ממקום למקום - יש לי פחות מקום לפשרות.

אם זאת כזאת מציאה, למה אתה לא רץ לקנות? לא יישארו בסוף

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שברולט קרוז בת 4 ב25 אלף? השאלה כמה ק"מ היא עברה? ובטח השכרה או ליסינג, לא?

לי

סינג לשעבר. רכב בן 4 עם 80 אלף ק"מ. לא היו אפילו טלפונים לבעל הרכב. חבר שלי במקרה עבר ליד הרכב וראה את השלט למכירה.

בדק, ראה שהמחירון המשוקלל הוא סביבות 40 אלף ש"ח, הציע 25 אלף ש"ח במידה והרכב תקין - לקח לבדיקה ושילם בדיוק את הסכום הזה.

לדעתי, במחיר כזה הרכב נותן תמורה טובה לכסף. רק מזכיר שכחדש הוא עולה בדיוק 100 אלף ש"ח יותר...

פורסם

נסחפת קצת, העובדה שלאוטו הזה סמל ושם שניקנו ממישהו אינם הופכים אותו למוצר מדבקה במשמעות המקובלת, בדיוק כפי שבוגאטי וירון והמיני המודרנית אינם כאלו ( והוא אגב מיוצר בסין, כך שהמשלים לטיעונך בענין מעט מעורפל ) בדקת את האוטו יופי, שתף אותנו בחוויותך וספר לנו גם איך הוא מתנהג ונוסע, עזוב את ענין המיתוג שם הטיעון שלך לא מחזיק מים. אני כאמור לא מכיר את האוטו, אם הייתי מחפש מכונית חדשה במחיר הזה לא הייתי מפספס אותו.

פורסם

רועי5 - אני נסחפתי?

אתה קבעת שאף אחד לא מכיר כאן את הרכב וגם אתה לא. אבל הוא מציאה.

יפה שאתה יודע הכל, גם על אנשים וגם על מוצרים שלא פגשת ולא בדקת. יכולות מדהימות. שאפו!

גם לך יש פיאט ישנה כמו לפותח השרשור, למה אתה כן מפספס את הפנינה הזאת?

באשר למוצר המדבקה, אסביר שוב, שגם אתה תבין.

יש מוצרים שמתוכננים על ידי חברות מוכרות ונשלחים לייצור במפעל בסין.

יש מוצרים שמתוכננים על ידי חברות עלומות, בדרך כלל הם באיכות נמוכה ונמכרים ללא מותג - וכל ספק רוכש סטוק ושם עליהם מדבקה עם השם שלהם.

ההבדל באיכות בין המוצרים, למרות ששניהם מיוצרים בסין - תהומי.

באשר לmg, אכתוב שוב - הרכב באיכות נמוכה.

אתה כל כך נחרץ ומבין. לך תשב באחת, תפתח מכסה מנוע, אולע אפילו תעשה נסיעת מבחן. אם תתרצה - אז תתחדש.

אני לא הייתי רוכש אחת כסאת בצחוק. כל משפחתית בת שנה שנתיים - עדיפה עליה משמעותית.

פורסם

ב-80 אלף ש"ח, ברכישה מחברת השכרה או לי

סינג מוכרת - הסיכוי ליפול נמוך מאוד. רכבים שעברו 10K הם לחלוטין חדשים, ויש כאלה הרבה.

אני הייתי מעדיף פיג'ו 301 בת שנה על פני MG חדשה.

פורסם
מסכים, אבל לא הייתי מגביל את עצמי להשכרה. יש גם פרטיות מעולות.

יש בעיה כאן. יש את המחירון הפיקטיבי של לוי יצחק.

סתם דוגמא, אותה מכונית שנמכרת ב-90K בתור יד1 מליסינג, נמכרת כחדשה בסוכנות ב-105K. ככה שבנאדם שקנה לפני שנה את הרכב ורוצה למכור, לא ימכור כ"כ מהר ב-80K.

לעומת זאת, חברה ההשכרה קנתה מראש את הרכב ב-80K בערך. אחרי שנה שייצר עבורה ערך, אין לה שום בעיה למכור לבחור ב-80K.

פורסם
רועי5 - אני נסחפתי?

אתה קבעת שאף אחד לא מכיר כאן את הרכב וגם אתה לא. אבל הוא מציאה.

יפה שאתה יודע הכל, גם על אנשים וגם על מוצרים שלא פגשת ולא בדקת. יכולות מדהימות. שאפו!

