Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פונטו ידנית (2003) ELX

בעיה שהחמירה, בעבר הרכב היה נכבה מידי פעם בירידה משני לראשון (ירידה חדה בסל"ד עד כדי כיבוי מנוע, כשהמצמד לחוץ עד הסוף כמובן).

עכשיו הבעיה החמירה , הרכב נכבה בכל עצירה, לפעמים גם בניוטרל עם מנורת צ'ק אנג'ן צהובה שנדלקת ונכבית אחרי כמה נסיעות.

כשמדליקים מזגן הבעיה נעלמת מן הסתם בגלל שהטורים בניוטרל גבוהים יותר.

החשד שלי הוא שחיישן חמצן תקול , אבל בגלל שבעבר (ברכב אחר) החלפת חיישן לא פתרה בעיה שנאמר לי בצורה מובהקת שהוא הגורם לה, אני רוצה לשלול אפשרויות נוספות במידה ואפשר לבדוק כמובן.

כמו כן רציתי לדעת איך נקרא החלק הצינורי שצירפתי בתמונה (מסומן בחץ) שנקרע כנראה מבלאי וכעת חובר חזרה עם חומר סיליקון, כדי לקנות חדש (מפירוק או מחלקי חילוף). והאם גם לו יכול להיות קשר לבעית כיבוי המנוע שהחמירה?

תודה לעוזרים

2.JPG

פורסם

לא ניסיתי למרות שהייתי צריך לעשות עוד ביישור קו לפני שנה , האם ניתן לעשות זאת בצורה פשוטה יחסית?

פורסם

בדוק שכל הצינורות מחוברים ושלמים- אולי הצינור שקרוע הוא צינור וואקום .במידה וכן,יש להחליפו ולא שום פתרון אחר-זה צינור שעולה מעט מאוד אבל יש לו השפעה גדולה על מצב הרכב בסרק וזה דבר פשוט לכאורה שיכול לשגע אפילו את הנהג הרגוע ביותר.

לאחר מכן ,אם המנורה ממשיכה לדלוק,יש לחבר סורק תקלות ולשלוף קוד תקלה ככל שקיים ממחשב הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האם זה קורה מהשניה הראשונה או רק לאחר כמה זמן?

לי קרה במונדאו התופעה שתיארת, רק שהיא הייתה לאחרי כ20 דקות נסיעה ולא בהתחלה. זה היה חיישן חמצן.

פורסם

יכול להיות שזה חיישן IAC שנתקע.

ממליץ לבצע את מה שמאור רשם, ניקוי למנוע צעדים (IAC) ואם לא יפתר גם ניקוי למצערת.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תודה לכולם , אני אנסה מהקל אל הקשה , ניקוי למנוע צעדים ובית מצערת והחלפת הצינור, אם אני לא טועה קוד התקלה כשהתחברתי לסורק לפני שנה הראה שיש תקלה בחיישן חמצן , אך בגלל הנסיון שלי מרכבים אחרים מוסכניקים ממהרים להחליף את החיישן בעלות גבוהה יחסית בלי לנסות באמת לפתור את הבעיה.

פורסם
האם זה קורה מהשניה הראשונה או רק לאחר כמה זמן?

לי קרה במונדאו התופעה שתיארת, רק שהיא הייתה לאחרי כ20 דקות נסיעה ולא בהתחלה. זה היה חיישן חמצן.

זה לא קורה מיד, בערך לאחר 2-3 דקות נסיעה.

• תוכן חדש...