Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

אני מעוניין לקנות מחר את הרכב הנ"ל .

מצב הרכב

יד 2 , 2006 140000 קילומטר .

מחיר הקניה הוא 25 .

מישהו שנוסע על הרכב או מישהו שמכיר :

איך הרכב ? מה עלות הטיפולים, למה יש לשים לב ?

המחיר בסדר ?

תודה מראש

פורסם
שלום רב .

אני מעוניין לקנות מחר את הרכב הנ"ל .

מצב הרכב

יד 2 , 2006 140000 קילומטר .

מחיר הקניה הוא 25 .

מישהו שנוסע על הרכב או מישהו שמכיר :

איך הרכב ? מה עלות הטיפולים, למה יש לשים לב ?

המחיר בסדר ?

תודה מראש

מישהו ?

פורסם

היה אותו לאבא שלי: מטחנת דלק, אחזקה וביטוח יקרים פח חלש , מצד 2 נוח, די מרווח, תא מטען סביר , לא מורגש חוסר כוח

פורסם

תוכל למצוא ים של חומר על מאזדה 3 דור ראשון בפורום.

בעיקרון אחלה רכב! למעט צריכת דלק

תמורה מלאה למחיר!

צריכת דלק בערך 1-10, בנסיעה נורמלית.

טיפולים סבירים כמו של מפחתית יפנית בשנתונים האלה.

מחלות ידועות הם תושבות מנוע, כשמתחילים להרגיש רעידות בסרק, ממיר קטליטי שנוטה ללכת באזור ה 150K שהוא גם הוצאה לא זולה במיוחד.

תגובת מצערת דיי נמרצת ביציאה מהמקום, הרכב מנוע 1.6, נוסע בסדר גמור ( יש שיאומרו עגלה, אבל לדעתי זה שטויות, עם רכב כזה לא תעכב את התנועה)

יש לדודה של אמא שלי אחת כזאת שנת 2009 ( צורה ישנה אבל) עם 170 אלף קילומטר, ננהגת על ידה מהיום שיצאה מהחברה, חוץ מטיפולים שוטפים במורשה לא הוחלף ברכב כלום! אמינות מופתית!.

פורסם (נערך)

המאזדה 3 לא מפלצת תאוצה, משהו כמו 13.5 שניות ל 100 בדגם ה 1600, לא איזו מכונית מירוץ (הסיויק מאיצה קצת מהר יותר ולדעתי מרגישה נמרצת יותר, ה- 3 יותר מתקשרת מבחינת הגה ושלדה לפי מה שיצא לי לנהוג על הרכבים הללו).

סה"כ רכב נחמד אבל ממש לא חסכוני בדלק.

לפותח השרשור, לא זוכר אם כתבתי לך את זה בשרשור הקודם אבל כדי לדעת האם המחיר סביר יש לשאול את השאלות הבאות:

1) האם יש היסטוריית טיפולים מלאה ו-מ-ת-ו-ע-ד-ת? בתקציב שלך חשוב מאוד איך טיפלו ברכב. אם אין היסטוריה מתועדת יכולים לספר לך סיפורים עד מחר ולך תדע אם הק"מ אמיתי או לא. (לפחות קבלות על חלקים, זה גם משהו אבל אם גם את זה אין....בעיה).

2) מה המצב המכאני של הרכב?

3) מה המצב הקוסמטי של הרכב?

4) האם הרכב מסוחר?

5) האם היו תאונות? ואם כן כמה ירידת ערך נקבעה ע"י השמאי?

6) האם כל המכלולים עובדים כראוי? (חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מזגן וכו')

7) כמה זמן יש לרכב טסט?

8 ) מה מחיר המחירון ע"פ לוי יצחק?

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...