Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לטראנו שנת 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי טראנו שנת 95 בנזין

יד 1

150K

רציתי לדעת מה אתם אומרים על האוטו מבחינת מהירות תחזוקה וצריכת דלק שתאמת (שתאמת = שאת האמת) זה הדבר הכי חשוב לי וגם האם יש הבדל גדול בצריכה של דיזל לבנזין

תודה לכולם

פורסם

את/ה לא שואל/ת את השאלות הנכונות לרכב כזה.

מהירות - לא בשביל זה הרכב מיועד והוא לא מהיר בכלל בכביש, זה רכב שטח.

תחזוקה - יותר יקרה מרכב פרטי שעולה סכום דומה, שוב בגלל שזה רכב שטח. יחסית לרכבי שטח אחרים התחזוקה ממוצעת, בוודאי לא יקרה יותר מהאנגלים ויש די הרבה על הכביש. תביא בחשבון זה רכב כבר בן 10 שעבר לפחות קצת חיי שטח, יהיה הרבה מה לתקן.

צריכת דלק - מי שקונה ג'יפ מראש מוותר בתחום הזה, עם גיר רגיל תוכל להוציא בטראנו בנזין צריכה כמו של משפחתית גדולה ועמוסה עם מזגן בעיר, באוטומט גרוע יותר.

לגבי דיזל - אם אתה לא נוסע מעל 30-35 אלף ק"מ בשנה, לא שווה לך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה שהוא לא מיועד למרוצים זה בטוח אבל השאלה העיקרית היא צריכת הדלק כי אני מקווה שהוא לר יצרוך לי כמו הbuick שהיתה לי

• תוכן חדש...