Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

רציתי לשאול לגביי שלושת הדגמים הנ"ל , התקציב הוא גג 22-23 אלף ש"ח .

הדברים העיקריים בשבילי הם : אמינות , תא מטען לעגלת תינוק , חסכוני (עד כמה שניתן מרכב משפחתי , לא יותר מליטר ל-10 ק"מ - רוב הנסיעות מחוץ לעיר) .

כל חוות דעת על הרכבים הנ"ל יתקבל בברכה

תודה

עריכה אחרונה על ידי EB-86
פורסם

המאזדה נוה ואמינה אבל צפופה ותא מטען קצת מסורבל.

ההונדה מאוד אמינה והכי פחות נוחה אבל עלויות אחזקה נמוכות מאוד והכי חסכונית.

הסובארו הכי זולה והכי נוחה וגם מאוד אמינה אבל טיימינג יקר וצריכת דלק סבירה אם אני לא טועה יש לה את התא מטען הכי גדול.

מה שאומר שהמאזדה לא מתאימה לך

הסובארו טובה רק אם אתה נוסע קצת ק''מ בשנה (פחות מ 15)

וההונדה טובה רק אם אתה נוסע הרבה ק''מ בשנה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
המאזדה נוה ואמינה אבל צפופה ותא מטען קצת מסורבל.

ההונדה מאוד אמינה והכי פחות נוחה אבל עלויות אחזקה נמוכות מאוד והכי חסכונית.

הסובארו הכי זולה והכי נוחה וגם מאוד אמינה אבל טיימינג יקר וצריכת דלק סבירה אם אני לא טועה יש לה את התא מטען הכי גדול.

מה שאומר שהמאזדה לא מתאימה לך

הסובארו טובה רק אם אתה נוסע קצת ק''מ בשנה (פחות מ 15)

וההונדה טובה רק אם אתה נוסע הרבה ק''מ בשנה

קצת לא מסתדר לי איך ברכב כ"כ ישן עלויות האחזקה יהיו הכי נמוכות. היתה לי במקרה סיויק כזו שנת 2004. הרכב עצמו חסכוני בדלק והמנוע זריז.

מרווח, נוחות לא הצד החזק שלו, אבל בכללי רכב טוב.

רכב מתיישן זה רכב שמתיישן, לא יעזור שום דבר!!! וגם בהונדה יש רצועת טיימינג ולא שרשרת, הטיפולים הם כל 10K וצריך גם להחליף שמן גיר, ככה שזה לא עסק זול בכלל! מה גם שרכב מתיישן יכול להפתיע (למשל בסיויק הנ"ל בטיפול אחד "חטפתי" 5000 ש"ח כשאר היה צורך להחליף 2 בולמים, תושבת מנוע תושבת גיר, ברקסים קדימה+אחורה וטיפול גדול).

בתקציבים נמוכים צריך לחפש רכב שמור עם היסטוריית טיפולים מלאה טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים, גם יפאנית יכולה להתקלקל, גם לה יש חיישנים, בולמים, ציריות, תושבות וכו'.

פורסם

שמן גיר בהונדה אפשר לעשות כל 90,000 ק״מ ביחד עם הטיימינג וזה לא יקר בכלל

גם הטיימינג לא מסובך ואפשר למצוא מחיר טוב

לי יש סיוויק 2004 עם 211000 ק״מ ואמינות מצויינת

בולמים תושבות טיימינג ושמן גיר זה טיפול שוטף שכל רכב צריך לעשות

אין כמעט תקלות ברכב הזה רק צריך לטפל בו טוב והוא מראה אמינות מעולה

בסובארו אותו סיפור רק שהטיימינג יחסית יקר בגלל המבנה של המנוע

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

סובארו עצלנית, חלשה ושותה דלק, רכב אמין אבל לא יותר מזה, תא נוסעים ספרטני ואבזור לא מי יודע מה.

אולי שווה לחפש סובארו עם מנוע 2000 מוסבת לגז, ככה גם תהנו מביצועים טובים וגם ממחיר הדלק הנמוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...