Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התקציב הוא עד 12k גג רק על הרכב עצמו

אוטומט

השימוש יהיה בערך 40 קילומטר נסיעה יומיומי

הרכב משמש נהג יחיד ולרוב אסע בו לבד או עם עוד נוסע אחד

רכב ראשון לצעיר

אחרי מחקר קטן פה בפורום צמצמתי את האופציות לככה:

פונטו ספייס 2004-2006 אוטומט דינמיק או elx

פיג׳ו 206 מאותם שנים

שההתלבטות היא מבחינת אמינות, חיסכון ועלות אחזקה שוטפת

הייתי שמח לשמוע דבר ראשון אם הבחירה היא נכונה לשימוש שלי,מה כדאי לחפש, למה רכב אחד עדיף על פני השני, ממה להיזהר בחיפוש אחר הדגמים האלה, ומה לבדוק טוב טוב לפני שקונים

תודה

עריכה אחרונה על ידי Yogev Cohen
פורסם

תבדוק עלות חלפים לכל רכב. בגילאים הללו מתחילות תחלואות הגיל וייתכן ותצטרך להשקיע סכום לא מבוטל בתחזוקה (בלאי טבעי של גיל הרכב, אני לא מדבר על תקלות שעלולות לצוץ שזה גם סביר). החלפים של פיג'ו יותר יקרים ממה שידוע לי. מה גם שהגיר האוטומטי של פיג'ו די גרוע, לא יודע איך של הפונטו.

פורסם

הייתי מוסיף גם את הגטס עדיפות לרמות איבזור gli/glx/gls.

הפונטו התהיה תיסכונית יותר אבל יותר קשה למצוא אמת הרמת איבזור הזו.

הפיגו רכב נוח, אבל הגיר זאץ הנקודה החלשה שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוהג להמליץ לכל מי שמחפש רכב מספיק טוב במחיר יחסית נמוך ללכת על פיג'ו. רכבים נוחים, אך לא בהכרח הכי חסכוניים בדלק.

• תוכן חדש...