Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה לצמפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק, אבל המבחן של שירות טוב מגיע כאשר לתת אותו עולה סכום לא מבוטל.

נכון ולא נכון. לא תמיד צריך לקנות לאישה מקרר סייד ביי סייד כדי לעשות אותה שמחה, לפעמים מספיק פרח יפה כדי שהא תדע שאתה חושב עליה. לא הכל נמדד רק בכסף

פורסם

ג'וני בוי - זו אכן תובנה עמוקה ומעמיקה...:roll:

תסלח לי, איש לא רוצה לנהל זוגיות עם המוסך שלו, המצב האופטימלי הוא לפגוש את המוסך פעם בשנה לצורך טיפול תקופתי.

המצב הפחות אופטימלי הוא שאם תתרחש תקלה אתה תפגוש מכונאים מיומנים שיזהו אותה במהירות ואדמיניסטרציה הוגנת שתדאג שהתיקון יעלה סכום סביר או שיכוסה באחריות אם ישנה כזו.

את הפרחים אתה מוזמן לשלוח אל יועצי השירות, חברי הפורום האחרים מעדיפים - להערכתי הצנועה - להימנע מכך.

פורסם
נכון ולא נכון. לא תמיד צריך לקנות לאישה מקרר סייד ביי סייד כדי לעשות אותה שמחה' date=' לפעמים מספיק פרח יפה כדי שהא תדע שאתה חושב עליה. לא הכל נמדד רק בכסף[/quote']

1. אתה לא קונה לאישה מקרר, חצי מהכסף שלה וחצי מהמקרר שלך.

2. כדי שתדע שאני חושב עליה אני שולח סקסטינג. זה חינם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נכון ולא נכון. לא תמיד צריך לקנות לאישה מקרר סייד ביי סייד כדי לעשות אותה שמחה' date=' לפעמים מספיק פרח יפה כדי שהא תדע שאתה חושב עליה. לא הכל נמדד רק בכסף[/quote']

כשתתחתן תבין שמקרר חדש ממש לא משמח אישה. ובהמשך לאנלוגיה שלך פרח יפה לא כל כך יעזור כאשר האישה מוכה.

פורסם

איפה אתה רואה כאן אישה מוכה? אני דווקא חושב שמדובר במאהבת שהוא לא ידע על קיומה. גם כשעושים טוב למישהו זה לא טוב? יותר פידבקים חיובים ופחות ציניות מצד גולשים יעודדו וישפרו את איכות השירות של כולם. כמו שפות"ש כתב, בעניין מילה טובה לצ'מפיון. אני לא רואה בזה פסול או מקום להתנגח כשמישהו עושה משהו טוב לטובת הצרכן.

פורסם

כל בעלי המנועים שהלכו, גירים שהתפגרו הם ה"נשים המוכות".

אל תפיל את איכות השירות על הפידבק שלי ואפילו להפך, ביקורת וציניות בתגובות יגרמו למקבלי ההחלטות להבין שהדרכה של שעה לא תגרום לי לקנות פולקסווגן אלא אחריות ושירות במקרה שרכיב יקר ברכב יתפגר בתקופת האחריות.

מילה טובה צ'מפיון יקבלו במקרה שלקוח עם מנוע מתקתק נכנס למוסך ובמקום להתווכח או למרוח את הלקוח החליפו לו מותחנים כושלים ע"ח החברה עם מכתב "סליחה שגרמנו לכם עוגמת נפש וביזבוז זמן מיותר", זה שירות!

פורסם

כשצריך לפרגן מפרגנים - גם אני נתקלתי בשירות אדיב של נציגה מצ'מפיון מוטורס אחרי שפתחתי שרשור על תקלה של גמגום בהאצה ברכב מסוג Seat IBIZA SC, היא שלחה לי הודעה פרטית כדי שאני אתן לה מספר טלפון לחזרה, כבר באותו היום חזרה אליי ותיאמה הכל מול המוסך המורשה הקרוב לביתי.

בנוסף החלק שהיה תקול (מודול הצתה) הוחלף ללא עלות למרות שאין לי יותר אחריות על הרכב (רכב שנת 2012) והיא התקשרה כל פעם לודא שהכל תקין.

זה לא מובן מאליו ורק חיזק את הזיקה לקונצרן.

פורסם

מילה טובה צ'מפיון יקבלו במקרה שלקוח עם מנוע מתקתק נכנס למוסך ובמקום להתווכח או למרוח את הלקוח החליפו לו מותחנים כושלים ע"ח החברה עם מכתב "סליחה שגרמנו לכם עוגמת נפש וביזבוז זמן מיותר", זה שירות!

+1..

כל הכבוד לצ'מפיון על הטיפול המקרה הספציפי הזה. באמת..

אבל זה ממש מקרה יוצא מהכלל לצערי.

כשהיחס יהיה לתיאור שלאון תיאר, אשקול לחזור ולהיות לקוח שלהם.

בינתיים הדבר היחידי שהם מצליחים להיות עקביים בו - זה המחירים המופרזים [emoji48] ואני יכול לאמת את זה עם קבלות..

פורסם

כיף לשמוע, תתחדש !

לקבל תשובה ב23:30 זה אומר שהבחור היה על המייל וטרח לענות, שזה אחלה אבל גם מקרי

ומאוד תלוי בו [וגם לא מצופה כשירות]. להודיע לך שהיתה בדיקה לפני שבועיים זה פשוט להיות הוגן,

שלפעמים גם זה לא מצופה אבל זה גם די מינימלי. אני גם מאחל לך שלא תצטרך דברים מורכבים יותר.

איפה אתה רואה כאן אישה מוכה? אני דווקא חושב שמדובר במאהבת שהוא לא ידע על קיומה.

הסייד ביי סייד כאילו זה המאהבת והאישה ?

והפרח הולך למוכה ? [איזה פרח, פרח פרח או פרח- פרח ?]

ולמה לעזאזל היא מוכה ??

ומה כותבים בסקסטינג ?

ומי במשל הזה הוא צ'מפיון, הבעל של המאהבת שיום אחד ירדוף אחריך ?

לא הבנתי כלום :(

The first one to get angry loses

פורסם
כיף לשמוע, תתחדש !

לקבל תשובה ב23:30 זה אומר שהבחור היה על המייל וטרח לענות, שזה אחלה אבל גם מקרי

ומאוד תלוי בו [וגם לא מצופה כשירות].

ממש לא. לקבל תשובה ב 23:30 זה אומר שהבחור ישב על המייל של שירות הלקוחות בשעה כזאת כדי לחזור לכל הלקוחות באותו יום. ולהתכתב איתי בשעה כזו כשהוא יכול להשאיר את זה לפקידה בבוקר - זה שירות שלא מקובל במוסכים.

A3

A4

• תוכן חדש...