Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בקיא לגמרי בפרטים של האחוזים של הריביות וכו' אבל במזרחי קיבלתי תנאים טובים יותר מפועלים. שווה לבדוק אותם. מעבר לזה שהשירות שלהם הרבה הרבה יותר טוב מפועלים.

פורסם

בתחילת הלימודים עברתי מהפועלים לדיסקונט. לא זוכרת כבר מה זה עמלות בחשבון או כ. אשראי, במעמד ההצטרפות הייתה אפשרות לבחור מתנה מבין שלוש.

באופן כללי, כדאי לבצע סקר שוק בין הבנקים ולהשוות את ההצעות העדכניות (לדעתי, באוקטובר התנאים יהיו יותר אטרקטיביים בגלל "ימי גיוס" בתחילת שנת הלימודים).

ממליצה גם לבדוק בקרב הקרובים (גיאוגרפית) אליכם המלצות לבנקאים. אומנם עברתי לדיסקונט בגלל מצבע זמני, אבל עכשיו אני יודעת שאשאר בגלל הבנקאי האישי שלנו (שנותן שרות מעל ומעבר ומשאיר אותנו מרוצים כבר מספר שנים).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בנק בוחרים לפי סניף הבנק שנותן את השירות ולא לפי החברה(זו הכללה, הכוונה בתנאים דומים).

כל הבנקים מציעים תנאים דומים שמסתכמים בהבדלים של שובר לפה שובר לשם.

פורסם

תמיד היה לי חשבון בבינלאומי.

בחשבון סטודנטים הם ידועים כלא אטרקטיבים, אבל הדבר היחיד שעניין אותי זה פטור מעמלות.

הבינלאומי מציע 50% הנחה מהעמלות, אני פשוט ניגשתי ואמרתי להם שיש בנקים X ו-Y שמציעים פטור מלא.

שיחה עם מנהל הבנק ואושר לי פטור, צריך לדעת מדי פעם להתמקח וכל זה בלי צעקות והתלהמויות.

שהתחתנתי לא מזמן, לאמא שלי היתה אפשרות לקחת הלוואה דרך הסתדרות המורים שעבדה עם בנק מסויים, אחרי שאמא שלי הציגה בבינלאומי (שם גם החשבון שלה מתנהל) שיש לה אפשרות לקחת את אותה הלוואה, היא קיבלה את אותו סכום בתנאים טובים יותר (שכלל לא מוצע ללקוחות הבנק).

וגם זה בלי התלהמויות מיותרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בחירת הבנק היא עניין מקומי מאד.

ממליץ לבדוק:

1. לפי גיאוגרפיה - נגישות לסניף חשובה גם בימים אלה של בנקאות אינטרנטית.

2. לפי נסיון פרטי של המשפחה. אם ההורים לקוחות "טובים" עדיף להצטרף לסניף בו הם מנהלים את חשבונותיהם.

3. לפי היכרות וניסיון שלך ושל חבריך עם המחלקות הרלונטיות לך - הלואות, השקעות וכו'.

4. תנאים - אותם אתה יכול להשיג לפי מעמדך (סטודנט) ומעמד ההורים (מקומות עבודה, חסכונות וכו').

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עובד עם מזרחי אך ורק דרך האינטרנט (סניפי "שחק" ו-"שגב", אאל"ט -- ז"א, וירטואליים לחלוטין) כבר כמה שנים טובות עם אפס בעיות וכמעט אפס עמלות (למעט ני"ע).

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...