Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכישת מחשבים לעסק.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם.

המחשבים הם לרכישה בנוסף לקיימים, וככל הנראה ארכוש מחשבים מורכבים.

לאותו בחור חביב שביקש תמונות של המתמחות, הן באמת נראות טוב גם בלי פריים לקנה מידה..

  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל הרבה אוטוקאד הייתי משקיע ב i5 ו16 גיגה רם, ההבדל לא משמעותי מבחינת מחיר אבל הבדל משמעותי מבחינת ביצועים.

היתרון היחידי במחשבי מותג זה שירות באתר לקוח, מעבר לזה אין שום יתרון

פורסם

עם מחשבי מותג זה שירות רמה אחרת. אתה מתקשר ויום למחורת הטכנאי אצלך עם החלפים. ממליץ על דל מסדרה אופטיפלקס - סדרה משרדית של מחשבים שקטים ואמינים. לעסק שמתפרנס מעבודה על מחשב, דרוש שירות עיסקי. ההפרש במחיר שווה את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה נכון עם חברות גדולות של אלפי מחשבים, אבל אף אחד לא ימצמץ לכיוון עסק עם כעשרה מחשבים.

 

ואז אתה אומר קיבינימט ומחליט להזמין מישהו פרטי שישמיש לך את המחשב היום, אבל אתה כבול, וזמינות החלקים היא נמוכה ומחירם מופקע.

 

אז תקנה מחשב מורכב עם חלקים אוניברסליים איכותיים, ככה אתה יודע שאם למשל ישרף לך ספק כוח, אתה שולח מישהו לחנות המחשבים הקרובה, קונה ספק ומחליף, אתה לא מתעסק עם חברות ענקיות שעושות לך טובה שהם בכלל נושמים בכיוון שלך, ואתה רק מנסה לשרוד בכלכלה הישראלית ובטלפון בתמיכה עונה לך איזה ילדונת שלא מבינה בכלל על מה היא מדברת.

פורסם

זה בדיוק בענין ברוב החברות הגדולות. אבל דל מצעים שירות פרו סופורט - זה אחריות 3 שנים בבית הלקוח. בטלפון עונה לא ״ילדונת שלא מבינה בכלל״, אלא טכנאים.

עם תום האחריות, גם עם מחשב דל אתה יכול לשלוח מישהו לקנות ספק.

חוץ מזה, ההפרש במחיר לא כזה גדול בהנחה שקונים עם מערכת הפעלה מקורית. מדובר על הפרש קטן מאוד וה מחשביםצמסדרות העיסקיות מאוד איכותיים ואמינים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הי ניר, ותודה לכולם על המילים הטובות.

 

רק אני שמתי לב שרשום AUTOCAD?! השימושים באוטוקאד הם בדו או תלת מימד? עד כמה אינטנסיביים?

 

מכיוון שמדובר בכמה עמדות, הייתי מציע לך לרכוש מחשב מותג מפאת האחריות באתר הלקוח, גם אם יעלה כמה שקלים יותר ממערכת מורכבת.

אמנם האפשרויות לא הכי נוחות מבחינת מפרטים (כונן SSD מובנה במחשב מותג זה בדר"כ בדגמים היקרים מאד) אבל אפשר למצוא מחשבים נחמדים מאד בתקציב נמוך כולל אחריות באתר לקוח.

 

ולגבי אמינות מחשבי מותג לעומת מורכבים אני חייב להודות שהבדיקות ומשך הבדיקות אשר מבוצעות למחשבי מותג לפני שיוצאים מהמפעל ארוכות יותר, אבל זה לא אומר שמחשב שמורכב בחנות יהיה אמין פחות לטווח ארוך, בדר"כ אם יש תקלה היא מתגלה כבר בבדיקות הראשוניות בחנות והחלק מוחלף מבלי שהלקוח הסופי יודע מזה כלל.

 

אשמח לעזור לך, לדעתי יש לך את המספר שלי כבר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בהחלט מסכים.

לדעתי, ככל שהארגון קטן יותר ויש לו פחות משאבי טכנאי ו-IT, היתרון ברכישת מחשב מותג גדול יותר.

בארגון בו אני עובד יש כ-60 עובדים. הנייחים מוחזקים אצלינו 6-7 שנים והניידים כ-4 שנים. כל הנייחים מציגים אמינות מופתית במשך הרבה זמן עם כמות קטנה מאוד של תקלות. גם במידה ויש תקלה השירות הוא זריז מאוד.

פורסם

לאוטוקאד I3 זה מספיק, אבל I5 וI7 יספקו לך שקט גם בעוד 5 שנים כשאוטוקאד יוציאו גרסה שמשתמשת בטכנולוגיות חדשות שדורשות עיבוד חזק.

 

לגבי זכרון, 8GB זה מספיק, אם השרטוטים שלך באוטוקאד ענקיים, הייתי שוקל 12GB או 16GB.

