Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* הבדיקה היא של המוכר שנעשתה לפני כשנה + - וכמובן שאין מנוס מלקחת לבדיקה עצמאית משלי.

אבל אני מאמין שטוב מזה לא יכול להיות, אולי רק גרוע (וגם זה לא בטוח)

יש טעם בכלל לקחת לבדיקה מטעמי או שהרכב מרוסק ולא שווה כלום? :lol:

מה שמטריד אותי זה הסעיף של הליקויים תחת משמעות גבוהה, אבל אתם בטח תדעו טוב ממני...

הטופס מצורף.

5ommyymzdk12.jpg

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

תכל'ס, רכב שבור מהתחת.

עבר תאונה חזקה מאחורה ועוד אחת מקדימה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

בזמנו היה כתבה בתוכנית בריטית(הילוך חמישי אני חושב) שבה הראו מה קורה ש2 פורד פוקוס נכנסות אחת בשניה(אותו מנוע אותו מודל זהות לחלוטין),

רכבים זהים לגמרי רק שאחת תוקנה אחרי תאונה שדרשה הלחמות והשניה מקורית.

והראו שהנזק של הרכב שהולחם והסיכון שנגרם לנוסעיו גדול משמעותית.

מצאתי:

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בזמנו היה כתבה בתוכנית בריטית(הילוך חמישי אני חושב) שבה הראו מה קורה ש2 פורד פוקוס נכנסות אחת בשניה(אותו מנוע אותו מודל זהות לחלוטין),

רכבים זהים לגמרי רק שאחת תוקנה אחרי תאונה שדרשה הלחמות והשניה מקורית.

והראו שהנזק של הרכב שהולחם והסיכון שנגרם לנוסעיו גדול משמעותית.

מצאתי:

מה שמראים פה זה רכב שחטף כזו בומבה חזקה שאחרי התיקונים הוא לא עבר טסט.

מה לגבי רכב שאומנם חטף מכה חזקה אבל תוקן כמו שצריך?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
מה שמראים פה זה רכב שחטף כזו בומבה חזקה שאחרי התיקונים הוא לא עבר טסט.

מה לגבי רכב שאומנם חטף מכה חזקה אבל תוקן כמו שצריך?

לא מאמין שיש תיקון כל כך טוב שיחזיר רכב על הכביש בצורה כפי שיצא מהיצרן. פגיעה זו פגיעה , ולא משנה כמה תנסה לתקן טוב , הרכב לעולם לא יחזור לצורה בה יצא מהיצרן,

מה שכן , בייחוד בארצנו , שמנסים לחסוך כל בורג ושייבה , חוסכים בכל עלות אפשרית בהחזרת רכב לכביש, אז לא ניתן לקחת זאת כאופציה.

אם באמת ישקיעו הון בהחזרת המצב לקדמותו בצורה מלאה, הרי שהעלויות יהיו לכאורה ברמת מחיר הרכב - דהיינו - רכב ירד מהכביש.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לא מאמין שיש תיקון כל כך טוב שיחזיר רכב על הכביש בצורה כפי שיצא מהיצרן. פגיעה זו פגיעה , ולא משנה כמה תנסה לתקן טוב , הרכב לעולם לא יחזור לצורה בה יצא מהיצרן,

מה שכן , בייחוד בארצנו , שמנסים לחסוך כל בורג ושייבה , חוסכים בכל עלות אפשרית בהחזרת רכב לכביש, אז לא ניתן לקחת זאת כאופציה.

אם באמת ישקיעו הון בהחזרת המצב לקדמותו בצורה מלאה, הרי שהעלויות יהיו לכאורה ברמת מחיר הרכב - דהיינו - רכב ירד מהכביש.

אף פעם המצב של הרכב לא יחזור לכמו מהיצרן- זה ידוע.

אבל כמו שנראה כאן התיקון הוא חאפרי, מעניין אם תיקון רציני ולפי הספר יגרום לרכב להתנהג שונה בפגיעה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אחרי שכולם סיימו לספר לך כמה הרכב הזה מסוכן -

תשמע, זה תלוי בכמה אתה מחפש - אם אתה מחפש מזדה 6 או שאתה מחפש את הרכב הטוב ביותר לתקציב שלך.

אם אתה מחפש מזדה 6 2007 וראית את הרכב הזה ואמרת - נלך על זה - מציאה - אז עזוב.

אם התקציב שלך מאפשר לך רק רכבים מתחילת שנות ה-2000 וכאן נכנס רכב מודרני בהרבה - אז הייתי שוקל.

קודם כל אף אחד כאן לא יודע אם זאת הייתה תאונת שרשרת או 2 תאונות נפרדות וזה גם לא משנה.

גם אף אחד לא יודע מה בעצם מהות התיקון באיזור האחורי - שהוא פחות משמעותי לבטיחות ברכב כזה מאשר האיזור הקדמי שמוצג בסרטון הפורד (למיטב זכרוני).

במידה וההנחה ברכישה גדולה מאוד (אל תשכח מה שאמרו לך - יש מלא מזדה 6) - הייתי לוקח את הרכב לבדיקה מטעמי ולאחר מכן מתייעץ על איכות התיקון וגודל הפגיעה. לא הייתי פוסל מיידית רכישה של רכב כזה.

פורסם

Nakamichi תשובה יפה - לכל רכב יש מחיר, במידה והמחיר ממש טוב, והרכב שמור באופן כללי.

אני הייתי מתחיל ממכון טוב לכיוון מיתלים (פרונט) - בהשקעה של כ 200-300 ש"ח.

הם ימדדו את אורך הרכב ומרחקי הגלגלים ווההתכנסות, האם הרכב עומד ישר ונוסע נכון, וגם יתנו חוות-דעת בנושא.

במידה ותקין, להמשיך למכון בדיקה טוב כגון המעבדה.

ולסיום למוסך מורשה יבואן לחיבור למחשב הרכב לקריאת מצב כריות האויר ושאר ההתקנים.

במידה והמוכר יסרב - כנראה יש נזק רציני.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כמה צריך להיות מחיר טוב בשביל להתקדם ולקחת לבדיקה מטעמי? כי הכיוון של המחיר הוא באיזור 30\35K. לא לשכוח שהק“מ באמת נמוך וגמע רק כ 97,000 ק“מ למרות שנראה לי שבמצב הזה זה לא כ“כ משנה.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תוכן חדש...