Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתם תהייה, שדרוג בגטס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לזלזל בבקשה בשיקולים שלי, סתם משהו וחישוב שעלה לי לראש:

יש לי גטס דור ראשון, שצריכת הדלק כמובן די רעה ביחס למנוע.

תהיתי לעצמי כמה כסף על דלק אחסוך בשנה (בנסועה ממוצעת של 17K) והגעתי לבערך אלף שקל חסכון אם אתקדם לגטס חדשה יותר (07-08) שצריכת הדלק שלה טובה יותר.

עכשיו, אם אמכור את הרכב שלי, אוכל לקבל עליו 10-12 אלף, להשקיע עוד 5-7 אלף ולקנות שנתון גבוה יותר.

מה דעתכם על הסוגיה?

פורסם

התשובה היא לא. הבדלי הצריכה לא מאוד משמעותיים, מה גם שרכב שתקנה ידרוש יישור קו ומי יודע כמה עוד השקעה. הישאר עם הרכב שלך או שתחליף לרכב חסכוני באמת ( ידני ).

פורסם
התשובה היא לא. הבדלי הצריכה לא מאוד משמעותיים, מה גם שרכב שתקנה ידרוש יישור קו ומי יודע כמה עוד השקעה. הישאר עם הרכב שלך או שתחליף לרכב חסכוני באמת ( ידני ).

הרכב שלי ידני

כרגע גם לרכב שלי אצטרך להשקיע בקרוב כסף, הממיר שוובק חיים

פורסם

אני חושב שתשאר עם הרכב שלך,,זה לא הגטס אחרי מתחית פנים עושה 1/17.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החלפה של רכב דורשת השקעה לא מבוטלת מעבר לקנייתו (בדיקה במכון, תשלום אגרה, יישור קו ותיקונים קלים, לפעמים כמה הפתעות לא צפויות) ולא מצדיקה שינוי של שנת יצור אחת בלבד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...