Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על הסופרב החדשה, אבל פתאום בפייס התחילו לרוץ כל מיני בעיות בגיר ובמנוע.

מה עוד מומלץ?

קראתי קצת על הניסאן אלטימה ועל הטויוטה קאמרי.

מאזדה 6, זאת אופציה?

מה דעתכם על השברולט מאליבו?

תודה

פורסם

אם הרכב מהעובדה וחדש (באחריות) מה זה משנה הבעיות האלו בגיר ובמנוע?

בקשר לבעיות עצמן:

לי לא יצא לשמוע על בעיות עם מנועי ה2 ליטר בשנים האחרונות של היצרן ואני אפילו מחזיק גרסא ישנה יותר.

הגיר עבר הרבה שינויים וגם לגביו לא יצא לי לשמוע תלונות.

ה6 הרשימה אותי, אבל באתי עם ציפיות קצת נמוכות.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

הסופרב החדשה טרם בארץ, אבל סביר שתגיע עם מנועים- 1.4 TSI, עם 150 סוסים; 1.8 TSI עם 180 סוסים; ואולי אחת מגרסאות ה-2.0 טורבו בנזין והדיזל. הדגם הנוכחי לא חדש, הוא רק מתיחת פנים של הדגם הישן יותר. תוכל לקרוא עליו ביקורות באינטרנט יש בלי סוף.

ניסאן אלטימה וטויוטה קאמרי הם מכוניות אמריקאיות שמיובאות לארץ, ולכן הם התאפיינות ביותר אבזור מרגיל, מנועים חזקים יותר ונוחות נסיעה טובה (בקאמרי היבריד גם צריכת דלק טובה). לרעה אפשר לציין את צריכת הדלק בדגמים הבנזינים ואת נימוסי הכביש. מכוניות טובוץת לחובבי אמריקאיות.

מאזדה 6 היא כבר "סמל" בתרבות המוטורית בארץ הקודש. הדגם החדש (ויותר מכך הדגם שאחרי מתיחת הפנים שהגיע זה עתה) מאובזר בנדיבות, מציע נוחות נסיעה טובה אך קשיחה, התנהגות כביש טובה, מנוע חזק אבל עם זאת חסכוני, אמינות טובה מאוד אבל הוא קצת צפוף ביחס לרכבי מנהלים מקבילים.

השברולט מאליבו מכונית חזקה מאוד- 2.0T עם 260 כ"ס, נתונים שחיים בשכנות טובה ליד גולף GTI למשל. אבל התחושה היא שהאוטו לא "אפוי" מספיק, עם שדרוג כל מיני פרמטרים קטנים (מערכת שמע, דיבורית לא מקורית, צריכת דלק 1:8, הגה לא מרטיט) היה מתקבל אוטו טוב ברבה.

תוכל לבצע נסיעת מבחן ולדעת יותר מה מתאים לך ומה פחות.

פורסם

אם זה ליסינג והם אחראים לטפל בכל בעיה שלא תהיה על חשבונם- לך על הסופרב.

מזדה 6 נראת טוב,אבל לא מרווחת כמו סופרב.

פורסם (נערך)

אבא שלי קיבל לא מזמן שברולט מאליבו אחריי החלפה של הסקודה סופרב שעברה 220 אלף קילומטר,ללא ספק הוא מאד מרוצה מהמושב והשקט שהרכב מציע,נוחות נסיעה ברמה גבוהה,רכב מאובזר במושב עם שילוב עור בקרת אקלים בקרת שיוט מסך מגע ועוד כמה דברים נחמדים,אני נסעתי ברכב הזה והרגשתי נוחות מעולה,וזה אחריי שישבתי באינפיניטי Q50 של קרוב משפחה,וגם הוא בעצמו אמר שדווקא במאליבו הנוחות יותר טובה,הייתי הולך על המאליבו בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי turbo2000
פורסם

מה עם הפסאט החדשה? אותי היא מאוד הרשימה באולם התצוגה.

תא נוסעים מרווח ואיכותי ובתקציב שלך תוכל לבחור בדגם ה-1.8 ברמת גימור קומפורטליין וישאר עוד קצת עודף.

• תוכן חדש...