Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להגה שמתקשר.

נמאס מכל החשמלי הפלצני שיש בחדשות

1+

ההגה החשמלי לרוב מרגיש מנותק.

אני מאוד נהנה מההגה של הרכב המיושן שלי בהשוואה להרבה מכוניות חדשות, וזה למרות שאין הגה כח :lol:.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
רק לקלילות, כל השאר על הפנים, הרגשה שאתה נוסע בעגלת סופר עם מנוע, בטיחות מפחידה,רכב שהולך להתקפל כמו פחית, רעש חזק בתא הנוסעים (מנוע, רוח, פלסטיקים), חרא נוחות, היזרקות בפניות, אמינות רדודה ומכאניקה רגישה.

נוחות זה תלוי למה אתה משווה. יש מכוניות בנות 20-30 שנוחות הרבה יותר מכל משפחתית חדשה.

גם מכאניקה רגישה זה לא נכון. במכוניות ישנות כמעט כל חלק בתא המנוע עשוי ממתכת. במכוניות חדשות עברו לפלסטיקים שלפעמים מתבלים מהר יותר ויקר להחליף, כמו סעפות יניקה, פלאנג'ים ורדיאטורים. כשהרכב חדש לא תראה ממנו בעיות, אבל אחרי שנתיים-שלוש בתום האחריות מתחילות בעיות יקרות שמעודדות אותך לזרוק את הרכב לפח ולקנות חדש, מה שלא היה במכוניות ישנות - יותר זול לתקן ולהמשיך להתשמש ברכב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צוק ידני ! שצריך למשוך ולנחש את הרכב. הגה המתקשר (בימר ישנה) הקרבורטור (AX) הרעש (ריטמו סופר)

הפשטות ...

געגועים

פורסם

הייתה לי אופל קדט שנת 78 בשנת 96,כל נסיעה רחוקה הייתה סוג של הימור....בעצם גם עם הרומסטר זה כך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לוח שעונים

ואת רוב הדברים עוד יש לי בגטס ;)

הייתה לי אופל קדט שנת 78 בשנת 96,כל נסיעה רחוקה הייתה סוג של הימור....בעצם גם עם הרומסטר זה כך.

מזכיר לי נשכחות.. מאז האופל קאדט 83' שהייתה של סבא שלי ועברה לאבא שלי - הוא בטוח שכל רכב ידני לעולם לא יסחוב בעליות , ותמיד יתפרק.

פורסם

מפתח מפתחי, הגה הידראולי גדול אך דקיק, 5 הילוכים ידניים, מנוע עם מספר דו ספרתי של כוחות סוס, מתלים רכים, צמיגים סופגים, מגוון רעשי רוח וכביש... אפשר למצוא כמעט את הכל בדאצ'יה שקניתי לאחרונה. חדשה כישנה:twisted:

פורסם

למכוניות הישנות היה אופי,החיטובים הצבעים,הנוכחות על הכביש,כל שבוע שאני לא נוסע על הלארק אני מתגעגע,לרעש המנוע,לעוצמה שלו,לרייח הייחודי,להגה הענק שמסתובב כמו חמאה,לנסיעה הרכב מבחינת המתלים שמתגברים על הכבישים הזוועתיים במדינתנו,לחלון הצד שנפתח ומשמש כמכניס אויר(עד שאתקין מזגן)

עופר בן צבי

פורסם (נערך)
הגה מתקשר, צליל מנוע, התנהגות קלילה ומשעשעת, אתגר אמיתי בנהיגה, הצורך להיות קשוב לכל רחש ואנומליה מתוך ידיעה שאין שום צג מחשב שיודיע על תקלה כשהיא קורית.

כבעל איטלקיה קשישה, חלודה ומערכת חשמל עדינה אלה דברים שבשמחה הייתי מוותר עליהם :-(

גורנישט מיט גורנישט

שיהייה :lol:

אפרופו צליל מנוע - היום (במקום "לדאוג" לכך במקור) יש יצרנים שמסתמכים על כל מיני "תעלות שמע", לתת לרכב צליל...

לאן הגענו - את המתכת החליפו בפלסטיק ואת הצליל - בהתחכמות אקוסטית (טוב שלא משדרים את צליל המנוע מאיזה צ'יפ צרוב... גם זה יגיע !)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם

לבלם חירום ברגל, לידית הילוכים על ההגה, למגיני הבוץ עם הסמל. למדבקת מגן המפתח עם הסמל. לגגון השמש עם הפלסטיק הירוק\כחול. למאורר שהתחבר למצת ולניקלים, כמה ניקלים היו,

והכי חשוב לתכנון החלקים שמרכיבים את הרכב, תוכננו לשרידות אינסופית, דגמאות: חיפושית, וולבו למינהם רכבים אמריקאיים של ד אמצע שנות ה-80, מרצדס כמובן

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מה השנאה הגדולה למחשבים? במקום להתעסק בוודו של קרבורטור, מחברים obd ב4 דולר מאיביי ולפטופ ורואים מה התקלה ומה כל פרמטר באוטו ברגע אמת. יותר קל מזה לא יכול להיות..

והמחשב הזה גם חוסך את הדבר הכי מעצבן בעולם בנסיעה עירונית - להתעסק בצ'וק בבוקר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל זה המציאו צ'וק אוטומטי בקרבורטורים :lol:

מה שמעצבן אותי עם מחשב זה ההשהיה של המצערת האלקטרונית. זה מוציא את כל הכיף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי חייב להקפיץ!

ברכבים ישנים היה אפשר לעביר את המזגן למצב מכניס אוויר מבחוץ או לא וזה היה נשאר. היום זה עם כפתור שמאפס כל פעם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...