גם לך יש פיאט ישנה כמו לפותח השרשור, למה אתה כן מפספס את הפנינה הזאת?

באשר למוצר המדבקה, אסביר שוב, שגם אתה תבין.

יש מוצרים שמתוכננים על ידי חברות מוכרות ונשלחים לייצור במפעל בסין.

יש מוצרים שמתוכננים על ידי חברות עלומות, בדרך כלל הם באיכות נמוכה ונמכרים ללא מותג - וכל ספק רוכש סטוק ושם עליהם מדבקה עם השם שלהם.

ההבדל באיכות בין המוצרים, למרות ששניהם מיוצרים בסין - תהומי.

באשר לmg, אכתוב שוב - הרכב באיכות נמוכה.

אתה כל כך נחרץ ומבין. לך תשב באחת, תפתח מכסה מנוע, אולע אפילו תעשה נסיעת מבחן. אם תתרצה - אז תתחדש.

אני לא הייתי רוכש אחת כסאת בצחוק. כל משפחתית בת שנה שנתיים - עדיפה עליה משמעותית.

קצת מביך להתייחס לפוסט שבמצוטט שרובו ככולו אי דיוקים ועיוות הטענות אליהן הוא מתייחס ( במינוח "שטויות" שכולו גימוד האחר וביריונות מילולית אני לא נוהג להשתמש ), אבל להשאיר ללא תגובה אי אפשר, אז אנסה :

1. יש הבדל בין התייחסות לגופו של אדם לבין זו שלגוף הענין. הטיעון שלי כלפיך כולו נוגע לענין אותו העלית, לא לך אישית. לא צריך לערבב בין השניים.

2. את האוטו לא מכיר וכך הבהרתי לאורך כל הדרך, על פניו בהתייחס למחירו ולמפרט שהוא מציע מדובר באופציה בהחלט ראויה ויותר מכך והכל בכפוף כמובן לבדיקה והתנסות אישית.

3. אין לי פיאט ישנה, אני נוהג מרבית הזמן דווקא בפולקסוואגן ישנה או באוקטביה דנדשה, יש במשפחתי בראבו דווקא טריה יחסית, ואולי עוד משהו. לא הבעתי ענין בהחלפה, אין טעם לייחס לי כוונות שלא הובעו, רק בכדי לאמץ איזו לשון של לעג מיותר.

4. בעיקרון ההסבר שלך לענין מוצרי המדבקה בהחלט סביר, ובדיוק בשל כך לקרוא לאחד היצרנים הגדולים והוותיקים ביותר בסין, אם לא הגדול בהם, "חברה עלומה", אינו פחות מאבסורד ומצער שאתה יוצא בהכרזות חסרות שחר בלי לבדוק את ביסוסן. גם אין בסיפור הזה רוכשי סטוקים בזול שמדביקים על המוצרים שמות מותגים מן העבר, כמו הטלויזיות שאתה לא קונה, המקבילים לענין הם ב.מ.וו עם מיני ורולס רויס או וואג עם בנטלי ובוגאטי. כמובן שהמדובר בקטגוריות שונות לחלוטין ובהבדלי איכויות, אבל זו בדיוק הקונצפסיה בה נוהג יצרן ה MG שרכש את המותג.

5. ושוב, אין לי ענין באוטו הזה ואיני מכיר אותו, אין לי ספק מאידך שלו הייתי שוקל רכב חדש בתקציב הזה הייתי בהחלט בודק אותו.

פורסם

אתה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש.

כל הקשקוש הזה במקום להודות שאין לך חצי מושג על הרכב הזה.

זה רכב פח. לך תתרשם ותחזור אלינו עם רשמים. אם הם יהיו שונים - תן לנו הסבר מנומק. אחרת די כבר להטיף לנו על רכב שאני בספק אם בכלל ראית במציאות - לא רק שלא ישבת או נהגת בו.

פורסם (נערך)

שלום

תודה רבה על התגובות העניניות ברובן ואשמח אם יהיו עוד

לא התאפקתי ונסעתי אל הסוכנות בתלפיות בירושלים לבחון את הרכב עד כמה שאני מבין

ויש לי כמה הערות ושאלות.

1. ראשית המבצע כולל את כל רמות הגימור של הרכב.

