Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוטל לוס

omricn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר חשוב מאוד אתם שוכחים , אמנם השמאי יכול לקבוע טוטאלוס לפי ראייתו אך בפועל זה אמור להיות מאושר על ידי שמאי חברת הביטוח שמקבל את הדוח הראשוני , אם יש ספק וניתן לתקן , החברת ביטוח תבצע את השיקול הזה, עניין של צירייה והתיקון שלכם לדעתי לא יהיה יותר מ3000 שקל , ושווי הרכב הוא 17000 ? תעשו את החישוב לבד,

לעיתים יש רכבים שהם שווים יותר שהם על הכביש מאשר יורדים מהכביש , אמנם המחירון שלך זה מחירון לכאורה רשמי של לוי יצחק , אך יבצעו קיזוזים לאור מצבו , ידיים , קילומטרז וכו', ככה שבפועל לא תמיד תקבל את הערך שציפית לו , עם זאת מצד שני - גם למכור אותו במחירון בשוק החופשי - לא תצליח סביר להניח.

צריך לעשות את השיקולים המלאים, לפחות אם הרכב שלך יתוקן - לא יהיה לך את הכאב ראש להלוואות ורכישת רכב חדש כעת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ההחלטה שהתקבלה היתה בדיוק ההפך מפזיזה ונעשתה מתוך שיקול דעת. כשיש לך ילד וצורך אמיתי לשנע אותו בכל יום, ויש לך עבודה חשובה שבעייתי לאחר\לצאת מוקדם אתה לא יכול להסתכן במצב בו לא יהיה לך רכב, אז כן, מתקנים רכב במקום להורידו מהכביש. ההחלטה הפזיזה היתה דווקא להחליט מיד להוריד מהכביש כדי לזכות בכסף, ואז להבין שנתקעת ללא רכב.

ולגבי הצעתו של ישה, מניין לך שאני פוסל אותה? אני שואל, האם הגיוני ששמאי ישנה דעתו?

ראשית, אם יש לך ילד שצריך לשנע, כדאי לעשות זאת ברכב שיכול גם להגן על הילד שלך בעת הצורך. אתה בחרת ברכב שגם במצבו המקורי היה נחות מבחינה בטיחותית ואז גם הוספת תאונה למשוואה שעלולה רק להחמיר את המצב.

שנית, כאשר בן אדם מציע לך משהו, כנראה שלדעתו זה הגיוני.

למגיב שלפני, כאשר שמאי נותן הערכת שווי של הרכב, הוא בדר"כ לוקח בחשבון את כל הפרמטרים הנדרשים.

פורסם
דבר חשוב מאוד אתם שוכחים , אמנם השמאי יכול לקבוע טוטאלוס לפי ראייתו אך בפועל זה אמור להיות מאושר על ידי שמאי חברת הביטוח שמקבל את הדוח הראשוני , אם יש ספק וניתן לתקן , החברת ביטוח תבצע את השיקול הזה, עניין של צירייה והתיקון שלכם לדעתי לא יהיה יותר מ3000 שקל , ושווי הרכב הוא 17000 ? תעשו את החישוב לבד,

לעיתים יש רכבים שהם שווים יותר שהם על הכביש מאשר יורדים מהכביש , אמנם המחירון שלך זה מחירון לכאורה רשמי של לוי יצחק , אך יבצעו קיזוזים לאור מצבו , ידיים , קילומטרז וכו', ככה שבפועל לא תמיד תקבל את הערך שציפית לו , עם זאת מצד שני - גם למכור אותו במחירון בשוק החופשי - לא תצליח סביר להניח.

צריך לעשות את השיקולים המלאים, לפחות אם הרכב שלך יתוקן - לא יהיה לך את הכאב ראש להלוואות ורכישת רכב חדש כעת.

יפה אמרת,

הבוקר קפצתי למוסך לראות את הרכב ואולי לדבר עם בעל המוסך כדי לראות אם אפשר לשנות את דעתו של השמאי. מיותר לציין שלא היתה האפשרות.. כל החלקים כבר הוזמנו והתחילו לעבוד על הרכב.. זריזים..

מה גם, שלדעתי, העלות היא גבוהה הרבה יותר מ3000 ש"ח.. כנף ימין, טמבון קומפלט, פנס ימין, משולש ימין, ציריה + בולם ימין, צבע ועבודה.

כמו שאמרת, אני מתנחם בעובדה שחסכתי כאב ראש של הלוואה, חיפוש רכב תחת לחץ ואפילו השכרת רכב לתקופה, מה גם שהגיוני שהיו מורידים כל מיני סעיפים מהמחירון ולא הייתי מקבל את כל עלות הרכב.

פורסם

אני מנסה להבין איך ההחלטה שלקחת לאחר שיקול דעת ולא מפזיזות הסתיימה בכך שאתה מתקן רכב ישן שספג חבטה כנראה לא כל כך שולית שכללה בין היתר החלפת בולם וזה כשגם ככה יש לך תכניות להחליף בקרוב מאוד את הרכב.

אישתך שלא ביודעין כמעט הצליחה "למכור" את הרכב במחיר מחירון ואיכשהו סגרתם עניין בלתקן אותו היום כדי למכור אותו בקרוב מאוד בהרבה פחות כסף ממה שהביטוח היה משלם לכם.

נראה לי שפעם הבאה כדאי לשקול קבלת החלטה פזיזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מניח שמאוחר מדיי לספר על הפונטו של אשתי שחטפה מכה בגלגל הקדמי ב 0 קמ"ש ולעולם לא חזרה לנסוע ישר\בלי רעידות בהגה...

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כבר ציינתי, שבין לתקן את הרכב או להורידו מהכביש לא היתה יותר מידי ברירה. אפשר לשפוט, אבל שוב, לאחר שיקול דעת של הכרחיות מול רווח, רכב ישן ומתוקן אבל קיים, היה עדיף על רכב מושבת ולא קיים כלל. בינתיים, יש לאשתי רכב חלופי ודרך להתנייד עד התיקון, ולאחר מכן יהיה מספיק זמן למכור את הרכב ולמצוא מחליף מתאים, מה שלא היה קורה אם היינו נמצאים במצב של לחץ לרכוש רכב בלית ברירה. וזה בספר שלי, שווה כמה שקלים (אם בכלל יהיה הפסד, לא היה חסר לחברת הביטוח על מה להוריד מחירון).

Ojetta - המוסכניק דווקא אמר לאשתי שכדאי להכריז טוטל לוס. ראית? יש גם כאלה ישרים. הוא לא היה צריך להגיד לי כלום, הוא בכלל לא היה במוסך כשהגעתי, העובדים שלו כבר התחילו לעבוד על הרכב וכל החלפים כבר היו במקום.

פורסם

גם אם היית שוכר לה רכב לחודש עד שהיית קונה רכב אחר, כמה זה כבר היה עולה? 3000 שקל?

ההפרש בין מחיר המכירה בפועל לקונה מרצון, לבין המחיר שהיית מקבל מהביטוח - יהיה הרבה יותר מזה.

השוק מוצף גם ככה ועל גטס שחטפה פצצה יציעו לך אולי חצי מהמחירון...

לחלופין היית נותן לה את הרכב שלך בינתיים ומתנייד בתח"צ עד מציאת הרכב הבא

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נראה לי שמיצינו - ננעל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...