Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לחלוק אתכם חווית שירות חיובית שהייתה לי עם חברת "ניופאן".

רכשתי לפני מספר חודשים טלויזית HAIER לאחד החדרים ההבית.

הטלויזיה בקושי הייתה בשימוש, למען האמת אפילו הניילון שמגיעה מודבק מסביב נשאר עליה.

יום אחד הדלקתי אותה והופיעה פס אנכי של לדים שרופים. התקשרתי לשירות, אמרו שישלחו טכנאי.

כבר התכוננתי למצב שבו יגידו לי שפיקסלים שרופים זה לא באחריות או שקר כלשהו.

הגיע הטכנאי, העיף מבט, אמר לי הבנתי, פירק את הרגלית ולקח אותה.

לאחר כשבוע בערך התקשרתי לשאול מה נשמע- אמרו לי שצריך להחליף פאנל ומחכים לחלק.

אחרי שבוע הם התקשרו שאני מקבל טלויזיה חדשה כי אין כרגע פאנל.

דיברתי עם חבר בתחום שאמר לי שבטח אקבל טלויזיה מחודשת או משהו כזה, קצת התבאסתי, אבל מה לעשות.

הגיעה טלויזיה חדשה בקרטון. וגם לא עשו לי כל מיני קטעים שעשו חברות אחרות - של לפתוח את הקרטון ולקחת את השלט החדש בחזרה או את הרגלית החדשה חזרה.

פשוט טלויזיה חדשה בקרטון - הטכנאי גם ביקש להתקין לי אותה- אמרתי לו שאין צורך.

הקיצר - מבסוט, ככה נותנים שירות. זאת לא הפעם הראשונה שנתקלתי בשירות המעולה שלהם ורציתי לחלוק אתכם כי לדעתי מגיע להם.

פורסם

את האמת שהם אחלה,

קנינו ב2005 רדיו דיסק MP3 של פיילוט (זבל סיני שלא ברא השטן), אחרי כמה חודשים התחיל לגמגם, שלחנו לתיקון והטכנאי במקום אמר שהמכשיר הזה די גרוע ולא אמין, והוא יכול לתקן אותו או לזכות אותנו במחיר מלא ותמורת סכום כסף קטן יחסית לשדרג אותנו לרדיו דיסק של קנווד, בסך הכול העסקה הייתה משתלמת כי הרדיו דיסק היה כבר בן שנה כמעט וקיבלנו רדיו דיסק חדש לחלוטין מהקופסה שעבד מצוין ולא עשה בעיות. בתכלס אם היינו מתקנים התקלה הייתה חוזרת כנראה אחרי תום האחריות (כי זה מוצר גרוע) ואז היינו נאלצים לשלם מחיר מלא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

^+1

..

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין כמו השירות בארץ.

סליחה שאני משתין למדורה...

אבל זה השירות שהיית בכל מקרה צריך לקבל . למה על שירות כ"כ פשוט צריך לשבח ולהלל. חתול סמוראי זה לא אישי כלפיך כמובן אלא באופן כללי.

פורסם

אתה צודק ב100% - אבל מכיוון שזה לא מובן מאליו לקבל שירות איכותי בארץ, אז לדעתי אנחנו בתור צרכנים צריכים להראות שזה חשוב לנו, מה שיגרום לנותני השירות, בתקווה, להשתפר.

פורסם

אותי זה ממש מתסכל שכל פניה למימוש אחריות צרכיה להיות "בדחילו ורחימו " אני מזכיר לך שאתה שילמת על השירות זה מגיע לך.

פורסם

בתור אחד שעבד שם בשירות של ניופאן באמת שירות ברמה אחרת לגמרי

ועל תקלת פאנל הם מקבלים אישור מהספק בחול לתת מסך חדש היות ואי אפשר לתקן תקלת פאנל

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

צריך לערוך את הכותרת:״שירות שקיבלתי מניופאן״

מזכיר לי את השרשור של ״יצאת צדיק״- כי עשית את העבודה שלך בלי לגנוב או לתחמן.

מה שכן,

אם תהיה לי התלבטות בין מספר ספקים, אעדיף את ניופאן.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
אין כמו השירות בארץ.

סליחה שאני משתין למדורה...

אבל זה השירות שהיית בכל מקרה צריך לקבל . למה על שירות כ"כ פשוט צריך לשבח ולהלל. חתול סמוראי זה לא אישי כלפיך כמובן אלא באופן כללי.

אתה צודק בהחלט אך עליך להבין את הנפשות הפועלות -

מהכרות שטחית עד לא קיימת ומוכחשת לחלוטין עם פותח השרשור, הנ"ל רגיל לכך שנותני שרות (ותסלחו לי על הצרפתית שלי) מחרבנ*ם לו בפה, והוא אף נוהג להגיד תודה על כך :lol:.

פורסם
אתה צודק בהחלט אך עליך להבין את הנפשות הפועלות -

מהכרות שטחית עד לא קיימת ומוכחשת לחלוטין עם פותח השרשור, הנ"ל רגיל לכך שנותני שרות (ותסלחו לי על הצרפתית שלי) מחרבנ*ם לו בפה, והוא אף נוהג להגיד תודה על כך :lol:.

ידיד לא צריך להיות מיליטנטי עד כדי כך.

פורסם

אכן שירות טוב

ואכן עצוב שאנחנו כצרכנים מתלהבים כשנותנים לנו שירות ברמה המתבקשת - אבל זו המציאות בארץ, אין שום סיבה להתכחש לה, וזה בטח לא בעוכריו של פות"ש.

אם יותר אנשים היו מבצעים 'חיזוק חיובי' לנותני שירות נורמליים, אולי זה היה נפוץ יותר במחוזותנו.

אז כל הכבוד לניופאן, בהחלט אזכור אותם לחיוב.

Aino אני האחרון שיהיה חשוד בשיוך לקהל המעריצים של פות"ש, אבל ההודעה שלך מכוערת וממש לא במקום.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה השירות של ניופאן במוצרים הזולים (מאוד) מהמותגים הסיניים. לא בטוח שתזכה לשירות דומה במוצר יקר יותר.

פעם קניתי מניופאן רדיודיסק זבל בשם מדבקה קראון. מרגע ההתקנה, תצוגת ה LCD היתה דהוייה וביקשתי להחליף רק את הפאנל, אבל ניופאן התעקשו להחליף לי את כל המכשיר בחדש. כנראה היה עדיף להם לתת מכשיר חדש מלהתעסק עם החלקים.

:turn-l:
פורסם

חביבי, קיבלת שירות רגיל למדי,הם מקבלים מהיצרן מסך חדש לגמרי על חשבון המסך התקול, רק שהפעם הם העבירו לך את המסך החדש ולא שמרו אותו לעצמם והביאו לך מחודש.

• תוכן חדש...