2. ברמה הבסיסית CLASSIC אין מושבי עור ואין בקרת אקלים אל יש מוביל איי ומחירו 80,000. אין מצלמת רוורס ומערכת של גיפיאס וכו רק רדיו ובלוטוס

הרכב מתבר שהוא נוסע לגמרי על הכביש

מושב הנהג מתכוננן בכמה אפשרויות אך לנהג גבוה יש אולי חוסר נוחות כאילו חלק מתחילת הראי כביכול מוסתר.

2. יש איזה זמזום כמו רטט או סיבוב של הכנסת CD לדיסק שכנראה יוצר מהמנוע אבל יתכן שזו הפעולה שלו.

במושבים האחוריים ישנן 3 משענות ראש שמפריעות לשדה הראייה ,השאלה מה ניתן לעשות בעניין.

3. מה שהיה לי חריג זה שכשאני עוזב את הברקס ומנסה ליסווע יש דיליי והאוטו לא נוסע מיד , זה מוכר בעוד רכבים?

4. האוטו הרגיש לי נוח על המהמורות של כבישי תלפיות ובירידה לכיוון הר חומה היה נח.

האם בכל מקרה יתכן שכל מיני תחושות נובעות מכך שנהגתי למעלה מעשור ברכב סופר מיני וכעת מדובר במשהו אחר וצריך להתרגל?

לצערי אינני מבין מספיק לגבי דברים אחרים שיש לתת עליהם את הדעת כך שאשמח לשמוע הערות ורעיונות נוספים.

תודה

עריכה אחרונה על ידי hayimbr
פורסם

לא כתבת מה הדרישות שלך מהרכב, אבל הייתי מסתכל על הסירואן קקטוס ב 89 א' ש"ח

במחיר הזה אני לא מבין מה יש בכלל לדבר על ה MG

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לא כתבת מה הדרישות שלך מהרכב, אבל הייתי מסתכל על הסירואן קקטוס ב 89 א' ש"ח

במחיר הזה אני לא מבין מה יש בכלל לדבר על ה MG

הקקטוס ידני בלבד !

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מתוך נסיון אישי ב MG550 של שנתיים ןחצי וגם קצת נסיון על הMע 350 אחותה הקטנה , מדובר על רכב נחמד, זול, אחזקה זולה עם מחלות קטנות כמו שאר הרכבים, אבל שים לב שאיכות הבלימה ב350 איננה מרשימה.

בסה"כ אם אתה מחפש היום רכב לנסוע למשך 5 שנים + שיתן לך להגיע מנקודה לנקודה ואתה לא דואג לתצרוכת דלק מרשימה ומחפש בסה"כ לרכב נחמד ומרווח אם מושבים די נוחים ואבזור מתאים אז גם הMG 350 די טובה.

איזיבה למיניהם- אני לא רוכש חדש אלא עם כן יחליט היבואן הישראלי ליישר קו ולתת מינימום 3 שנות אחריות ולא לעשות טובה.

לגבי ביטחות- אחרי התאונה שראיתי שבוע שעבר עם פזו 107 = פיקנטו= I10, תשקיע קצת יותר מקופסאות הרכב שמתאימות לעיר גרידא כי אין מחיר לבטיחות מול מכוניות קטנות אלו.

בסה"כ כל הרכבים מפסידים כסף, קשה למכור מזדה, קשה עוד יותר למכור פורד פוקוס 2012 עם הגיר הבעייתי,ולכן אם אתה מחפש ראש שקט אולי זאת האלטרנטיבה הכי שפויה למי שאין תקציב להשקיע על רכב מעל 100 אלף שקל ועדיין לקבל רכב חדש עם אחריות מורחבת.

נ.ב ב70 אלף שקל אנשים קונים דאציה סונדרו אז בשביל עוד 10 אלף שקל ~~~ התשובה ידועה

פורסם

נ.ב ב70 אלף שקל אנשים קונים דאציה סונדרו אז בשביל עוד 10 אלף שקל ~~~ התשובה ידועה

המכלולים של הדאצ'יה מוכרים ונחשבים לפשוטים ואמינים. נמכרים נהדר באירופה. אמנם שני אלה מותגים חדשים בארצנו, אבל הדאצ'יה מגיעה עם מורשת של העשור האחרון שהוכיחה שזה רכב אמין, גם אם לא שיא היוקרה.

מה לMG יש להציע?

קיה ריו סדאן, רכב מקביל לה - עולה חדשה 90 אלף ש"ח וזה די ברור שהם גם יחזרו ביום המכירה, עוד X זמן.

• תוכן חדש...