Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

10 איש ל-13:30-14:00 בצהריים.

דיוניה רוסה, לימוזין, סינטה בר - אין מקום.

ג'עוני יש רק בחוץ ואני ברשימת המתנה אם ההם יבטלו.

איזה עוד אופציות ישנן באזור חיוג 04 לשבת בצהריים באווירה סבבה שהיא לא שוק ולא פלצנית מדי?

משכנתא זה קל

פורסם

מסעדת הבוקרים,אדלינה כמו שהוצע פה מעולה,יש להם מנת בשר לבן מעולה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על מינה טומאי שמעתי רק דברים טובים. בנוסף שמעתי שבשרל'ה בחיפה מעולה ונינוחה בשעות הצהריים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קפה גלידה יונק, מסעדה רומנית.

אדוארדו'ס בעיר התחתית בחיפה - ארגנטינאי אמיתי, אחלה מחירים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני גר באזור.

יש מקום באלונים, אסאדו-משהו (סליחה, שכחתי את השם, אבל יש רק אחד כזה), אני ממליץ עליו בחום. הוא הכי קרוב לרמה של לימוזין, ואמור להיות לא עמוס.

מהנסיון האישי שלי - שליו ביער הוא מקום הן פלצני, הן יקר, בנוסף ממש מאכזב. ארגנתי אירוע צוות (20 איש) ובחרתי במקום הזה עקב המלצות, וזו היתה התרסקות טוטאלית מבחינת 90% מהמשתתפים (עד היום מזכירים לי את זה מדי פעם). והיינו לבד במקום ככה שזה לא עניין של עומס או משהו בסגנון.

ההמלצות בחיפה טובות, מינה טומיי מצויינת אם אתם בקטע של אסייתי, אבל אני בספק שתמצא שם מקום.

שוב, האסאדו באלונים נשמע לי הכי תואם לציפיות שלך - בשר איכותי, לא ממש שגרתי, מקום מדליק, מחירים סבירים (באותה רמה של לימוזין - לא זול אבל לא יקר באופן יחסי לאוכל).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אסדו בר סבבה לגמרי. מקום טיםה יותר מסודר מבחינת הופעה - אוקטגון, מאד אוהב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הייתי באוקטגון, כן שמעתי דברים מאוד מאוד טובים עליו ממס' אנשים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...