 

לגבי SSD - פה יכולה להיות לך בעיית אמינות מסוימת. אני החלפתי 5 פעמים SSD בסה"כ מאז שהטכנולוגיה יצאה כי הם קרסו לי אחד אחרי השני וחשוב לציין שקניתי את הטובים ביותר מהמותגים הנחשבים, החלפתי באמצע מותג ועדין הם קרסו. היתרון הענק שלהם הוא שהם מהירים בצורה קיצונית ביחס לHDD, אך המחיר שלהם גבוה והנפח יחסית נמוך. יש להם מגבלת קריאות וכתיבות (אני מגיע אליה מאוד מהר). ההבדל במהירות עבורך לא יהיה קריטי במיוחד כי אתה בסה"כ מעלה קבצי אוטוקאד (במקום עליה של 3 שניות זה יקח לך שניה) והם רצים אחרי העליה בזיכרון ולא בהארד דיסק. רק בשמירה חזרה אתה כותב להארד דיסק.

 

 

לגבי מחשב מורכב - אין שום בעיה, תדאג שידיים טובות ירכיבו אותו, תדאג לנקות אותו מאבק מידי פעם ותוודא שאין רעשים מיוחדים מההארד דיסק או מהמאוורים וזה יעבוד לך גם 10 שנים בקלות. אם אתה מחפש אמינות ושקט, שכח מSSD.

פורסם

לא יודע איזה מזל נאחס היה לך עם SSD, במשפחתי המורחבת עברו כ-15 SSD שונים, ומלבד אחד שהתקלקל באחריות והוחלף, הם מציגים אמינות טובה יותר מדיסקים קשיחים.

פורסם

אני עובד בחברה שהיא בין היתר ספקית ל- HP.

 

HP (ואני מניח, גם DELL) מפתחים את מחשבי ה DESKTOP/WORKSTATION המסחריים שלהם בעצמם (להבדיל ממוצרי ה CONSUMER שמתוכננים על ידי ODM-ים במזרח). אי אפשר להשוות בין מחשב HP לבין מחשב שמורכב בארץ מחלקים ג'נריים, עם לוח אם ג'יגהבייט וכדומה. התכנונים שונים לגמרי (גם אם ברמת המפרט זה נראה שקול), יש שימוש ברכיבים איכותיים יותר, וכמו שנכתב משקיעים המון בבדיקות.

 

לעסק, שדורש אמינות ושירות, אמליץ לקנות מחשבי מותג.

:turn-l:
פורסם
אני עובד בחברה שהיא בין היתר ספקית ל- HP.

 

HP (ואני מניח, גם DELL) מפתחים את מחשבי ה DESKTOP/WORKSTATION המסחריים שלהם בעצמם (להבדיל ממוצרי ה CONSUMER שמתוכננים על ידי ODM-ים במזרח). אי אפשר להשוות בין מחשב HP לבין מחשב שמורכב בארץ מחלקים ג'נריים, עם לוח אם ג'יגהבייט וכדומה. התכנונים שונים לגמרי (גם אם ברמת המפרט זה נראה שקול), יש שימוש ברכיבים איכותיים יותר, וכמו שנכתב משקיעים המון בבדיקות.

 

לעסק, שדורש אמינות ושירות, אמליץ לקנות מחשבי מותג.

חולק עליך בקטנה , עד שאנחנו רכשו את מחשבי המותג במקרה שלנו HP החשבים היו ג'נריים שאנחנו הרכבנו עפ"י מפרט שלנו.

הם הפגינו אמינות לא רעה בכלל ושרדו (שים לב טוב) כ-8 שנים . היו תיקונים קטנים ספקים 2 לוחות אם וזהו.

החלטנו על מחשב מותג מהסיבה הפשוטה השירות . מה גם יצא שבחישוב עלות תועלת המותג היה יותר זול.

פורסם

לא כ"כ הבנתי אותך. אם מחשבים שאינם מחשבי מותג (אבל בטוח זולים ממחשבי מותג) הפגינו אצלכם אמינות גבוהה כ"כ, איך בחישובי עלות / תועלת הם יצאו יקרים יותר.

 

שים לב שלא אמרתי שבהכרח מחשבי מותג אמינים יותר, או שמחשבים שאינם מחשבי מותג אינם אמינים.

:turn-l:
פורסם

כוונת המשורר היא שמחשב שמורכב בקונפיגורציה שאתה בונה יכולה בהחלט להפגין ביצועים לא פחות טובים ממחשבי המותג.

לבסוף כן הוחלט ללכת על מחשב מותג מ-2 טעמים .

1. one stop shop הכל מגיע מורכב רק "לחבר"

2. היו לנו מערכות הפעלה ישנות מאוד אז הוחלט לקנות מחשב מותג עם מערכת הפעלה.

היה לי SERVER 2000 משנת 2001. ועוד 2 SERVER 2003 SBS.


×
×
  • תוכן חדש...